Kifizetés 1000 forinttól (5000 pont) paypalra.
Banner

Link
http://pontklikk.hu/index.php?ref=12

Talán azért valami kedveset irhattak volna a Support.ZoZo írta:Drága xenosz2!
Arra nem is gondoltál, hogy esetleg azért nem írták meg neked, mert talán semmi közöd nincsen hozzá?!?!
 : steamcommunity.com/id/gery2k14
 : steamcommunity.com/id/gery2k14Szia!ZoZo írta:Drága xenosz2!
Arra nem is gondoltál, hogy esetleg azért nem írták meg neked, mert talán semmi közöd nincsen hozzá?!?!
 Hát nem tudom... Minden normálisabb PTC oldalon oda van łrva a reklámok frissülési ideje. Az meg,hogy egy sok hónapja létező oldalnál nem tudják, elég különös. Vagy talán nem is érdekli őket. Jellemző a magyar vállakozókra ez egyébként,nem csodálkoznék rajta.
 Hát nem tudom... Minden normálisabb PTC oldalon oda van łrva a reklámok frissülési ideje. Az meg,hogy egy sok hónapja létező oldalnál nem tudják, elég különös. Vagy talán nem is érdekli őket. Jellemző a magyar vállakozókra ez egyébként,nem csodálkoznék rajta.
 Minden hónap 5 én fizet rendesen!!! Most lesz pár nap múlva a következő. Én két havonta gyűjtöm össze a manit. Ajánlom az oldalt mindenkinek. Napi 10 centnyi pontot lehet szerezni . Hirdetni is lehet a weboldalad a böngészőben. Tapasztalatom szerint egy nap kb 100 látogató jut. mondjuk ez nem sok,de legalább magyarok uyge,így magyar nyelvű oldalakat érdemes
 Minden hónap 5 én fizet rendesen!!! Most lesz pár nap múlva a következő. Én két havonta gyűjtöm össze a manit. Ajánlom az oldalt mindenkinek. Napi 10 centnyi pontot lehet szerezni . Hirdetni is lehet a weboldalad a böngészőben. Tapasztalatom szerint egy nap kb 100 látogató jut. mondjuk ez nem sok,de legalább magyarok uyge,így magyar nyelvű oldalakat érdemesÉn a PontKlikk oldalát nézem.xenosz2 írta:Nem tudom mit néztek

nem érkezik meg a pénz,
  nem érkezik meg a pénz, Mintha nem tudnák.
  Mintha nem tudnák.

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég