Kucoin Retweet Competiton

Fenya
Aktív tag
Aktív tag
Hozzászólások: 166
Csatlakozott: 2013.03.16. 18:14
Kapcsolat:

Kucoin Retweet Competiton

Hozzászólás Szerző: Fenya » 2018.08.01. 18:42

A Kucoinról már sokan hallhattatok, ez egy crypto váltó oldal, mely a váltók listáján 40-50. hely környékén mozog napi kb. $30 millió volume-mal. A többi váltótól eltérően ők egy egyedi promóciós kampányt futtatnak, mely során Twitter retweetért "cserébe" a megosztók között x mennyiségű BTC/ETH coint osztanak ki. Ilyen Retweet Competitionok általában új listingek alkalmával vannak, heti 1-2 db. A részvétel menete:

1. Regisztrálj a Kucoin oldalán, ha még nincs fiókod, kérlek használd az én ref linkemet: https://www.kucoin.com/#/?r=E4fZQb
2. Kövesd a Kucoin hivatalos Telegram csatornáját: https://t.me/Kucoin_Exchange
3. Kövesd a Kucoin hivatalos Twitter fiókját: https://twitter.com/kucoincom
4. Retweeteld az éppen aktuális promóciót, pl. most éppen a DACC Twitter Giveaway folyik, melynek keretei között 2 Bitcoint osztanak szét a résztvevők között.
5. Ha retweetelted a felhívást, menj a saját profilodra, és készíts egy screenshotot a retweetről, így kell, hogy kinézzen (természetesen a fekete kitakarások nélkül):

Kép

6. A Kucoin felhívásban mindig van egy link egy formhoz, amit ki kell tölteni, a DACC verseny esetében: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... Q/viewform

Kép

7. Várd a jutalmad ;)

Néhány proof:

Kép
Kép
Airbnb.com 10100 ft utazási kredit
Booking.com 10% kedvezmény az 1. foglalásodból

Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég