Bits-Pays - 400-500 sat / nap - SCAM, megszűnt

Petra
Érdeklődő
Érdeklődő
Hozzászólások: 65
Csatlakozott: 2019.02.15. 16:06
Kapcsolat:

Bits-Pays - 400-500 sat / nap - SCAM, megszűnt

Hozzászólás Szerző: Petra » 2019.05.02. 20:16

Leírás:
Nos ez egy eléggé összetett és érdekes oldal, sokféle keresési lehetőséggel. Így eléggé nehéz besorolni bárhová is.
Van benne óránkénti faucet, napi bónusz, reklám nézegetős vagy suf-özési lehetőség (3 féle). Lehet befektetni is, direktbe százalékért cserébe (Invest, 3 pack) vagy reklám pakk vásárlásával (2 féle), hasonlóan egy upgrade-hez, ahol többet kapsz vissza vagy többért klikkelhetsz. De van külön Premium tagság is. Emellett vásárolhatsz, eladhatsz vagyis kereskedhetsz amolyan részvény féleségekkel is (company share a neve, ha van). Emellett van még 5 féle "Offer Walls" is, ha szereted. De ha ez nem lenne elég, ott van még a referral bélés és egy munkaszerződés féleség is (Apply For Job), ahol a bérelt ref elkötelezi magát, hogy 7 napig neked fog dolgozni. Te fizetsz neki, ő pedig neked kattintgat, amit ha nem végez rendesen, nem kapja meg a lóvédat vagy csak részarányosan. Ugyanezt te is csinálhatod fordítva. Elkötelezheted magad valakinek, aki fizet a munkádért. Hogy ez hogy működik a háttérben, ha közben más refje is vagy nem tudom. Van "Referral contest" is (10 helyezett) csábító milliós értékekkel, akinek sok embere van. Beugró min. 1500 fő. :)

Ja és még van egy bányászós játék is (Miner game a neve). Ahol kedvedre bányászhatsz, hasonlóan a többihez, itt is valami captchas-reklámmal kell energiát szerrzni. Elvileg a 10. szint után valódi satoshit fog termelni neked, amit kivehetsz. A játék, nem használja a CPU-t, bár nekem az oldalon, a "MinerBlock", egy háttérben futó "mineralt.io" nevű minert jelez!

A balance-ból, mit más oldalakon, itt is 2db van. Az egyiken gyűjtöd a sat-ot (Account Balance), a másikkal meg vásárolni tudsz majd (Purchase Balance). Értelem szerűen kívülről deposit-tal tölthető, de az oldalon belül is kapunk majd rá creditet. Későbbiekben pedig ebből tudsz majd vásárolgatni, ha kell valami.

Jó hír: Elvileg az összes oldala futtatható a háttérben, egymástól függetlenül. Nem akad össze. Szóval ha bírja géped, akár külön füleken is tudod futtatni surf-öket és a minert is.

Na akkor kezdjük ott, hogy ha már regisztrált vagy. Innentől kezdeve minden belépés után van egy kötelező reklám, amit nem lehet kikerülni. A "View advertisement" gombbal lehet indítani, majd ki kell várni a hitelesítést "Validating". Ez kb 5-10mp. És mikor megjelenik a "Process to account" gomb azzal lehet tovább léni az fiókunkba.

A főmenüt bal oldalon találod összecsukva. A reklámokhoz, a gyors menük fent és jobb oldat - a jobb oldali, szintén összecsukva, zöld színnel, a lap szélén -

Mi, mire való avagy a menüpontok leírásai.
===========
Earn menü:
===========
- InFrame Ads: Minden hirdetést a ReCaptcha hitelesítéssel kell indítani, különben nem számolja el. "Sorry i can't credited" vagy valami ilyesmit fog kiírni. A hirdetés addig nem tűnik el, míg nem hitelesítesz vagy nem lépsz a következőre. Tehát ReCaptcha és "View ad". Ha nem tetszik a hirdetés - vagy túl olcsó, pl. 1 sat - átugorhatod a "skip ad" gombbal.
Van egy kis bug az oldalon. Miután a ReCaptcha-t hitelesítetted és kattintasz a "View ad"-ra, nem tűnik el a captcha. Ki fogja írni, hogy érvénytelen vagy lejárt. Nem kell foglalkozni vele. Hasonlóan a surf-ös oldalaknál, a megnyíló reklám oldalon kell majd újra hitelesíteni a "Close ad" gombbal. Ha ez megvan, jóváírja a creditet, bezárja az fület és a ReCaptcha mellett a "Next Ad" gomb fog megjelenni.

- Flash Ads: A FlashAds (semmi köze a Flash lejátszóhoz, anélkül is megy) rész, nekem lassú mint a dög. Itt a hirdetések négyzethálós elrendezésben lesznek egy lapon, melyekre kattintva külön fülecskén fognak megnyílni a hirdetések oldalai. Értelem szerűen, amint ha az időzítő lejár, a "Close ad" gombbal zárható és jóváíródik a kredit.

- NoFrame Ads: Ez a surf oldalakon megszokott módon működik. "View ad" gomb, majd elindul az óra. Közben megnyitja egy külön fülön a hirdetést. Ha az óra lejárt, megjelenik mellette "Next ad" gomb és mehetünk a következőre. Itt nincs captcha. :) Jóváírás a "Close ad" megnyomása után.

- D Bonus: Más néven, napi bónusz. Csak egyszer kérhető ki, random értéke van és kell hozzá hitelesíteni a captcha-t. Ha ez megvan ne felejtsd el megnyomni a "Collect bonus" gombot, mert elvész és lehet, hogy következőre kevesebbet ad. Legalább 3 FalshAds-ot kell előtte megnézni. Érdemes a szörfözések után kikérni, hátha többet ad.

- B_Faucet: Sima faucet. Szintén random értékkel, de legalább óránként kikérhető. A "Collect..." gombbal kérhető ki és nem kell hozzá captcha. Ha többre vágynál vásárolhatsz "Super faucet"-et - jobb alsó sarok -, de mint írják csak az esélyed növeled, nem garantálják, hogy többet kapsz!

- Gainer (150%): Itt 2 fajta reklám pack-ot tudsz venni, ahol - elvileg - 20 és 50 százalékkal többet kapsz vissza. Még nem próbáltam.

- Buy Shares: Elvileg itt tudsz venni vállalati részvényt, ami után osztalékot kapsz. Gondolom az oldal részvényese lehetsz. Ugyanitt el is tudod adni, 50 sat/részvény áron. Persze ennél többet is lehet kérni érte. Lásd felette a "B. Market Value" és "S. Market Value" cellákban. Ezek mutatják a jelenlegi vételi és eladási árt. A piacra való belépéshez kattints a "Buy at Shares Market" gombra. Itt kereskedhetsz is velük, ha szeretnél. A működésről továbbiakat nem tudok írni, akit érdekel tanulmányozza át és ossza meg velünk. :) A "Share Market" a főmenüből is elérhető. Jelenleg nincs forgalomban részvény!

============
Miner menü: - amit sikerült megfejtenem belőle -
============
Elnézést kérek ha pontatlan valami, már nem emlékszem, hogyan kezdtem. Értetlenül, össze vissza kattintgattam és valahogy elindult. :) Hasznom még nem származott belőle, szóval csak időpocsékolós, játék kategória. De a lap alján van valami angol nyelvű help. Elvileg a 10. szint után valódi sat-ot fog bányászni, amit jóváírnak a számlákon!?

--------
Miner lap:
--------
Ha már van bányászod itt látod az összesítőt. Hanyadik szinten áll, mennyi kajája van, hogy áll jelenleg a bányászat, és a gyűjtött coinok mennyisége. Alatta pedig különböző fejlesztési lehetőségek, szintek, megszerezhető összegek, stb.

- Add Food: Ezzel tudod etetni a bányászodat. Elvileg egy gombnyomással 5 órára elegendő kaját tudsz adni neki. max 10 órát lehet. Nem tudom, nekem eddig mindig 3 klikk kellett a full feltöltéshez, bár lehet, hogy pocsékolás. 1db kaja = 1 energia. A jelenlegi energiádat a "Statistics" részben, a "Miner Energy" mutatja. Ezt max 11-ig lehet tölteni. Későbbiekben leírom, hogy kell feltölteni, de a "Get More Energy" gomb alatt megtalálod vagy a Miner menüben, a "M Energy" alatt.

- Statistics: Ha van bányászod itt láthatod a statisztikáját.

- Statistics\Mine Efficiency: A bányászod hatékonysága, csak olvasható, nem állítható.

- Statistics\Coins left to Mine at This Mine: A bányászod által kitermelhető maximális credit összege. A sárga csík visszafelé mozog. Ha eléri a bal oldalt, elvileg szintlépés lesz. A lejjebb lévő "Credits Left In Mine" és "Credits Already Mined" értékek mutatják mennyit termelt ki és mennyi van még hátra. A ReCaptcha felett, a jobb oldalon lévő "Credits pending" mutatja, hogy mennyit termelt ki jelenleg. Kikéréskor ez az összeg csökkenti a sárga csíkot, nem íródik jóvá az egyenlegeden! Elvileg majd a mellette lévő sathosi fog.

- Collect Credits: Ezzel lehet kikérni a "Credits pending" alatti értéket. Sajnos az összeget a "Coins left to Mine at This Mine"-hoz fogja adni.

- Cost 20 Sathosi: Még nem jöttem rá mi értelme van. Igazi 20 sat-ért ugyanazt csinálja mint a "Collect Credits"!?

- Tools: Szintlépés esetén itt lehet upgrade-elni a szerszámokat, szállítóeszközt stb. Sajnos csak a szintnek megfelelő értékig. 2 szint = 2. szintig. Értelem szerűen, a megjelenő ablakban az "Add point" gombra kattintva. Captcha vagy fizetési kötelezettség nincs. A point-ot az Energy-ből fogja levonni, ne felejtsük el feltölteni!

- Cost 200 Sathosi: Értelme mint az előbbinek. Igazi sat-ért az összeset upgrade-eli!?

- Boost Your Satoshi Mining With Heavy Machinery!: Kattintható, de csak a 20. szinttől lesz elérhető. Szintén fejlesztési lehetőség, ami a bányászatot gyorsítja majd.

---------
Settings:
---------
Ebben nem állítgattam semmit. Akit érdekel, olvassa át és ossza meg velünk ha fontos. Elvileg minden jó a default értéken.

------
Shop:
------
Itt különböző gyorsítókat tudunk még venni a bányászunknak.

- Tools Boost: 2-5 tudjuk növelni a szorzót. Igaz sat-tal kell fizetnünk érte és csak X óráig érvényes.
- Profit Boost: Csak premium targoknak. Több credit/sat és gyorsabban.
- Super Miner Helper: Fogalmam sincs mire való. Elvileg ez is drasztikusan gyorsít a bányászaton. Ára igaz sat-ban alatta.
- Upgrade Miner: Igazi sat-ert növelhetjük a bányászunk szintjét.

--------
Boosts:
--------
Ez sem tudom mire való. Azt hámoztam ki belőle, hogy segítesz a bányászodnak, ha nyitva tartod ezt az oldalt. Lehet, hogy itt fut a háttérben a web-es bányász program? Minden esetre vásárolni is tudsz valami crediteket. Gondolom a sárga csík "töltéséhez".

----------
M profile:
----------
Valami takarékoskodás. Ha bekapcsoljuk, ide is gyűjtöget valamit, amiből valami adót vonnak. Akit érdekel, olvassa át és ossza meg velünk ha fontos.

----------
M Energy:
----------
Na itt lehet tölteni az energiát. Vásárolhatunk is "Energy boost"-ot, de tölthetjük egyesével is kézzel. Ehhez katt az "Open captcha" gombra, hitelesítsük valamelyik captcha-t és katt a "Comfim and close" gombra. Ha megjelenik a "Continue..." felirat, Katt az "Add 1 Energy point-ra". Max 11-ig lehet tölteni.

----------
M Maps:
----------
Itt lehet adni venni a bányászunkat. Lehetséges, hogy kezdőként itt kell kezdeni. Sajnos én már csak eladni tudok, ezért emlékezetből írok. Lesz valami gomb, amivel vehetünk vagy amivel böngészhetünk a bányászok között. Értelem szerűen, ahogy az autós kártyáknál, hatékonyság, mennyit tud kibányászni, hányas szintű bányász, értékek alapján dönthetünk, melyik felel meg az igényünknek. Kezdőként szerintem csak 1 szintűt tudunk vásárolni. Ha valaki foglakozik vele megírhatná - felsorolás jelleggel -, hogy milyen bányászok vannak a pakliban.

Ha már van bányászunk itt tudjuk eladni. Nekem most "Cost 200 sathosi"-t mutat a bal oldali alsó gomb. Értelem szerűen, ennyit kapok a számlámra, ha eladnám. A nagy kattintgatásban egyszer már megtörtént. :) Ha jól emlékszem a "Purchase Balance"-on fogja jóváírni. Az, hogy eladás után bukjuk-e az összes fejlesztés vagy tudunk-e jobb bányászt vásárolni még nem próbáltam ki.

A Map, Tool, Profit és Heavy boost-ok csak visszajelzések, milyen "kiegészítők" vannak bekapcsolva. Boost-ok vásárlása a jobb oldalon, de ezeket külön menüben is el lehet érni.

============
Offer Walls:
============
Ezek állnak rendelkezésre: PtcWall, ClixWall, KiwiWall, OpinionWall, Path Wall
W History: Itt tudod megnézni mit írtak jóvá - Elvileg. Nem használtam még. -

============
Referrals:
============
- Statistics, My referrals: Értelem szerűen, minden a referráltaidról.
- Promotion Tools: Minden ami a refszerzéshez kell. Bannerek, link stb.
- Apply: Elvileg itt tudsz klikkelős munkát vállalni. Akit érdekel, olvassa el és ossza meg velünk, ha érdekes/fontos.
- Rent reffreals, RR Stats: Ha már foglalkoztál ref-ek bérlésével, tudod miről van szó.

============
Advertising:
============
Értelem szerűen a hirdetési lehetőségek. Érdemes átolvasni még az Earn\Gainer (150%) menüpontot, hátha kedvezőbb.

============
Investing:
============
Vagy lásd fent a "Revenue Pack" gomb-ot fent. Befektethetsz, ami szépen kamatozik. 100.000 sat-tól, 1 BTC-ig

=============
Acc. Settings:
=============
Beállítások és BTC számlánk megadása, módosítása, értelem szerűen. A Személyes adatokat nem kötelező kitölteni, de érdemes. Főként a születési évünket, ha netán kizárnánk magunkat. Elvileg ezt kérik be jelszó visszaállításkor. Sajnos minden mezőt ki kell tölteni, ha beírjuk a születési évet. :(

=============
Competition:
=============
DR Contest: Itt lehet nyerni a referraltaink számával több millió sathosit. :)

---= Leírás vége =---

Akkor jöjjenek a szokásos adatok.

Milyen időközönként lehet gyűjteni?
A faucet rész óránként.
A napi bónusz értelem szerűen csak napi egyszer.
A surf rész (InFrame Ads, NoFrame Ads, Flash Ads) szintén csak naponta egyszer, de fel lehet nézni rá többször is. Előfordul, hogy néha van rajta új hirdetés is.
A miner game nincs időhöz kötve.

Milyen mennyiség gyűjthető?
Faucet: 1-1.000.000 sat-ig bármi lehet.
Napi bónusz: 1-200 szintén random értékül lehet.
InFrame Ads: 1-100 (prémiumoknak 110)/hirdetés. Minden hirdetésnek fix értéke van. Általában 3db 100-as, a többi aprólék. Legtöbbször 1 sat/hirdetés, amit nem kötelező begyűjteni, de érdemes. Mert az "Advertising Balance" tartalma jótékonyan befolyásolja drágább hirdetések számát.
NoFrame Ads: Normál értékű hirdetések, 10-30 közötti fix értékek vannak.
Flash Ads: 50 (ritkán 1db), 30 (1-2db), 5 (általában a maradék), 2 (ritkán 1-5db) sat-os hirdetések vannak változó darabszámban 10-20 között.

Szintlépős oldal?
Igen. A szintlépést a játék adja, ami nem kötelező. Viszont a 10. szint után igazi satoshit termel nekünk.

Kifizetési minimum?
20.000 sat

Mely pénztárcákra fizet, milyen feltételekkel?
Elvileg BTC számlára vagy hirdetésre lehet utalni (Purchase Balance-ba)

Upgrade lehetőségek?
- Prémium tagság. 0,01 BTC és itt érhető el: https://www.bits-pays.com/mem/upg_prem.php
- Hirdetési befektetés (120% és 150%)
- Company share
- Játékon belüli level upgrade-ek

Egyéb bónuszok az oldalon?
Napi bónusz + minden más lehetőség, ami a leírásban szerepel

Hol található a reflink és milyen refjutalékkal számolhatunk?
Referrals menüpont\Promotion tools.
30% minden rörfi munkája után.
+5% minden vásárlása után.

Captcha?
Két féle captcha van az oldalon a ReCaptcha és RainCaptcha. Használata, tetszés szerint, amelyik szimpatikus. Sajnos az utóbbi nem mindenhol választható opció.

Megjegyzés:

Az oldal elérhetősége:
https://www.bits-pays.com/mem/index.php?r=petra03
Aki megtisztel a regisztrációjával, annak előre is köszönöm a munkáját.

Jó kattintgatást!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Petra 2019.06.24. 12:08-kor.

jerdei
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 960
Csatlakozott: 2012.06.24. 17:59
Kapcsolat:

Re: Bits-Pays - 400-500 sat / nap

Hozzászólás Szerző: jerdei » 2019.05.08. 11:33

wow, gyönyörű leírás, gondoltam felteszem, de nekem nem volt rá ennyi affinitásom..

egy kis kiegészítés:
a bányászat lvl 10 fölött termel satishot, addig csak creditet, ami a szint fejlődéséhet kell
az energit érdemes tolni, van egy mining helper funkció, 3 különböző csomagot lehet venni, ami segíti a bányaszint gyorsabb elérését, ez a miner - boots linken van, de csak akkor megy, ha van energi-d..
ha nem akarsz capthazni és van a purchase balancodban elég credit, akkor collect creditelj...szintenként nő az ár!

lényeges, hogy a megnézett reklámok pontok is! Achievement Points -ban (in frame linkeken belül van a reklám melletti leírás felső sora) kell lenni 500-nak, hogy kikérhess :!: , de ez ugye 500 sat is, szóval ez mindenképp "beragad" ... és a kikérés 1-11 nap, ha adsz fee-t (te állítod be mennyit, 0-10% között van) annál rövidebb idő alatt utal..

van lehetőséged bérelteket venni 5-10-20-50 -es csomagban, de érdekes, hiogy az árat te állíthatod, 1 ref értéke 2k -150k sat között van! - mondanom se kell, hogy az aktivitásuk lutri, hiába állítod be maxra az értéket, lehet bukni is (50*150k sat nem biztos, hogy megéri)
a bérlés minden vasárnap érhető el vagy fizess 20k satoshit és azonnal...

M-profile:

befektetés, ha jól értem max 200 napig 0.5% ingyeneseknek, 0.6% premiumosoknak a hozam, a napi kereset max 500 satoshi, viszont 20%-ot vesz le a futamidő végén kezelési költségként (napi szinten 0.05%). A kereset elérheti a befizetés 1000 -szeresét, szóval érdemes csinálni

M-maps

maga a bánya! ez kell, hogy bányássz creditet, később satoshit! Minden bánya x creditet tartalmaz, ha a credit elfogy, akkor kell új bányát választani, ezt vagy PB-ből veszel vagy energiaszintedhez és a te szintedhez mélrve választassz pl ha 5-ös szinten vagy, akkor 10 enegiáért kaphaszt 5-ös bányát is vagy 2 energiáért ad egyet a gép véletlen szerűen.. de persze választhatsz 2-es,3-as vagy 4-es bányát is maximum a szintedig enged.. fontos a bányászható creditek mennyisége - jó, ha minél több (ehhez mérten ad satoshit is, de az csak 10-es szintől bányászható- illetve a Mine Efficiency (bányászás gyorsasága) is meghatározó ez 10-100% között van, 70% fölött már jónak mondható egy bánya

Petra
Érdeklődő
Érdeklődő
Hozzászólások: 65
Csatlakozott: 2019.02.15. 16:06
Kapcsolat:

Re: Bits-Pays - 400-500 sat / nap

Hozzászólás Szerző: Petra » 2019.06.05. 09:41

:!: Rossz híreket olvastam a neten... :( Azt írják, hogy úgy néz ki, hogy scam lett/lesz, mert az admin lelépett és a userek futhatnak a pénzük után. Nem érkeznek kifizetések meg ilyesmi. Közben pedig indított egy új testvér oldalt is.

Szóval újként már ne regisztráljon senki. Petikének meg köszönöm az eddigi munkáját. Én még megpróbálom kivenni belőle a lóvét, mert én hülye eddig minden keresettet visszaforgattam a miner-be. Aminek meg is lett az eredménye, mert már napi 1.000 sat-ot termel, de igaza volt William-nak: "Sok hűhó semmiért" /Shakespeare/

Petra
Érdeklődő
Érdeklődő
Hozzászólások: 65
Csatlakozott: 2019.02.15. 16:06
Kapcsolat:

Re: Bits-Pays - 400-500 sat / nap - SCAM, megszűnt

Hozzászólás Szerző: Petra » 2019.06.24. 12:12

Sikerült elérnem a limitet, de nem fizettet. Az oldal immár 2 napja elérhetetlen. :spam:

Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég