Bits-Pays - 400-500 sat / nap

Petra
Kezdő
Kezdő
Hozzászólások: 33
Csatlakozott: 2019.02.15. 16:06
Kapcsolat:

Bits-Pays - 400-500 sat / nap

Hozzászólás Szerző: Petra » 2019.05.02. 20:16

Leírás:
Nos ez egy eléggé összetett és érdekes oldal, sokféle keresési lehetőséggel. Így eléggé nehéz besorolni bárhová is.
Van benne óránkénti faucet, napi bónusz, reklám nézegetős vagy suf-özési lehetőség (3 féle). Lehet befektetni is, direktbe százalékért cserébe (Invest, 3 pack) vagy reklám pakk vásárlásával (2 féle), hasonlóan egy upgrade-hez, ahol többet kapsz vissza vagy többért klikkelhetsz. De van külön Premium tagság is. Emellett vásárolhatsz, eladhatsz vagyis kereskedhetsz amolyan részvény féleségekkel is (company share a neve, ha van). Emellett van még 5 féle "Offer Walls" is, ha szereted. De ha ez nem lenne elég, ott van még a referral bélés és egy munkaszerződés féleség is (Apply For Job), ahol a bérelt ref elkötelezi magát, hogy 7 napig neked fog dolgozni. Te fizetsz neki, ő pedig neked kattintgat, amit ha nem végez rendesen, nem kapja meg a lóvédat vagy csak részarányosan. Ugyanezt te is csinálhatod fordítva. Elkötelezheted magad valakinek, aki fizet a munkádért. Hogy ez hogy működik a háttérben, ha közben más refje is vagy nem tudom. Van "Referral contest" is (10 helyezett) csábító milliós értékekkel, akinek sok embere van. Beugró min. 1500 fő. :)

Ja és még van egy bányászós játék is (Miner game a neve). Ahol kedvedre bányászhatsz, hasonlóan a többihez, itt is valami captchas-reklámmal kell energiát szerrzni. Elvileg a 10. szint után valódi satoshit fog termelni neked, amit kivehetsz. A játék, nem használja a CPU-t, bár nekem az oldalon, a "MinerBlock", egy háttérben futó "mineralt.io" nevű minert jelez!

A balance-ból, mit más oldalakon, itt is 2db van. Az egyiken gyűjtöd a sat-ot (Account Balance), a másikkal meg vásárolni tudsz majd (Purchase Balance). Értelem szerűen kívülről deposit-tal tölthető, de az oldalon belül is kapunk majd rá creditet. Későbbiekben pedig ebből tudsz majd vásárolgatni, ha kell valami.

Jó hír: Elvileg az összes oldala futtatható a háttérben, egymástól függetlenül. Nem akad össze. Szóval ha bírja géped, akár külön füleken is tudod futtatni surf-öket és a minert is.

Na akkor kezdjük ott, hogy ha már regisztrált vagy. Innentől kezdeve minden belépés után van egy kötelező reklám, amit nem lehet kikerülni. A "View advertisement" gombbal lehet indítani, majd ki kell várni a hitelesítést "Validating". Ez kb 5-10mp. És mikor megjelenik a "Process to account" gomb azzal lehet tovább léni az fiókunkba.

A főmenüt bal oldalon találod összecsukva. A reklámokhoz, a gyors menük fent és jobb oldat - a jobb oldali, szintén összecsukva, zöld színnel, a lap szélén -

Mi, mire való avagy a menüpontok leírásai.
===========
Earn menü:
===========
- InFrame Ads: Minden hirdetést a ReCaptcha hitelesítéssel kell indítani, különben nem számolja el. "Sorry i can't credited" vagy valami ilyesmit fog kiírni. A hirdetés addig nem tűnik el, míg nem hitelesítesz vagy nem lépsz a következőre. Tehát ReCaptcha és "View ad". Ha nem tetszik a hirdetés - vagy túl olcsó, pl. 1 sat - átugorhatod a "skip ad" gombbal.
Van egy kis bug az oldalon. Miután a ReCaptcha-t hitelesítetted és kattintasz a "View ad"-ra, nem tűnik el a captcha. Ki fogja írni, hogy érvénytelen vagy lejárt. Nem kell foglalkozni vele. Hasonlóan a surf-ös oldalaknál, a megnyíló reklám oldalon kell majd újra hitelesíteni a "Close ad" gombbal. Ha ez megvan, jóváírja a creditet, bezárja az fület és a ReCaptcha mellett a "Next Ad" gomb fog megjelenni.

