Axionclix - axionclix.com

Olyan PTC oldalak, amelyek nem fizetnek.
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

Axionclix - axionclix.com

Hozzászólás Szerző: xenosz2 »

Kép
http://axionclix.com/?ref=xenosz2

A Storybux,Storyclix,Boostclix ,Oldmovieclix admin tegnap indult oldala.

A kereset most majdnem 6 cent közte négy egycentes
van pontrendszer: 0,01 pontot kapunk egy reklámért. 10pont =1$ vagyis még 1,3 centet keresünk,amit a vásárlási egyenlegbe kapunk. így összesen kb 3 cent a kereset. 1 havi kattal egy 1000 klikkes hirdetést vehetünk. vagy 3 heti kattal 60 centért bérelhetünk 3 refet...

A saját klikk 50% ,a hirdetéseken már a csökkentett összeg látható.

A refklikk az 25%,vagyis a standard kereset 50%-a,ami nem rossz. Kiderül valójában mennyiiből számolódik majd el.

reflimit 100 DR

kifizetés 5$,ami nagyon magas :( Ingyenes tagként ezt nemigen lehet elérni hamar,csak refekkel.

A hirdetés olcsó 1$-ért kapunk 1000 klikket és ez nagyobb összegnél még jobb arány.5$-ért már 7500 klikk 10$-ért 20 000 klikk

Hát
Upgrade

Kép

http://axionclix.com/?ref=xenosz2
Kép
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára xenosz2 2013.10.07. 15:41-kor.
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

Re: Axionclix - axionclix.com

Kicsit furcsálltam,hogy napi 6,5 centet keresek 1 aktív reffel. Nos ma körülnéztem az oldalon és rájöttem,hogy a saját kereset majdnem 6 cent,ehhez jött még a refem után kb fél. Megfeledkeztem,hogy a hirdetéseken már a valódi összeg van. Most 4 egycentes van pld. Igaz a minimum így meglehetősen magas.
eviaclub
Fórumlakó
Fórumlakó
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: eviaclub »

Kifizetési minimumot felemelték $10-re.
Minden ami PTC. Tájékoztatás a PTC munkáról, a regisztrálás menetéről, a kifizetésekről, a csalókról és mindenről, amit tudni érdemes. Részletes és őszinte leírás a legjobb PTC oldalakról. Kattints az alábbi bannerre, ha többet szeretnél tudni
Kép
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

Nem fizet ahogy nézem ez sem
Válasz küldése