kisfickoo, én régen regisztráltam az oldalra, viszont abbahagytam és nem töröltem a felhasználót. Most regisztrálnék rá újra, viszont nem tudom a felhasználónevemet vagy már törölte a rendszer, e-mail cím alapján pedig nem tudom magam beazonosítani, mivel felhasználónevet kér a jelszó emlékeztetőnél. Kaphatnék egy pici segítséget?
 kisfickoo, én régen regisztráltam az oldalra, viszont abbahagytam és nem töröltem a felhasználót. Most regisztrálnék rá újra, viszont nem tudom a felhasználónevemet vagy már törölte a rendszer, e-mail cím alapján pedig nem tudom magam beazonosítani, mivel felhasználónevet kér a jelszó emlékeztetőnél. Kaphatnék egy pici segítséget?   

Üdv a csapatban
 Üdv a csapatban 

Ura vagyok helyzetnekdoqxstudio írta:na eddig a ColouredSmoke miatt csúsztattam a kampányomon, most meg a HBL miatt kell!
 Aktiv az oldal. Már csak finomhangolások vannak!
 Aktiv az oldal. Már csak finomhangolások vannak!
Vadul kattolom. Szikrázik az egér a kezemben.kisfickoo írta:Vadul kattolni és egy kis türelem

A PayPal-nál 30 cent az alap levonás+százalék. Pontosan nem tudom, sose néztem, csak beletörődtem.nadint írta:Ekkora levonást én még sehol nem tapasztaltam a Paypal részéről !

Lesz minden csak érjem utol magam
  Lesz minden csak érjem utol magam  

érjed! akkor lesz egy palack Unicum is!kisfickoo írta:inkább egy rekesz sör lenne jóLesz minden csak érjem utol magam

Köszi! Tényleg meg lett hosszabbítva +2 nappal!kisfickoo írta:Üdv PuTa!
A kiesést kárpótoltam. +2 nappal mindenki meg lett hosszabbítva.... lehet kimaradt egy körlevél?
 Hát biza lemaradt az a hirlevél
 Hát biza lemaradt az a hirlevél 

Remélem a jövőben is hasonlóan fog üzemelni az oldal!
 Remélem a jövőben is hasonlóan fog üzemelni az oldal! 
Jelenlévő fórumozók: Semrush [Bot] valamint 1 vendég