Acesse Marketing amerika vezető üzlete

Minden egyéb internetes pénzkeresési módszer.
gaborec
Új tag
Új tag
Hozzászólások: 11
Csatlakozott: 2012.05.21. 14:54
Kapcsolat:

Acesse Marketing amerika vezető üzlete

Hozzászólás Szerző: gaborec »

Szeretnék ismertetni egy amerikai vállalatot az Acesse Marketinget(inetglobal) ami kimagasló teljesítménnyel tör előre. Létrehozták saját keresőjüket: www.acesse.com

Az üzlet keresőoptimalizálással, reklámokkal, hirdetésekkel keresi a napi betevőt. Csak komoly befektetőknek ajánlom, főleg webguruknak és marketing szakembereknek. Kínában az elsők közt szerepel és fő tevékenysége a reklám, minden komoly cég, szálloda, vendéglő itt hírdet.

A kifizetésről annyit, hogy most napi 5-10 usd között mozog a bevételem és kifizet dómbornyomot visa vagy master kártyára, hangsúlyozom komoly cég, nem szükséges kifizetési bizonylatokat villogtatom, de ha valaki kéri, mutathatok sokat.

Az iNetGlobal egy 2008-ban megalapított internetes szolgáltatások számos választékát nyújtó vállalat. Székhelye Amerikában van, teljes mértékben hivatalos és törvényes. A cég mára 500 ezer aktív felhasználóval rendelkezik és internetes szolgáltatásaival terjeszkedik az egész világon.

Egyedi surf listájával bárki felfuttathat egy weboldalt alig 4-6 hónap alatt a megfelelő kulcsszavakkal ez első találati oldalakra a keresőkben. Működik, bizonyíték, ha beírjátok a google-ba azt a szót, hogy: inetglobal_ akkor az oldalamnak(gabor.com.ua) az első oldalon kell lennie(max a második). Irányított keresőszavas optimalizálás mindenféle SEO nélkül. HA érdekel, az oldalamon találsz még infót.
Sok sikert.
venci95
Aktív tag
Aktív tag
Hozzászólások: 163
Csatlakozott: 2011.01.18. 22:37
Kapcsolat:

Re: Acesse Marketing amerika vezető üzlete

Hozzászólás Szerző: venci95 »

Hát, az oldaladat nem lehet elérni: " A kapcsolat alaphelyzetbe állt

A kiszolgálóhoz való kapcsolat alaphelyzetbe állt az oldal letöltése közben"

Sokszor próbáltam, többféleképpen...
gaborec
Új tag
Új tag
Hozzászólások: 11
Csatlakozott: 2012.05.21. 14:54
Kapcsolat:

Re: Acesse Marketing amerika vezető üzlete

Hozzászólás Szerző: gaborec »

Hát ezt furcsállom, folyamatos fórum elérésem van, és komoly hosting szerveren van az oldal, lehet nem jól adtad meg a címet: www.gabor.com.ua
most is megy, mennie kell.
Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: Ahrefs [Bot] valamint 3 vendég