Van, hogy egy egész délután rámegy a lekattolására a sok 500-as hiba miatt. Megoldhatnák már.
 Van, hogy egy egész délután rámegy a lekattolására a sok 500-as hiba miatt. Megoldhatnák már.
 Igaz még a 2db 1centes hirdetés hátra van. Azt majd később. Amúgy hetek óta ilyen vacak az oldal. Néha elkapni egy-egy pillanatot amikor minden flottul működik, de ez a legritkább.
 Igaz még a 2db 1centes hirdetés hátra van. Azt majd később. Amúgy hetek óta ilyen vacak az oldal. Néha elkapni egy-egy pillanatot amikor minden flottul működik, de ez a legritkább. 
 Reméljük így is marad!
 Reméljük így is marad! 

Igaz kikérni meg nem tudom, nem működik a kifizetés egyenlőre.
  Igaz kikérni meg nem tudom, nem működik a kifizetés egyenlőre. 

Gratulálok!patrasz írta:Igen itt is fogtam ma egy 5$ a griden!Igaz kikérni meg nem tudom, nem működik a kifizetés egyenlőre.

Ezek szerint éjfél körül pörög jobban...
 Ezek szerint éjfél körül pörög jobban...ez már gáz,valami hír hogy miért?patrasz írta:Igen itt is fogtam ma egy 5$ a griden!Igaz kikérni meg nem tudom, nem működik a kifizetés egyenlőre.

Apróbb örömök. Hirdetést nem sikerült lekattolni. Majd este/késő este. SQL problémájuk van, mint jelezték is a fórumban. Mire lekommunikál a szerver egy kattintás után nyugdíjba mész
 Apróbb örömök. Hirdetést nem sikerült lekattolni. Majd este/késő este. SQL problémájuk van, mint jelezték is a fórumban. Mire lekommunikál a szerver egy kattintás után nyugdíjba mész  Mondjuk ennyi idő alatt illene helyrehozni.
 Mondjuk ennyi idő alatt illene helyrehozni.

Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 1 vendég