Please check back later."
Na, ez hamarabb lett mint jósoltam, úgy látszik elegendő mennyiségű 30 dollár potyogott a manusz zsebébe, olaj!

Nem értem miről beszélsz? nem is lehetett még befizetni, és karbantartás volt...mumus70 írta:"THW Global is currently down for maintenance.
Please check back later."
Na, ez hamarabb lett mint jósoltam, úgy látszik elegendő mennyiségű 30 dollár potyogott a manusz zsebébe, olaj!

Én ennyi rosszindulatú embert, és negatívot mint itt van még nem láttam...az ilyenek minek is állnak neki ilyen dolgoknak, menjenek kapálni vagy árkotásni, és ezt most általánosan mondom...
 Én ennyi rosszindulatú embert, és negatívot mint itt van még nem láttam...az ilyenek minek is állnak neki ilyen dolgoknak, menjenek kapálni vagy árkotásni, és ezt most általánosan mondom... 

és szerinted kíváncsi lesz vagy most az rád valaki?mumus70 írta:Nem álltam neki. Amíg nem jönnek az első kifizetési bizonylatok képei, addig egy másodpercet nem pazarolok erre a marhaságra, csak figyelek, és novemberben fogom osztogatni az észt a FB csoportokba a sipákoló meg rívó most még vérmes öregasszonyoknak...
Ennyi negatív balféket, mint a fórumon, brrr. Ez a mumus70 hogy tud élni? Ő megjósolta. Ha ilyen profi, küldhetne a jövőhétre öt tuti számot, nekem a hatosra is megfelel.Katasztrófa az illető.
Üdv.: Béla

De ha nem, nézzen videókat "pénzzzzé".....
 De ha nem, nézzen videókat "pénzzzzé".....  :v
 :v
nemFrankie1987 írta:Sziasztok!
Sok helyen azt olvastam, hogy csak Chrome-al futtassuk az oldalt.
Én mozilla firefox-ot használok.
Nem fognak kizárni érte?

Szia!Frankie1987 írta:Sziasztok!
Sok helyen azt olvastam, hogy csak Chrome-al futtassuk az oldalt.
Én mozilla firefox-ot használok.
Nem fognak kizárni érte?

ha van ilyen új csoport írd meg légyszi hol találom....előre is köszönömColor21 írta:Úgy gondolom, hogy azok akik komolyan gondolják egy belső csoportot kellene nyitni. Ez esetben a sok barom kint maradna. Akkor és annyit kárognának amennyi belefér. Az értelmet nem zavarná.
töltsd le play áruházból telefonon reklámot ad: puffin web browserbrian023 írta:Sziasztok!
Már 2 napja nem ad be reklámokat a videók közben. Próbáltam süti törlést, másik böngészőt, másik eszközt (mobil és tablet), és még mindig nem ad egy darabot sem.
A múlt heti factor-om emiatt csak ennyi lett: 0.097561
Az eheti pedig még mindig: 0.000000
Még mindig nem találtam megoldást a problémára... Valakinek van ötlete???

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég