Forumban az Admin magáról nem árul el semmit.
Aktiváló linkem nem működött, Admin segítségét kértem és kaptam. Későbbiekben remélhetőleg működni fog gördülékenyen.
Első napi keresetem: 0,097 $. Refjuti: 50 %
Kikérhető: 2$-tól Egora és Paypalra.

Egyébként nem lennék meglepve,ha már egy jól ismert admin új oldala lenne (akár pozitív ,akár negatív értelemben) mivel nagyon hasonlatos a felépítése,kinézete az eddigi oldalainak. De ilyen kevés hirdetés ennyi bevétel még brahiból is megéri. Ajánlom az oldalt,persze befektetés nélkül.
 Egyébként nem lennék meglepve,ha már egy jól ismert admin új oldala lenne (akár pozitív ,akár negatív értelemben) mivel nagyon hasonlatos a felépítése,kinézete az eddigi oldalainak. De ilyen kevés hirdetés ennyi bevétel még brahiból is megéri. Ajánlom az oldalt,persze befektetés nélkül.
Egyébként teljesen logikus lépésnek tartom, hogy le van tiltva a bérlés. Az már egyenes csőd lenne.Daisy40 írta:Sajna nem tudom kié.
De engem még csak nem is emlékeztet egyik oldalra sem, mert itt a bérlés lehetőségét eleve kizárta az Admin, már az üdvözlő üzenetben.
1. kikérésnél kiderül, megérte-e az időt rászánni.

Megint elmaradt nekem 1 nap kattolás, sajnos, így megint csúszok kikérésig. Már csak egy köpésre vagyok, de sose érem el, ha így folytatomlatattila írta:Van már valakinek kikérése?

nem ebből fogunk meggazdagodni
  nem ebből fogunk meggazdagodni 

Ez jó hír, gratula!Daisy40 írta:Ma reggel kikértem, kb 1 óra múlva kint is volt az 1. kifizum

egy db 1 cenets van a többi kisebb,pedig már majdnem a2 $ nak vagyok,így még pár nap. kifizetések folymatosak,ahogy nézem,bár fórumba nem néztem be.
 egy db 1 cenets van a többi kisebb,pedig már majdnem a2 $ nak vagyok,így még pár nap. kifizetések folymatosak,ahogy nézem,bár fórumba nem néztem be.

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég