bitlanders - social media - bitcoin/amazon gift card kereset

Minden egyéb internetes pénzkeresési módszer.
noname474
Aktív tag
Aktív tag
Hozzászólások: 226
Csatlakozott: 2013.06.23. 19:07
Kapcsolat:

bitlanders - social media - bitcoin/amazon gift card kereset

Hozzászólás Szerző: noname474 »

Helló mindenki!

Ez egy új fajta közösségi háló szerű dolog, amivel jelen pillanatban bitcoin-t lehet keresni, illetve a bitcoin-t át tudjuk váltani még amazon-os gift kártyákra és egyéb kártyákra is.

Regelni itt lehet: link

Regisztrálás után a jobb oldalon lesz egy check list amit nem árt megcsinálni, nem tudom hogy kötelező e, én megcsináltam :)

A lényeg hogy másokat kell követni illetve hogy minket kövessenek. Posztokat lehet csinálni, videókat és képeket lehet feltölteni, ezek által lehet bitcoin keresni.

Tulajdonképpen a jobb felső sarokban tudod szerkeszteni a profilodat is, meg tudod változtatni a kis profil emberkédet, ott tudod átállítani az alap adataidat, mint pl hogy milyen bitcoin címre szertnéd majd kérni a keresett btc-t.

Ugyanitt az "Earn more" részben megtalálható a reflinked, valamint itt e-mailekre is tudsz egyből meghívókat küldeni. Ref jutalék 20%

A my revunes részben pedig megtalálod hogy eddig mennyit kerestél, de ezt amúgy is kiírja neked az oldal fent jobb oldalon...

Tehát a reg még1x link

Saját keresetem még csak az oldalon van, tegnap este óta 1-2 ember követésével illetve 1-2 poszt/kép kirakásával nagyjából 5 cent-nyi bitcoin-t kaptam.

Érdemes sok embert követni, sokan vissza is követik az ember!
Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot], Bing [Bot] valamint 2 vendég