Május 15-én indult . Ausztrál admin(Wayne Rayner).
Clxscriptes/Incentive oldal
Fórum van.
Mindenki aki az EMS fórumáról (vagyis az ottani linkről) regisztrált kap egy hónapos ingyen Goldent és 5000 banner hirdetést. Alább található az említett topik.
A tagságért kell egy üzenetet írni az oldalon és utána kapod meg. 17 dollár egy évre a tagság amúgy
http://www.emoneyspace.com/forum/index. ... 260.0.html
ezért nem is tettem be a bannerem és a reflinkem,hogy innen regisztráljatok,hátha lesz valami előnye is.
Kereset:
Standardként napi másfél cent garantált, Premiumként 4,5 cent.
kereseti lehetőségek: PTC,Task (nem elérhető), Offerwall (Paymentwall,Virool),Offers(jelenleg nincs), LifeGrid.
Lifegriden 30 lehetőség nyeremények 1 dollárig. Minap nyertem is 1 dollárt
Pontrendszer: 1 hirdetés és Grid 1 pont a tapasztalatok alapján. 100 pont egy dollár. A pontokat készpénzre lehet váltani. tehát napi 4 cent plusz bevétel lehet ebből !!! az már goldenként 8,5 ingyenesként 5,5 cent
Minimum kifizetés: 1 dollár,utána 2 a pénzre nem kell sokat várni, azna vagy 1-2 nap alatt meg szokott jönni

második fizetés 2 nap alatt megjött

Harmadik fizetésem aznap érkezett.

refjutalék: 5 szintes. 10,5,3,2,1 (Standard) 20,10,5,3,2 (Golden)
Jelenleg 2 tagság van,de hármat tervez az admin. a legutolsó hírek alapján Golden és Ultimate
Upgrade tábla: (itt még 4 tagság van)

Hirdetési árak: 5 cent per feliratkozás
1,25$ 5mp 2500 klikk (ez a legolcsóbb)
2,5$ 10mp 2500 klikk
5$ 20mp 2500 klikk
a többi joval drágább
az admin szerptemberre szeretné elérni az 1000 tagot és a 100 dollár kifizetést.

Ti is jól jártok ezzel. Az egyik oldalamon szerintem már ennek köszönhetően lett refem.
 Ti is jól jártok ezzel. Az egyik oldalamon szerintem már ennek köszönhetően lett refem.

Az vszont jó érzés,hogy én lehettem az első kifizetett tag.
 Az vszont jó érzés,hogy én lehettem az első kifizetett tag.