Easyhits4u:
- hoparduc
- Fanatikus 
- Kapcsolat:
Easyhits4u:
Ez az egyik kedvenc oldalam, egyszerre lehet hirdetési kreditekhez jutni, és pénzt keresni.
Egyszerű 1:1-es manual surf, ami azt jelenti, hogy minden egyes leszörfölt oldal után 1 kreditet kapsz, amit reklámozásra tudsz fordítani. Minden 1000 megkeresett kredit után jóváír 30 centet a számládon, amit ki tudsz kérni, ha elérted a 3$-t.
Itt regisztrálhatsz:
http://www.easyhits4u.com/?ref=hoparduc
Míg a többi oldalt klikkeled, addig a surf oldal is belefér.
1000 oldal megtekintése után 0,30 $-t kapunk , az oldalak 15-20 másodpercesek
ha az alád referrált személy megnéz 100 hirdetést, akkor tiéd 10 cent
5-ös szint ajánlási program (10% -5% -3% -2% -1%)
bonuszként 25, 50, 75, 100, 150, 200, 250, illetve 500 oldal megtekintése után, banner, vagy szöveges hirdetési lehetőségeket, vagy akár még pénzt is kaphatunk.
Érdemes napi 500 oldalt megnézni a bónuszok miatt is. Napi 500 oldal megtekintése esetén 2 napi kereset 30 cent.
Weboldal, banneres, szöveges hirdetési lehetőség a surf után, illetve a bónusz után.

Egyszerű 1:1-es manual surf, ami azt jelenti, hogy minden egyes leszörfölt oldal után 1 kreditet kapsz, amit reklámozásra tudsz fordítani. Minden 1000 megkeresett kredit után jóváír 30 centet a számládon, amit ki tudsz kérni, ha elérted a 3$-t.
Itt regisztrálhatsz:
http://www.easyhits4u.com/?ref=hoparduc
Míg a többi oldalt klikkeled, addig a surf oldal is belefér.
1000 oldal megtekintése után 0,30 $-t kapunk , az oldalak 15-20 másodpercesek
ha az alád referrált személy megnéz 100 hirdetést, akkor tiéd 10 cent
5-ös szint ajánlási program (10% -5% -3% -2% -1%)
bonuszként 25, 50, 75, 100, 150, 200, 250, illetve 500 oldal megtekintése után, banner, vagy szöveges hirdetési lehetőségeket, vagy akár még pénzt is kaphatunk.
Érdemes napi 500 oldalt megnézni a bónuszok miatt is. Napi 500 oldal megtekintése esetén 2 napi kereset 30 cent.
Weboldal, banneres, szöveges hirdetési lehetőség a surf után, illetve a bónusz után.
					A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nadint 2018.05.27. 21:28-kor.

Ok: Valaha volt a legjobb manual surf oldal !

Ok: Valaha volt a legjobb manual surf oldal !
- 
				bogyozotyo
- Fanatikus 
- Kapcsolat:
Re: Easyhits4u: A legjobb manual surf oldal
Napi 500 oldal? Hogy bírod? 
Nagyon megörültem, hogy végre a magyar blogomat is tudom reklámozni.

Nagyon megörültem, hogy végre a magyar blogomat is tudom reklámozni.

- 
				csoroparaszt
- Aktív tag 
- Kapcsolat:
Pedig ez nem annyira nehéz 500 katt ha egész nap a neten lógsz!  Két hónap alatt összeszedet 16$ most már a hyip-nek és az rcb-nek köszönhetően a dupláját éri. 
Egy kérdés azokhoz akik prémiumot is vettek. Több pénz kereshető a prémiummal, mert ahogy én látom csak a Banner ill. site,text kreditek kerete lesz nagyobb.

Egy kérdés azokhoz akik prémiumot is vettek. Több pénz kereshető a prémiummal, mert ahogy én látom csak a Banner ill. site,text kreditek kerete lesz nagyobb.
Én próbából Uppoltam ott is. Nekem csak hatalmas munkám lett az Uppból. Ahhoz, hogy befektetett $8 egy hónap alatt vissza jöjjön és még profitom is legyen - $12-ra gondoltam Upp előtt - napi 1000 kattot kellett csinálnom!!!! Na, ez sok volt. Miután letelt, ismét napi 500-at kattolok aminek egy része le megy a többi oldallal. Mivel minden "dekádban" $0.50 fölött vannak a bónusz centek, kb 32 nap alatt van meg a $6. Csak lenne még ilyen vagy 10.....csoroparaszt írta:Pedig ez nem annyira nehéz 500 katt ha egész nap a neten lógsz! Két hónap alatt összeszedet 16$ most már a hyip-nek és az rcb-nek köszönhetően a dupláját éri.
Egy óra alatt van meg 200 katt. Elosztom a napi 12 órai netezésem idejére és meg sem kottyan. De! Közben fut egy honlapom hirdetése amíg Up voltam naponta ezerszer, most meg 4-500-szor kattintják. Lett is refem sok, példa: egy oldalon (leemails) 5 refem volt amikor elkezdtem a Easyt. Most 17 van. Jún elején kezdtem és 8 kikérésem volt, fölötte járok a $30-nak. Miért részleteztem?! Mert végre egy oldal ahol rajtam múlik akarok-e kattolni vagy sem. Akarok-e jól keresni vagy csak lötyögök. Easyn 17 refem van. Azokból ketten remekül nyomják úgy mint én, 2-3 félgőzzel, a többi hozzá sem nyúl. Úgy látom nekik a freedomclix szerű oldal kell napi 0.000008 kersettel. Ők tudják.
És utoljára: megfizethetetlen, hogy napi 4-500-szor kattolják az oldalam mellette ingyen adok fel szöveges és banneres hirdetést amire szintén a kattjaimból jönnek össze a kreditek, mert nem csak bónusz centeket lehet kapni! Szóval én csak ajánlani tudom. Nem muszály ám ott sem nyomni 500-at?!
Akik meg nem érnek rá, hirdethetnek vásárolt kreditekből. Csak ez drága, mint mindenütt.
Még valami eszembe jutott: nyeremény jegyeket is lehet kapni bónuszban, naponta többet is. Én nyertem eddig $1-t és kétszer 500 kreditet. Az oldalon több mint 330 000 tag van. Ha jól emlékszem 6 éve működik. Minden ref után egyszeri 10 cent jár és persze krediteket kapunk a kattjaik után, már ha kattog.
Én már több mint 2 éve rajta vagyok. Igaz mostanábban kevesebb időm van rá.
Eddig már több mint 150 dolcsit kaptam

Eddig már több mint 150 dolcsit kaptam

- 
				bogyozotyo
- Fanatikus 
- Kapcsolat:
Nagy ötlet volt tőlük, hogy pár nappal ezelőtt megnyitották mindenki előtt a lehetőséget, hogy bármilyen nyelvű oldalt lehet hirdetni, ez nekem máris hozott 2 ref-et ide. 

Hehe, egyik én vagyok. Valóban az ízin láttalak. Attól függetlenül már régebben is jártam itt.bogyozotyo írta:Nagy ötlet volt tőlük, hogy pár nappal ezelőtt megnyitották mindenki előtt a lehetőséget, hogy bármilyen nyelvű oldalt lehet hirdetni, ez nekem máris hozott 2 ref-et ide.

- 
				bogyozotyo
- Fanatikus 
- Kapcsolat:
Mégis csak most regisztráltál be!luki írta:Hehe, egyik én vagyok. Valóban az ízin láttalak. Attól függetlenül már régebben is jártam itt.bogyozotyo írta:Nagy ötlet volt tőlük, hogy pár nappal ezelőtt megnyitották mindenki előtt a lehetőséget, hogy bármilyen nyelvű oldalt lehet hirdetni, ez nekem máris hozott 2 ref-et ide.

- hoparduc
- Fanatikus 
- Kapcsolat:
Hogyan lehet magyar oldalt hozzáadni?bogyozotyo írta:Nagy ötlet volt tőlük, hogy pár nappal ezelőtt megnyitották mindenki előtt a lehetőséget, hogy bármilyen nyelvű oldalt lehet hirdetni, ez nekem máris hozott 2 ref-et ide.

Nekem mindig ezt írja ki:
"We are sorry but we do not accept this domain to participate in our exchange due to the following reason: Please specify appropriate geo targeting for your web site.
Please specify appropriate country targeting for your web site"
- 
				bogyozotyo
- Fanatikus 
- Kapcsolat:
Katt a my sites-ra és így allítsd be, persze url és szöveg, amit akarsz a többit a képen látod

- hoparduc
- Fanatikus 
- Kapcsolat:
Így már sikerült, köszi.bogyozotyo írta:Katt a my sites-ra és így allítsd be, persze url és szöveg, amit akarsz a többit a képen látod

- 
				patrasz
- Fanatikus 
- Kapcsolat:
Ez mi? 300 oldal után :No sites are currently available to surf for your region. Please try again later. New surfing day starts at 3am ETC (8am GMT/UTC). Premium members get unlimited surfing option among other amazing bonuses.
Nem tudok többet surfolni. Ezen lehet javítani valamit a beállításoknál?

Valószínűleg az van hogy ha standard felhasználó vagy elérted a limited,azért nem enged többet.Prémiummal elvileg korlátlanul lehet szörfölni.patrasz írta:Ez mi? 300 oldal után :No sites are currently available to surf for your region. Please try again later. New surfing day starts at 3am ETC (8am GMT/UTC). Premium members get unlimited surfing option among other amazing bonuses.
- 
				patrasz
- Fanatikus 
- Kapcsolat:
Korábban nem volt ilyen hogy standardnak korlátozza a megnézhető oldalak számát!
Kösz a választ!

Kösz a választ!
Folyamatosan jönnek a felkérések más EH4U tagoktól.teljesen ismeretlenek. Milyen előnye van annak,ha elfogadom a kapcsolatfelvételt?  Azt tudom,hogy volt,aki utána reklámot küldött egyszer,szerencsére többet nem tette.
 Azt tudom,hogy volt,aki utána reklámot küldött egyszer,szerencsére többet nem tette.

Azt tudom,hogy volt,aki utána reklámot küldött egyszer,szerencsére többet nem tette.
 Azt tudom,hogy volt,aki utána reklámot küldött egyszer,szerencsére többet nem tette.Re: Easyhits4u: A legjobb manual surf oldal
Tudtommal előnye / hátránya nincs (a hirdetéseken kívül).

Semmi különös, nekem van pár ismerősom ott, de soha nem éltek vissza a lehetőséggel(e-mail).

- doqxstudio
- Fanatikus 
- Kapcsolat:
Az NJM Blog elindítja az első $10 összdíjazású EasyHits4U kattversenyt.
Kezdete: március 3. szerveridő 0:00 (magyar idő 8:00)
Vége: március 31. szerveridő 0:00 (magyar idő 8:00)
Szabályok:
- Az győz, aki a verseny ideje alatt a legtöbb oldalt szörföli.
- A versenyen való részvételhez a direkt referáltunknak kell lenned! (Regisztrációhoz vagy újraregisztrációhoz lépj kapcsolatba velünk!)

- A versenyre az NJM Blog kapcsolat menüpontján keresztül jelentkezned kell a verseny lezárultáig!
Nyeremények:
1. hely $4 PayPal-ra
2. hely $2 PayPal-ra
3. hely $1 PayPal-ra
4-7. hely $0.5-0.5 PayPal-ra
Az aktív jelentkezők között 4 x $0.25 díjat sorsolunk ki
Ha bármilyen kérdésed van, akkor lépj kapcsolatba velem!

Kezdete: március 3. szerveridő 0:00 (magyar idő 8:00)
Vége: március 31. szerveridő 0:00 (magyar idő 8:00)
Szabályok:
- Az győz, aki a verseny ideje alatt a legtöbb oldalt szörföli.
- A versenyen való részvételhez a direkt referáltunknak kell lenned! (Regisztrációhoz vagy újraregisztrációhoz lépj kapcsolatba velünk!)

- A versenyre az NJM Blog kapcsolat menüpontján keresztül jelentkezned kell a verseny lezárultáig!
Nyeremények:
1. hely $4 PayPal-ra
2. hely $2 PayPal-ra
3. hely $1 PayPal-ra
4-7. hely $0.5-0.5 PayPal-ra
Az aktív jelentkezők között 4 x $0.25 díjat sorsolunk ki
Ha bármilyen kérdésed van, akkor lépj kapcsolatba velem!
- doqxstudio
- Fanatikus 
- Kapcsolat:
Hello! Új vagyok még a pályán de nem tudom hogy Ptc oldal ref linkemet használhatom  e az Easyhits en?

- doqxstudio
- Fanatikus 
- Kapcsolat:
szia!
EH4U-n szinte bármit hirdethetsz, tehát PTC-t is. de nem javaslom, h pőre reflinket irdess! ha írsz nekem PÜ-et, akkor megmutatom hogyan csináld!

EH4U-n szinte bármit hirdethetsz, tehát PTC-t is. de nem javaslom, h pőre reflinket irdess! ha írsz nekem PÜ-et, akkor megmutatom hogyan csináld!
- doqxstudio
- Fanatikus 
- Kapcsolat:
EH4U-n a refem upgrade-elt, de nem kaptam utána zsozsót. nem teljesen világos, mikor is jár jutalék. ez a levelezés folyt:
"...my 1st level ref xy bought Premium membership. why I didnt get 10% from that?..."
"You will earn up to 40% commissions from all purchases of our Easy Splash Builder and Easy Rotator tools made by your first level referrals (10% as a free member, 20% as a Premium member, 30% as a paid member of the Easy Splash Builder & Easy Rotator, 40% as a Ultimate member or Premium member and as a paid member of the Easy Splash Builder and Easy Rotator tools at the same time)."
"what does it exactly mean: 10% commissions from all purchases of our Easy Splash Builder and Easy Rotator tools.
when do I get 10%?"
"It means that when your first level referral purchases paid membership at Easy Splash Builder and Easy Rotator, you will receive commissions from such purchases."
jól értem, h az Easy Splash Builder vagy Easy Rotator oldalról kellett volna upgrade-elnie és nem jó, ha a fiókból upgrade-elt?

"...my 1st level ref xy bought Premium membership. why I didnt get 10% from that?..."
"You will earn up to 40% commissions from all purchases of our Easy Splash Builder and Easy Rotator tools made by your first level referrals (10% as a free member, 20% as a Premium member, 30% as a paid member of the Easy Splash Builder & Easy Rotator, 40% as a Ultimate member or Premium member and as a paid member of the Easy Splash Builder and Easy Rotator tools at the same time)."
"what does it exactly mean: 10% commissions from all purchases of our Easy Splash Builder and Easy Rotator tools.
when do I get 10%?"
"It means that when your first level referral purchases paid membership at Easy Splash Builder and Easy Rotator, you will receive commissions from such purchases."
jól értem, h az Easy Splash Builder vagy Easy Rotator oldalról kellett volna upgrade-elnie és nem jó, ha a fiókból upgrade-elt?
Kifizetésem az oldalról :

- doqxstudio
- Fanatikus 
- Kapcsolat:
- hoparduc
- Fanatikus 
- Kapcsolat:
Jött egy refem ebből a topikból.  

Köszönöm Tomibox-nak a regisztrációt. 

Sok sikert a hirdetéshez és pénzkereséshez.

Köszönöm Tomibox-nak a regisztrációt.

Sok sikert a hirdetéshez és pénzkereséshez.

Hiába járnak ránk nehéz idők, ami jó, az jó :