- Flash Ads: A FlashAds (semmi köze a Flash lejátszóhoz, anélkül is megy) rész, nekem lassú mint a dög. Itt a hirdetések négyzethálós elrendezésben lesznek egy lapon, melyekre kattintva külön fülecskén fognak megnyílni a hirdetések oldalai. Értelem szerűen, amint ha az időzítő lejár, a "Close ad" gombbal zárható és jóváíródik a kredit.

- NoFrame Ads: Ez a surf oldalakon megszokott módon működik. "View ad" gomb, majd elindul az óra. Közben megnyitja egy külön fülön a hirdetést. Ha az óra lejárt, megjelenik mellette "Next ad" gomb és mehetünk a következőre. Itt nincs captcha. :) Jóváírás a "Close ad" megnyomása után.

- D Bonus: Más néven, napi bónusz. Csak egyszer kérhető ki, random értéke van és kell hozzá hitelesíteni a captcha-t. Ha ez megvan ne felejtsd el megnyomni a "Collect bonus" gombot, mert elvész és lehet, hogy következőre kevesebbet ad. Legalább 3 FalshAds-ot kell előtte megnézni. Érdemes a szörfözések után kikérni, hátha többet ad.

- B_Faucet: Sima faucet. Szintén random értékkel, de legalább óránként kikérhető. A "Collect..." gombbal kérhető ki és nem kell hozzá captcha. Ha többre vágynál vásárolhatsz "Super faucet"-et - jobb alsó sarok -, de mint írják csak az esélyed növeled, nem garantálják, hogy többet kapsz!

- Gainer (150%): Itt 2 fajta reklám pack-ot tudsz venni, ahol - elvileg - 20 és 50 százalékkal többet kapsz vissza. Még nem próbáltam.

- Buy Shares: Elvileg itt tudsz venni vállalati részvényt, ami után osztalékot kapsz. Gondolom az oldal részvényese lehetsz. Ugyanitt el is tudod adni, 50 sat/részvény áron. Persze ennél többet is lehet kérni érte. Lásd felette a "B. Market Value" és "S. Market Value" cellákban. Ezek mutatják a jelenlegi vételi és eladási árt. A piacra való belépéshez kattints a "Buy at Shares Market" gombra. Itt kereskedhetsz is velük, ha szeretnél. A működésről továbbiakat nem tudok írni, akit érdekel tanulmányozza át és ossza meg velünk. :) A "Share Market" a főmenüből is elérhető. Jelenleg nincs forgalomban részvény!

============
Miner menü: - amit sikerült megfejtenem belőle -
============
Elnézést kérek ha pontatlan valami, már nem emlékszem, hogyan kezdtem. Értetlenül, össze vissza kattintgattam és valahogy elindult. :) Hasznom még nem származott belőle, szóval csak időpocsékolós, játék kategória. De a lap alján van valami angol nyelvű help. Elvileg a 10. szint után valódi sat-ot fog bányászni, amit jóváírnak a számlákon!?

--------
Miner lap:
--------
Ha már van bányászod itt látod az összesítőt. Hanyadik szinten áll, mennyi kajája van, hogy áll jelenleg a bányászat, és a gyűjtött coinok mennyisége. Alatta pedig különböző fejlesztési lehetőségek, szintek, megszerezhető összegek, stb.

- Add Food: Ezzel tudod etetni a bányászodat. Elvileg egy gombnyomással 5 órára elegendő kaját tudsz adni neki. max 10 órát lehet. Nem tudom, nekem eddig mindig 3 klikk kellett a full feltöltéshez, bár lehet, hogy pocsékolás. 1db kaja = 1 energia. A jelenlegi energiádat a "Statistics" részben, a "Miner Energy" mutatja. Ezt max 11-ig lehet tölteni. Későbbiekben leírom, hogy kell feltölteni, de a "Get More Energy" gomb alatt megtalálod vagy a Miner menüben, a "M Energy" alatt.

