Probux! Ez volt az az oldal, amelyiket nagyon hamar elfogadtunk, megszerettünk, biztosra vettünk. MIért? Mert biztos is volt. Lehetett számítani a bérelt reffekre, lehetett számítani arra, hogy óramű pontossággal és azonnal kifizet, ha kikéred az egyenleged. Mi történt? kezdetben nem is nagyon akartuk elhinni a szóbeszédet, amikor elkezdett pontatlan lenni, majd kikérési időpontokat határozott meg.
Én magam sosem szoktam a más véleményét fixként elfogadni egy PTC oldalról írt vélemény kapcsán, kizárólag a saját tapasztalataimra hagyatkozom. Nem is olyan régen írtam Facebookon is, hogy kifizetett a Pro és iránta a bizalmam töretlen!
De ami mostanában ott történik....már nem tudom komolyan venni, adja a rengeteg magas hirdetést, és tíz közül egy esetleg, amit meg is ad! A kiírt időpontokkal is játszik, előtte egy másodperccel és utána is, használható, csak akkor tűnik el, és nem enged kikérni. Velem még jobb történt, egymás utáni két napon a múlt héten eljátszotta, beengedett, hagyta kikérni, kiírta, mennyi lesz a levonás, mennyi a kifizetés, azt is, hogy a kikérés sikeres volt. Csak éppen nem történt semmi. Accountom maradt a helyén, nem lett elküldve a kikérés. Írtam supportot, arra nem válaszol,szóval most a bizalom......némiképpen megrendült. kár ezért az oldalért. Vagy reménykedjünk még?