Ismét egy instant kifizetés (kifizetési ráta: 145,5%)

Oilstructure tőke felhizlalva 23,19 dolcsira, még maradt is 0.15 amit kikértem, aztán jönnek a napi féldolcsik mindhalálig!

grat! én most ugy állok h jól bebuktam...bogyozotyo írta:PawnShop Fund
Ismét egy instant kifizetés (kifizetési ráta: 145,5%)

Oilstructure tőke felhizlalva 23,19 dolcsira, még maradt is 0.15 amit kikértem, aztán jönnek a napi féldolcsik mindhalálig!

van kemény 1 dolcsim...
  van kemény 1 dolcsim...Köszi, de már megoldottam, mivel az említett topicba napok óta senki nem írt rajtam kívül. Remélem ezt nem bukom most el.bogyozotyo írta:Az erre vonatkozó fórum topic (Pénzváltás): http://ptc-ajanlatok.hu/forum/viewtopic.php?f=43&t=390csari írta:Vevő lennék valamennyire...bogyozotyo írta:
Hacsak el nem adom a LR dolcsikat Alertpay-ért.
Sajna most nem tudok segíteni, de egy hónap múlva lesz több, mint $15 LR amit el tudok adni...

de ha kiveszed a kamatot, azt nem tudod hozzá rakni az előzőleg betett összeghezbogyozotyo írta:Your current stage "C"csari írta: Melyik szinten állsz most? És mennyit tettél be kezdetben?
√ 2,2% daily, principal withdrawable with 60% fee
Első letét: 2010-07-01 - $1.39 - ezt hizlalgattam egy ideig, visszaforgattam a kamatot, aztán tettem még hozzá.
Második letét: 2010-07-15 - $10.23 - aztán így is hizlaltam $13-ig, utána mindennap, később 3 naponta kivettem a napi kamatot, amíg nyereségessé vált.
Aztán megint elkezdtem a hizlalást és tettem még bele $1.93-t 3 napja. Most még pár napig hizlalom és jöhetnek a nettó napi $0.5 kamatok amíg csak tart...
Bár ha letelik a 300 nap és díjmentesen vehetek ki tőkét és még mindig stabil lesz a program lehet, hogy forgatok még egyet az addig megkeresett dolcsikon.
Hacsak el nem adom a LR dolcsikat Alertpay-ért.
 .....ezt nem értem, akkor hogyan tudom hízlalni a pénzt?
 .....ezt nem értem, akkor hogyan tudom hízlalni a pénzt? 

Amikor hizlaltam, akkor nem vettem ki a kamatot, hanem hozzáadtam a tőkéhez. Azután, mikor a tőke elérte a kívánt szintet, kezdtem el kivenni a kamatot.nagyonkezdo írta:de ha kiveszed a kamatot, azt nem tudod hozzá rakni az előzőleg betett összeghez.....ezt nem értem, akkor hogyan tudom hízlalni a pénzt?

szerintem jobban megéri mindig kivenni,és utána ha visszateszed birod kérni az rcb-t..bogyozotyo írta:Amikor hizlaltam, akkor nem vettem ki a kamatot, hanem hozzáadtam a tőkéhez. Azután, mikor a tőke elérte a kívánt szintet, kezdtem el kivenni a kamatot.nagyonkezdo írta:de ha kiveszed a kamatot, azt nem tudod hozzá rakni az előzőleg betett összeghez.....ezt nem értem, akkor hogyan tudom hízlalni a pénzt?
És már meg is jött a ma reggeli féldolcsi, ha megjön a holnapi is, ismét nyereségbe fordulok.

Van benne okosság!ottorsstack írta:szerintem jobban megéri mindig kivenni,és utána ha visszateszed birod kérni az rcb-t..

), ami itt nem is rossz, hiszen a ref jutalék 10%...
), ami itt nem is rossz, hiszen a ref jutalék 10%... 

oszt majd meglátjuk
  oszt majd meglátjuk

rcb-t nem benthagyni!nagyonkezdo írta:nnnna, betettem 10 dolcsitoszt majd meglátjuk

Bizony! Még ma kikérni! Reméljük RCB-n keresztül regeltél....bogyozotyo írta:rcb-t nem benthagyni!nagyonkezdo írta:nnnna, betettem 10 dolcsitoszt majd meglátjuk

, kértem a hyippartin és már meg is jött 3 dolcsi a tízre
 , kértem a hyippartin és már meg is jött 3 dolcsi a tízre  