- Statistics: Ha van bányászod itt láthatod a statisztikáját.

- Statistics\Mine Efficiency: A bányászod hatékonysága, csak olvasható, nem állítható.

- Statistics\Coins left to Mine at This Mine: A bányászod által kitermelhető maximális credit összege. A sárga csík visszafelé mozog. Ha eléri a bal oldalt, elvileg szintlépés lesz. A lejjebb lévő "Credits Left In Mine" és "Credits Already Mined" értékek mutatják mennyit termelt ki és mennyi van még hátra. A ReCaptcha felett, a jobb oldalon lévő "Credits pending" mutatja, hogy mennyit termelt ki jelenleg. Kikéréskor ez az összeg csökkenti a sárga csíkot, nem íródik jóvá az egyenlegeden! Elvileg majd a mellette lévő sathosi fog.

- Collect Credits: Ezzel lehet kikérni a "Credits pending" alatti értéket. Sajnos az összeget a "Coins left to Mine at This Mine"-hoz fogja adni.

- Cost 20 Sathosi: Még nem jöttem rá mi értelme van. Igazi 20 sat-ért ugyanazt csinálja mint a "Collect Credits"!?

- Tools: Szintlépés esetén itt lehet upgrade-elni a szerszámokat, szállítóeszközt stb. Sajnos csak a szintnek megfelelő értékig. 2 szint = 2. szintig. Értelem szerűen, a megjelenő ablakban az "Add point" gombra kattintva. Captcha vagy fizetési kötelezettség nincs. A point-ot az Energy-ből fogja levonni, ne felejtsük el feltölteni!

- Cost 200 Sathosi: Értelme mint az előbbinek. Igazi sat-ért az összeset upgrade-eli!?

- Boost Your Satoshi Mining With Heavy Machinery!: Kattintható, de csak a 20. szinttől lesz elérhető. Szintén fejlesztési lehetőség, ami a bányászatot gyorsítja majd.

---------
Settings:
---------
Ebben nem állítgattam semmit. Akit érdekel, olvassa át és ossza meg velünk ha fontos. Elvileg minden jó a default értéken.

------
Shop:
------
Itt különböző gyorsítókat tudunk még venni a bányászunknak.

- Tools Boost: 2-5 tudjuk növelni a szorzót. Igaz sat-tal kell fizetnünk érte és csak X óráig érvényes.
- Profit Boost: Csak premium targoknak. Több credit/sat és gyorsabban.
- Super Miner Helper: Fogalmam sincs mire való. Elvileg ez is drasztikusan gyorsít a bányászaton. Ára igaz sat-ban alatta.
- Upgrade Miner: Igazi sat-ert növelhetjük a bányászunk szintjét.

--------
Boosts:
--------
Ez sem tudom mire való. Azt hámoztam ki belőle, hogy segítesz a bányászodnak, ha nyitva tartod ezt az oldalt. Lehet, hogy itt fut a háttérben a web-es bányász program? Minden esetre vásárolni is tudsz valami crediteket. Gondolom a sárga csík "töltéséhez".

----------
M profile:
----------
Valami takarékoskodás. Ha bekapcsoljuk, ide is gyűjtöget valamit, amiből valami adót vonnak. Akit érdekel, olvassa át és ossza meg velünk ha fontos.

----------
M Energy:
----------
Na itt lehet tölteni az energiát. Vásárolhatunk is "Energy boost"-ot, de tölthetjük egyesével is kézzel. Ehhez katt az "Open captcha" gombra, hitelesítsük valamelyik captcha-t és katt a "Comfim and close" gombra. Ha megjelenik a "Continue..." felirat, Katt az "Add 1 Energy point-ra". Max 11-ig lehet tölteni.

----------
M Maps:
----------
Itt lehet adni venni a bányászunkat. Lehetséges, hogy kezdőként itt kell kezdeni. Sajnos én már csak eladni tudok, ezért emlékezetből írok. Lesz valami gomb, amivel vehetünk vagy amivel böngészhetünk a bányászok között. Értelem szerűen, ahogy az autós kártyáknál, hatékonyság, mennyit tud kibányászni, hányas szintű bányász, értékek alapján dönthetünk, melyik felel meg az igényünknek. Kezdőként szerintem csak 1 szintűt tudunk vásárolni. Ha valaki foglakozik vele megírhatná - felsorolás jelleggel -, hogy milyen bányászok vannak a pakliban.

Ha már van bányászunk itt tudjuk eladni. Nekem most "Cost 200 sathosi"-t mutat a bal oldali alsó gomb. Értelem szerűen, ennyit kapok a számlámra, ha eladnám. A nagy kattintgatásban egyszer már megtörtént. :) Ha jól emlékszem a "Purchase Balance"-on fogja jóváírni. Az, hogy eladás után bukjuk-e az összes fejlesztés vagy tudunk-e jobb bányászt vásárolni még nem próbáltam ki.

A Map, Tool, Profit és Heavy boost-ok csak visszajelzések, milyen "kiegészítők" vannak bekapcsolva. Boost-ok vásárlása a jobb oldalon, de ezeket külön menüben is el lehet érni.

============
Offer Walls:
============
Ezek állnak rendelkezésre: PtcWall, ClixWall, KiwiWall, OpinionWall, Path Wall
W History: Itt tudod megnézni mit írtak jóvá - Elvileg. Nem használtam még. -

============
Referrals:
============
- Statistics, My referrals: Értelem szerűen, minden a referráltaidról.
- Promotion Tools: Minden ami a refszerzéshez kell. Bannerek, link stb.
- Apply: Elvileg itt tudsz klikkelős munkát vállalni. Akit érdekel, olvassa el és ossza meg velünk, ha érdekes/fontos.
- Rent reffreals, RR Stats: Ha már foglalkoztál ref-ek bérlésével, tudod miről van szó.

============
Advertising:
============
Értelem szerűen a hirdetési lehetőségek. Érdemes átolvasni még az Earn\Gainer (150%) menüpontot, hátha kedvezőbb.

============
Investing:
============
Vagy lásd fent a "Revenue Pack" gomb-ot fent. Befektethetsz, ami szépen kamatozik. 100.000 sat-tól, 1 BTC-ig

=============
Acc. Settings:
=============
Beállítások és BTC számlánk megadása, módosítása, értelem szerűen. A Személyes adatokat nem kötelező kitölteni, de érdemes. Főként a születési évünket, ha netán kizárnánk magunkat. Elvileg ezt kérik be jelszó visszaállításkor. Sajnos minden mezőt ki kell tölteni, ha beírjuk a születési évet. :(

=============
Competition:
=============
DR Contest: Itt lehet nyerni a referraltaink számával több millió sathosit. :)

---= Leírás vége =---

Akkor jöjjenek a szokásos adatok.

Milyen időközönként lehet gyűjteni?
A faucet rész óránként.
A napi bónusz értelem szerűen csak napi egyszer.
A surf rész (InFrame Ads, NoFrame Ads, Flash Ads) szintén csak naponta egyszer, de fel lehet nézni rá többször is. Előfordul, hogy néha van rajta új hirdetés is.
A miner game nincs időhöz kötve.

Milyen mennyiség gyűjthető?
Faucet: 1-1.000.000 sat-ig bármi lehet.
Napi bónusz: 1-200 szintén random értékül lehet.
InFrame Ads: 1-100 (prémiumoknak 110)/hirdetés. Minden hirdetésnek fix értéke van. Általában 3db 100-as, a többi aprólék. Legtöbbször 1 sat/hirdetés, amit nem kötelező begyűjteni, de érdemes. Mert az "Advertising Balance" tartalma jótékonyan befolyásolja drágább hirdetések számát.
NoFrame Ads: Normál értékű hirdetések, 10-30 közötti fix értékek vannak.
Flash Ads: 50 (ritkán 1db), 30 (1-2db), 5 (általában a maradék), 2 (ritkán 1-5db) sat-os hirdetések vannak változó darabszámban 10-20 között.

Szintlépős oldal?
Igen. A szintlépést a játék adja, ami nem kötelező. Viszont a 10. szint után igazi satoshit termel nekünk.

Kifizetési minimum?
20.000 sat

Mely pénztárcákra fizet, milyen feltételekkel?
Elvileg BTC számlára vagy hirdetésre lehet utalni (Purchase Balance-ba)

Upgrade lehetőségek?
- Prémium tagság. 0,01 BTC és itt érhető el: https://www.bits-pays.com/mem/upg_prem.php
- Hirdetési befektetés (120% és 150%)
- Company share
- Játékon belüli level upgrade-ek

Egyéb bónuszok az oldalon?
Napi bónusz + minden más lehetőség, ami a leírásban szerepel

Hol található a reflink és milyen refjutalékkal számolhatunk?
Referrals menüpont\Promotion tools.
30% minden rörfi munkája után.
+5% minden vásárlása után.

Captcha?
Két féle captcha van az oldalon a ReCaptcha és RainCaptcha. Használata, tetszés szerint, amelyik szimpatikus. Sajnos az utóbbi nem mindenhol választható opció.

Megjegyzés:

Az oldal elérhetősége:
https://www.bits-pays.com/mem/index.php?r=petra03
Aki megtisztel a regisztrációjával, annak előre is köszönöm a munkáját.

Jó kattintgatást!

jerdei
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 957
Csatlakozott: 2012.06.24. 17:59
Kapcsolat:

Re: Bits-Pays - 400-500 sat / nap

Hozzászólás Szerző: jerdei » 2019.05.08. 11:33

wow, gyönyörű leírás, gondoltam felteszem, de nekem nem volt rá ennyi affinitásom..

egy kis kiegészítés:
a bányászat lvl 10 fölött termel satishot, addig csak creditet, ami a szint fejlődéséhet kell
az energit érdemes tolni, van egy mining helper funkció, 3 különböző csomagot lehet venni, ami segíti a bányaszint gyorsabb elérését, ez a miner - boots linken van, de csak akkor megy, ha van energi-d..
ha nem akarsz capthazni és van a purchase balancodban elég credit, akkor collect creditelj...szintenként nő az ár!

lényeges, hogy a megnézett reklámok pontok is! Achievement Points -ban (in frame linkeken belül van a reklám melletti leírás felső sora) kell lenni 500-nak, hogy kikérhess :!: , de ez ugye 500 sat is, szóval ez mindenképp "beragad" ... és a kikérés 1-11 nap, ha adsz fee-t (te állítod be mennyit, 0-10% között van) annál rövidebb idő alatt utal..

van lehetőséged bérelteket venni 5-10-20-50 -es csomagban, de érdekes, hiogy az árat te állíthatod, 1 ref értéke 2k -150k sat között van! - mondanom se kell, hogy az aktivitásuk lutri, hiába állítod be maxra az értéket, lehet bukni is (50*150k sat nem biztos, hogy megéri)
a bérlés minden vasárnap érhető el vagy fizess 20k satoshit és azonnal...

M-profile:

befektetés, ha jól értem max 200 napig 0.5% ingyeneseknek, 0.6% premiumosoknak a hozam, a napi kereset max 500 satoshi, viszont 20%-ot vesz le a futamidő végén kezelési költségként (napi szinten 0.05%). A kereset elérheti a befizetés 1000 -szeresét, szóval érdemes csinálni

M-maps

maga a bánya! ez kell, hogy bányássz creditet, később satoshit! Minden bánya x creditet tartalmaz, ha a credit elfogy, akkor kell új bányát választani, ezt vagy PB-ből veszel vagy energiaszintedhez és a te szintedhez mélrve választassz pl ha 5-ös szinten vagy, akkor 10 enegiáért kaphaszt 5-ös bányát is vagy 2 energiáért ad egyet a gép véletlen szerűen.. de persze választhatsz 2-es,3-as vagy 4-es bányát is maximum a szintedig enged.. fontos a bányászható creditek mennyisége - jó, ha minél több (ehhez mérten ad satoshit is, de az csak 10-es szintől bányászható- illetve a Mine Efficiency (bányászás gyorsasága) is meghatározó ez 10-100% között van, 70% fölött már jónak mondható egy bánya

Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég