Sikerprogram

Minden egyéb internetes pénzkeresési módszer.
walters
Aktív tag
Aktív tag
Hozzászólások: 233
Csatlakozott: 2011.06.11. 21:34
Kapcsolat:

Sikerprogram

Hozzászólás Szerző: walters »

Szervusztok!
A Siker Programra vonatkozóan szeretnék infót megosztani Veletek. Azért, hogy lásd, milyen nagyszerű program részese lehetsz. Mint sokunknak, több sikertelen próbálkozása volt az elmúlt években. A Siker Program úgy van felépítve, hogy aki becsületesen dolgozik, itt biztos pénzt keres.

Fontos az online prezentáció meghallgatása, 100% információt nyújt a hallgatóságnak. Legyen legalább 26 perced arra, hogy meghallgasd leendő munkahelyedről tudni valókat:
http://www.youtube.com/watch?v=PBTHFOCzXfk
Tökéletesen felépített információs honlap:
https://sikerprogram.net/linkstart-2x2. ... 927&lan=hu

Nem baj, ha egyből nem érted miről van szó, folyamatában meg fogod érteni. A rendszeres képzések, és szponzoraid segítségével megtudod, hogy a hirdetési oldal megszerzése, és továbbajánlása milyen más jövedelemszerzéshez ad jogot.
Mindenkinek a környezetében vannak olyan ismerősök, akik pénzt akarnak keresni. Ki többet, ki kevesebbet. Az bevétel a hozzáállástól, a munkavégzéstől függ. Aki többet szeretne keresni, gyorsabban dolgozik, jutalékban nincs felső határ!

Belépőknek korhatár 18. év. Az életfogytig tartó egyszeri díj amivel ezt a tevékenységet el lehet kezdeni október 31-ig 3700 Ft. (november 1-től 5000 Ft/25 $). Számla a web-irodádból kinyomtatható! Ezzel egy online hirdetési helyet vásárolsz. Többet zsebből nem kell fizetni semmit!!
Itt bármit lehet hirdetni, bármikor le lehet cserélni, nem jár le a hirdetés 1 vagy 2 hónap múlva. Van eladó házad, autód… hirdesd meg itt is.
Kategóriák a Linktár fülecskére kattanva találhatók.
Munkánk annyi, hogy népszerűsítenünk kell a hirdetési oldalt.
https://sikerprogram.net/linkstart-2x2. ... 927&lan=hu

A szolgáltatást már cégek is igénybe vehetik.
Számla számukra is elérhető a Tranzakció menüben, a web-irodában.

A Siker Program, Alapítványokat, civil szervezeteket, illetve azokat, akik nemes célt szolgáknak, szívesen támogat. INGYEN HIRDETÉSI HELYET BIZTOSÍT számukra, tevékenységük népszerűsítésére. Az alapítványokra, és civil szervezetekre vonatkozó rész a KAPCSOLAT menüben található

NINCS havi díj. Összesen 12 stabil, ismert üzletből vehető ki a jutalék havi szinten. Tehát, mindenkinek 2 csatlakozóra van szüksége a Siker Programban, ugyanis, ez a két ember követi az összes további üzletbe, a felépített csapattal leszünk regisztrálva a további cégekbe, ahol már nem kell építkeznünk.
Egyszer dolgozunk, és 12 helyről kapjuk a jutalékot Mert ugyanazok az emberek követnek minden további üzletbe, akik a SikerProgramban munkatársaid lettek. Nincs tovább toborzás!

A Siker Program partner program lesz, több világméretű vállalkozásban.
Csatlakozási díjat a Siker Program fizeti ki tagjai számára. Fizettek már helyetted belépőt ilyen módon? Biztos nem.
Minden partner programról több videó található a videó megosztókon.
Néhányat megemlítenék: CashLines, IwowWe, Talk Fusion, Swiss Halley, Carbon Credit, Dubli, Agel… Ne feledd! A SikerProgram fizeti a beugródat!

Ha valaki munkát keres, ragadja meg jó erősen, és el ne engedje! Hamarosan hangos lesz az ország a SikerProgramtól! Remélem, hogy tudtam segíteni abban, hogy meglásd, milyen óriási kincset tartasz a kezedben, melyet felkínálhatsz másoknak is.
walters
Aktív tag
Aktív tag
Hozzászólások: 233
Csatlakozott: 2011.06.11. 21:34
Kapcsolat:

Re: Sikerprogram

Hozzászólás Szerző: walters »

Olyan embereket keresek, akik dolgozni akarnak, készek arra, hogy az életük 180 fokot forduljon, pozitív irányba.
Sokan vannak hasonló helyzetben, mert a családi kasszát egyre nehezebb feltölteni pénzzel, a fizetés nem biztosít anyagi biztonságot. Állás, másodállás egyre kevesebb, a megélhetés egyre drágább. Elszántam kerestem, és találtam is megoldást, melyet most továbbajánlok. Bátran ajánlom mindazoknak is, akik még hasonló területen nem dolgoztak, nem ismert számukra a network marketing területe. Szívesen segítek az elindulásban, és ki merem jelenteni, hogy ha valaki dolgozik, időt szán a munkára, itt nem éri csalódás.
Valóban csoportban dolgozunk, egymást segítve!
A regi után nem maradsz magadra, nem arra van szükségünk, hogy 1 fővel többen legyünk!
Mi hosszú távra tervezünk, évekre előre megoldást kínálunk!
Olyan munkatársat keresek, aki dolgozni akar!
A jelentkezést segítségedre van Skype csoport, képzés, webkonferencia, és szponzoraid egyaránt. Segítségül még több írásos anyag, videók állnak rendelkezésre, hogy valóban sikeres munkatárs legyél.
Kérlek, hogy olvasd el a weboldalt, és dönts belátásod szerint.
Jelentkezést követően van 10 nap gondolkozási idő, arra, hogy befizesd a tagdíjat, mely 3700 Ft ( november 1-től 5000 Ft/ 25 $). Ha nem fizeted, akkör törlésre kerültsz a rendszerből.
ITT regisztrálhatsz: https://sikerprogram.net/linkstart-2x2. ... 927&lan=hu

Tudom, hogy Neked is megoldás a Siker Program, hisz keresgéled a lehetőséget, azért olvasol most itt.
Bízom abban, hogy holnap már ott látom jelentkezésedről a bizonylatot a webirodámban, a postafiókomban pedig megtalálom a leveled, melyben tudatod velem, hogy regisztráltál, mert dolgozni szeretnél a Siker Programban.
Ha így van, segítségedre leszünk.
Jelentkezz most, használd a linket:
https://sikerprogram.net/linkstart-2x2. ... 927&lan=hu
walters
Aktív tag
Aktív tag
Hozzászólások: 233
Csatlakozott: 2011.06.11. 21:34
Kapcsolat:

Re: Sikerprogram

Hozzászólás Szerző: walters »

Arra jöttem rá, hogy felesleges ugrálgatni egyik üzletből a másikba, a pillanatnyi siker miatt. Minek dolgozzak egyszerre több cégnek, mikor van egy nagyon jó program, melyben egyszeri befizetéssel, 12 MLM cég jutalékára leszek jogosult, és 1x kell felépítenem a csapatomat, nem 12 x! Előbb utóbb mindenki rájön, hogy ez a jó lehetőség! Ha érdekel, keress meg, mert szívesen elmagyarázom a lényegét, és mindenben segítek! http://sikerprogram.net/linkstart-2x2/?ajanlo=6927
Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég