Elite Alliance - nem hyip (BEZÁRT TÉMA)
-
- Érdeklődő
- Kapcsolat:
Re: Elite Alliance - nem hyip
Sziasztok!
Nálam is ment!
Be tudtam lépni, megnéztem a befektetéseimet.
Minden megvan! Várom a pénzemet!
Most nálam sem megy!
Szerintem ez csak próba üzem volt július 1-re.
Üdv. Zsolesz
Nálam is ment!
Be tudtam lépni, megnéztem a befektetéseimet.
Minden megvan! Várom a pénzemet!
Most nálam sem megy!
Szerintem ez csak próba üzem volt július 1-re.
Üdv. Zsolesz
bbcar! Momentán az érdekelne, hogy hogyan oldódott meg a másodlagos jelszó-problémád! Köszi előre is a válaszod!
-momentán-
-momentán-
Na ez az amit nem tudok!momentán írta:bbcar! Momentán az érdekelne, hogy hogyan oldódott meg a másodlagos jelszó-problémád! Köszi előre is a válaszod!
-momentán-
Beírtam a másod. jelszót és ment. Előtte meg nem!
Közel egy hónapos szopi volt.
-
- Kezdő
- Kapcsolat:
Jó lenne ha menne holnap az EA mert akkor hogy kérem ki a befektetésemet!!
Már kezd tele lenni a tök.....! Mindig szívok, a francba!
Remélem holnap már bejön, bár ha csak elsején fog menni az se érdekel csak gooo...!
Már kezd tele lenni a tök.....! Mindig szívok, a francba!
Remélem holnap már bejön, bár ha csak elsején fog menni az se érdekel csak gooo...!
-
- Érdeklődő
- Kapcsolat:
Nem tudnád bemásolni a kifizetés id számát?jani írta:Nalam sem megy:(
Viszont a bankombol 6 oraval elobb beérkezett a zsozso az A-hez .Most + nem tudom befektetni
-
- Érdeklődő
- Kapcsolat:
Félreértettem bocs. Nem kértem semmit!jani írta:Nalam sem megy:(
Viszont a bankombol 6 oraval elobb beérkezett a zsozso az A-hez .Most + nem tudom befektetni
-
- Érdeklődő
- Kapcsolat:
MOST ÉPPEN ÚJRA MÜKÖDIK AZ EA OLDALA
- Karbula58
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Ahogy mondod... HA visszajön az oldal...[/quote]
Naná, hogy visszajön. Miért ne jönne? Tegnap kifizettek több százezer dollárt. Aki le akar lépni, az nem tesz ilyet.
Szóval visszajön.[/quote]
Olyanról még nem hallottál, hogy valaki becsületes, csak csődbe megy? [/quote]
Több százezer dollárt nem szokott kifizetni olyan ember, aki a csőd szélén áll.
Annyira jó lenne már ezt a negatív hozzáállást elfelejteni. Ugyanis ez csak feszültséget gerjeszt, másra nem jó.
Naná, hogy visszajön. Miért ne jönne? Tegnap kifizettek több százezer dollárt. Aki le akar lépni, az nem tesz ilyet.
Szóval visszajön.[/quote]
Olyanról még nem hallottál, hogy valaki becsületes, csak csődbe megy? [/quote]
Több százezer dollárt nem szokott kifizetni olyan ember, aki a csőd szélén áll.
Annyira jó lenne már ezt a negatív hozzáállást elfelejteni. Ugyanis ez csak feszültséget gerjeszt, másra nem jó.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Karbula58 2011.06.28. 22:41-kor.
Weblapom: http://sokpenztakarok.lapra.hu/
-
- Kezdő
- Kapcsolat:
Most nekem is bejött, csak holnap is így legyen
1. Ha becsületes, mindent kifizet amit tud...Karbula58 írta: Több százezer dollárt nem szokott kifizetni olyan ember, aki a csőd szélén áll.
2. Nem feszültség-gerjesztés, de a bizalom alapjaiban rendült meg, hiszen semmit nem tudunk, csak találgatunk...
3. Azóta már visszajött az oldal, tehát nincs "leégve" Leon úr, hogy ne tudna pár dolcsit kicsengetni sávszélességért...
4. Nem negatív hozzáállás, csak elővigyázatosság... Ne várja el senki, hogy egy ilyen incidens után full optimistán álljak a dolgokhoz...
- Karbula58
- Fanatikus
- Kapcsolat:
1. A fizetés megtörtént
2. A találgatásra pont az ad okot, hogy egymást bizonytalanítják el az emberek
3. Az oldal tesztmódban megy, viszont Leon zsebébe egyikünk se lát bele
4. Márpedig az élethez kell optimizmus. Optimizmus nélkül már most felpattintanám az ereimet
2. A találgatásra pont az ad okot, hogy egymást bizonytalanítják el az emberek
3. Az oldal tesztmódban megy, viszont Leon zsebébe egyikünk se lát bele
4. Márpedig az élethez kell optimizmus. Optimizmus nélkül már most felpattintanám az ereimet
Weblapom: http://sokpenztakarok.lapra.hu/
FB-n azt írják,hogy a hackereket akarják eltávolítani,ezért nem megy az oldal!Július 1-et emlegetnek,hogy addig megoldják!Éppen írták,hogy jelenleg egy privát csapat dolgozik az oldalon!Meg azt kérik,hogy most ne használjuk a másodlagos jelszót!Gondolom a hackerek miatt!
Bízom benne,hogy igazak ezek az állítások,mert elvileg ugyanarról az IP cím írogatnak,akik az elitealliance.net domain nevet bejegyezték!Meg azért az is érdekes,hogy vasárnap ezt írták: "Good news, funds have been transferred to our LR account from the Forex company, we are ready to pay, cheers!!!" Hétfőn meg elkezdtek fizetni! Ezek szerint csak ők azok!
Bízom benne,hogy igazak ezek az állítások,mert elvileg ugyanarról az IP cím írogatnak,akik az elitealliance.net domain nevet bejegyezték!Meg azért az is érdekes,hogy vasárnap ezt írták: "Good news, funds have been transferred to our LR account from the Forex company, we are ready to pay, cheers!!!" Hétfőn meg elkezdtek fizetni! Ezek szerint csak ők azok!
Segítséget kérek! Hogyan lehet visszaforgatni a lejárt befektetésemet?
Köszönöm!
hagi62
Köszönöm!
hagi62
Az oldal elérhető!
Jún.22-én kértem ki a lejárt dodomat,azóta is pendingel!
Remélem mihamarabb megérkezik!
Jún.22-én kértem ki a lejárt dodomat,azóta is pendingel!
Remélem mihamarabb megérkezik!
FileSonic : http://www.filesonic.com/referral/25236765
- hoparduc
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Így:hagi62 írta:Segítséget kérek! Hogyan lehet visszaforgatni a lejárt befektetésemet?
Köszönöm!
hagi62
-
- Kezdő
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Na, ma kértem ki a lóvét (150$) kíváncsi leszek, hogy mikor lesz kint alerpay-en!!!! Az emailok jöttek rendesen a gmail-re!
Ha van valami megírom! Szép napot!
Na, ma kértem ki a lóvét (150$) kíváncsi leszek, hogy mikor lesz kint alerpay-en!!!! Az emailok jöttek rendesen a gmail-re!
Ha van valami megírom! Szép napot!
-
- Új tag
- Kapcsolat:
Én is ***** ideges vagyok, 17-én küldtem pénzt az AP-re és semmi nyoma, nem érkezett meg e-mailre ***** válaszolni. Milyen e-mail címeket tudtok AP-vel kapocsolatban?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Admin 2011.06.29. 08:54-kor.
Ok: Ne káromkodj! Kérlek olvasd el a Fórum Szabályzatot!
Ok: Ne káromkodj! Kérlek olvasd el a Fórum Szabályzatot!
- hoparduc
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Lentebb le van írva, olvass vissza légyszi.napraforgo írta:Én is ***** ideges vagyok, 17-én küldtem pénzt az AP-re és semmi nyoma, nem érkezett meg e-mailre ***** válaszolni. Milyen e-mail címeket tudtok AP-vel kapocsolatban?
napraforgo írta:Én is ***** ideges vagyok, 17-én küldtem pénzt az AP-re és semmi nyoma, nem érkezett meg e-mailre ***** válaszolni. Milyen e-mail címeket tudtok AP-vel kapocsolatban?
supportdesk@alertpay.com én innen kaptam választ egyből mikor átutalás problémám volt, Rakesh-nek hívták a személyt :-)
-
- Törzsvendég
- Kapcsolat:
úgy látom kivettek valamit
a már pendingelés ben lévő pénzt nem lehet visszavonni
újrabefektetni
oldal mükszik irány behozni a behozhatatlan elmaradást
de ekkor se veszem ki újra újra karácsonyig
vagy lesz belőle valami vagy nem
Istenem ellottózhattam is volna
a már pendingelés ben lévő pénzt nem lehet visszavonni
újrabefektetni
oldal mükszik irány behozni a behozhatatlan elmaradást
de ekkor se veszem ki újra újra karácsonyig
vagy lesz belőle valami vagy nem
Istenem ellottózhattam is volna
Kedves hoparduc!
Segíts légyszíves a képfeltöltésben, mert nem akarja a nyavajás elfogadni. A következőképpen jártam el.
Először csináltam egy print screen másolatot, a képernyőről, azután 72 dpi-ben kivágtam Photoshopban amekkorát szerettem volna látni a képernyőn ez kb. 13x11 cm és 72 dpi-s. Azután felraktam a Képfeltöltés.hu-ra publikusra és megadott mindenféle URL-. De egyik sem a tuti. Az egyikkel nem jön be a másikkal csak a Thumbnail stb. Mi a lehet a gond? Várom válaszod! Köszi
Segíts légyszíves a képfeltöltésben, mert nem akarja a nyavajás elfogadni. A következőképpen jártam el.
Először csináltam egy print screen másolatot, a képernyőről, azután 72 dpi-ben kivágtam Photoshopban amekkorát szerettem volna látni a képernyőn ez kb. 13x11 cm és 72 dpi-s. Azután felraktam a Képfeltöltés.hu-ra publikusra és megadott mindenféle URL-. De egyik sem a tuti. Az egyikkel nem jön be a másikkal csak a Thumbnail stb. Mi a lehet a gond? Várom válaszod! Köszi
indian9 írta:Kedves hoparduc!
Én mindig EasyCapure-vel csinálok képet!
Utána feltöltöm egy képfeltöltőre és itt beillesztem!
FileSonic : http://www.filesonic.com/referral/25236765
-
- Törzsvendég
- Kapcsolat:
indian9 az a link jó ami direkt link és ha azt a böngészőbe teszed 1:1 ben már letölti a képet
ha ez nincs így ide nem is kell betenned próbára mert nem lesz jó
ha ez nincs így ide nem is kell betenned próbára mert nem lesz jó
-
- Új tag
- Kapcsolat:
AlertPay! 2011.06.17-én utaltam pénz, ma a K&H-s nyomozásom eredménye, hogy 20-án már landolt a a számlájukon, persze nem adhatták volna ki a bankból. Na most miért ne írják jóvá? E-mailekre nem válaszolnak.
Hova írsz? Csak mert ha nem választod ki a megfelelő kategóriát a support-nál, akkor aligha fognak veled foglalkozni.napraforgo írta:AlertPay! 2011.06.17-én utaltam pénz, ma a K&H-s nyomozásom eredménye, hogy 20-án már landolt a a számlájukon, persze nem adhatták volna ki a bankból. Na most miért ne írják jóvá? E-mailekre nem válaszolnak.
-
- Új tag
- Kapcsolat:
Bank transfer
-
- Új tag
- Kapcsolat:
cudargém írta:Hova írsz? Csak mert ha nem választod ki a megfelelő kategóriát a support-nál, akkor aligha fognak veled foglalkozni.napraforgo írta:AlertPay! 2011.06.17-én utaltam pénz, ma a K&H-s nyomozásom eredménye, hogy 20-án már landolt a a számlájukon, persze nem adhatták volna ki a bankból. Na most miért ne írják jóvá? E-mailekre nem válaszolnak.
A bank transfer
-
- Új tag
- Kapcsolat:
supportdesk@alertpay.comnapraforgo írta:cudargém írta:Hova írsz? Csak mert ha nem választod ki a megfelelő kategóriát a support-nál, akkor aligha fognak veled foglalkozni.napraforgo írta:AlertPay! 2011.06.17-én utaltam pénz, ma a K&H-s nyomozásom eredménye, hogy 20-án már landolt a a számlájukon, persze nem adhatták volna ki a bankból. Na most miért ne írják jóvá? E-mailekre nem válaszolnak.
A bank transfer
A contact-nál a Banking Support-ot válaszd ki a kategóriából, és írd be a tárgyhoz, hogy "deposit problem"napraforgo írta:cudargém írta:Hova írsz? Csak mert ha nem választod ki a megfelelő kategóriát a support-nál, akkor aligha fognak veled foglalkozni.napraforgo írta:AlertPay! 2011.06.17-én utaltam pénz, ma a K&H-s nyomozásom eredménye, hogy 20-án már landolt a a számlájukon, persze nem adhatták volna ki a bankból. Na most miért ne írják jóvá? E-mailekre nem válaszolnak.
A bank transfer