100 dolcsiból most 125 lett volna...csari írta:Ajánlom figyelmetekbe: http://www.invsecure.com
RCB500-nál regeltem, tegnap betettem 1 dolcsit, ma kivettem 1,1-et plusz az RCB: 0,15, azaz 1 dolcsiból 1 nap alatt csináltam 1,25-öt. Az jó, nem?

ez mind szép és jó,csak az ilyen oldalak nem szoktak hosszú életüek lenni.. napi 10% kamattal.. az elég soknak hangzik.. pár napja énis tettem bele 1 dolcsit,de én maradok a 25 cent nyereségnél,és nem teszek bele többetcsari írta:Ajánlom figyelmetekbe: http://www.invsecure.com
RCB500-nál regeltem, tegnap betettem 1 dolcsit, ma kivettem 1,1-et plusz az RCB: 0,15, azaz 1 dolcsiból 1 nap alatt csináltam 1,25-öt. Az jó, nem?

Végül is a napi féldolcsikkal nem jutnék messzire...ottorsstack írta:szerintem jobban megéri mindig kivenni,és utána ha visszateszed birod kérni az rcb-t..

na,szval pl http://www.hyipparty.com/ -on(vagy másik monitoron) kiválasztasz egy hyip oldalt, utána az www.allhyipmonitors.com -on megnézed h fizet-e,ez az oldal gyüjti össze a monitorokat,ezek közül kiválasztod,hogy melyik adja a legnagyobb rcb-t, ha pl 300% az rcb,és az oldalon 5% a refback akk 15%-ot kapsz vissza a monitortól amelyik alá regelsz. ha regisztrálsz 1 oldalra,keresel olyat h make a deposit,itt birod lekötni a pénzed,ott irja h hány napra kötöd le hány %ot kapsz,meg ilyenek.. ha lekötötted rámész a monitorra ami alá regeltél és ki kell tölteni hogy:skatepapa írta:Sziasztok egy kis segitséget kérnék vagy vki leirhatná h hogy néz ki ez a HYIP honnan tudom h melyik fizet stb...
 ja,és ha letelik a nap amennyire lekötötted akk az account balance-n lesz a kesh,utána withdraw és dől a lóvéé
 ja,és ha letelik a nap amennyire lekötötted akk az account balance-n lesz a kesh,utána withdraw és dől a lóvéé  ha épp időközbe nem lesz csaló.. na azt nem mutatja semmi..csak h mielőtt befektetsz abban a pillanatban fizet-e... csak ennyi a probléma
 ha épp időközbe nem lesz csaló.. na azt nem mutatja semmi..csak h mielőtt befektetsz abban a pillanatban fizet-e... csak ennyi a probléma  

Ma megjön az rcb, aztán holnap egy újabb kamat és már ugrik is vissza és jön az újabb rcb és így tovább, reméljük még jó sokáig!
 Ma megjön az rcb, aztán holnap egy újabb kamat és már ugrik is vissza és jön az újabb rcb és így tovább, reméljük még jó sokáig!  

eddig ok
  eddig ok  

: , mert az AP-nek változott a kivehetősége cserivel kapcsolatban
: , mert az AP-nek változott a kivehetősége cserivel kapcsolatban  :shock:
  :shock:
Pontosabban mi változott, az összeghatár?nagyonkezdo írta:cseresznye részvényekben érdekelt valaki: , mert az AP-nek változott a kivehetősége cserivel kapcsolatban

Az első fázisban nem tudod kivenni a tőkét (100% fee)nagyonkezdo írta:daily, principal withdrawable with 60% fee.....
na ...én ezt a részét nem értem az Oilstrukture-nak...............bent van a tíz dolcsi és visszateszem a principalhoz a napi kamatokateddig ok

,de ugye azt nem vehetem ki , most van az első fázis(25 nap)
 ), ha kiveszed a kamatokat és amikor több mint 1 dolcsi kijött újra visszateszed és kikéred az rcb-t a monitorodtól, aztán a további kamatokat a pluszpénzzel együtt vissza teszed és így tovább.
 ), ha kiveszed a kamatokat és amikor több mint 1 dolcsi kijött újra visszateszed és kikéred az rcb-t a monitorodtól, aztán a további kamatokat a pluszpénzzel együtt vissza teszed és így tovább. 

igen, 200% a lehet a betett összegnekbogyozotyo írta:Pontosabban mi változott, az összeghatár?nagyonkezdo írta:cseresznye részvényekben érdekelt valaki: , mert az AP-nek változott a kivehetősége cserivel kapcsolatban
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég