KAIROS Technology 150%-os hozam /év

Halott, már nem működő pénzkereső programok
Tszalay
Új tag
Új tag
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2015.11.13. 11:44
Kapcsolat:

KAIROS Technology 150%-os hozam /év

Hozzászólás Szerző: Tszalay » 2015.11.13. 12:03

http://www.kairostech.hu/
A vállalat egy korszerű szinte 100%-os biztonságot garantáló adattárolási lehetőség fejlesztésén dolgozik. Lényege, hogy sok országban, sok kis kulcsfájlt tárolnak különböző emberek számítógépein, amit egy szoftver állít össze egy nagy egésszé. A több ezer számítógépet úgy csatlakoztatják be a hálózatba , hogy tárhelyet vesznek bérbe magánszemélyektől, akár azokról a gépekről is amiket egyébként is használnak és fel vannak csatlakoztatva az internetre.
A fejlesztésbe szeretnének bevonni minél több embert a világon. Ezért add bérbe a számítógép tárhelyed egy kis töredékét és élvezd egy éven át, ahogy napi kifizetésekkel keresi neked a pénzt.
A cég 12 hónapos szerződéseket köt magánszemélyekkel akik bizonyos tárhelymennyiséget rendelkezésére bocsájtanak, ennek fejében a Kairos automatikusan, naponta utalja át nekik a bérleti díjat. A maximális díjat akkor kapja a bérbeadó, ha legalább napi 10 órát az internethez kapcsolódva van a számítógépe, ha ennél kevesebbet, akkor arányosan fizet.

bonus: A bérbeadásból tehát naponta jön a passzív bevételed, és most jön még egy csavar. Ha másnak továbbajánlod ezt a rendszert, akkor az ajánlásból újabb bevételed származik, a regisztrált felhasználók után. Ezzel egy hatalmas méretű, üzleti hálózat épülhet ki alattad.

http://www.kairostech.hu/

triacus
Új tag
Új tag
Hozzászólások: 6
Csatlakozott: 2016.01.15. 20:26
Kapcsolat:

Re: KAIROS Technology 150%-os hozam /év

Hozzászólás Szerző: triacus » 2016.03.12. 00:47

A gond az, hogy:
  • a kliensprogram nem tárol (és nem kódol - pláne nem "256 bites AES titkosítással") semmit a partnerek gépein - ez a kliensprogram és az általa letöltött modul forráskódjainak visszafejtéseiből (1, 2), a kliensprogram által létrehozott fájl és a hálózati adatforgalom vizsgálatából egyértelműen kitűnik
  • nincs aki bérbe vegyen ilyesmit: egyrészt mert - a Kairos állításaival ellentétben - a Sony és a Nissan is tagadja, hogy kapcsolatban állnának ezzel a bagázzsal; másrészt ki lenne az a hülye, aki 11 $/GB (ezt a Kairos marketingese, Kasynets Otokár állítja) díjért venne igénybe szolgáltatást, miközben a konkurencia - mint például az Amazon, a Google vagy a Microsoft - mindezt jóval 1 $/GB/hó ár alatt képes kínálni, még több példányban is
  • hogy ezt a technológiát a Kairos Technologies Ltd (illetve annak fő fejlesztője, Alex Kocherev) találta volna ki, semmilyen komoly szakoldalon nem lehet olvasni; nem található róla - például itt - szabadalmi bejegyzés vagy publikáció - utóbbi itt
Tehát ha nem jön létre tárhely, azt nem is lehet bérbe adni - pláne ha az emlegetett cégek nem is veszik mindezt igénybe.
Ha nincs mit/nincs mit kinek bérbe adni, akkor a bevétel máshonnan kell hogy származzon. Ez vagy a tagok belépti díja - ez esetben ez szimpla pilótajáték - vagy valamilyen befektetők "adakozása" - ami az ukrajnai menedzsment-tagokat és a Kairos mögött álló kelet-európai pénzintézeteket (Mint a nemrég alakult ASSET GLOBAL CONSULTING, akik itt székelnek) elnézve akár pénzmosás is lehet.

Ja egy apró nüansz: a témanyitó hozzászólásban szereplő oldalon levő céglogókat tartalmazó sáv sablon, nem a valódi partnereket mutatja. ;-))

Kotnyeles
Fórumlakó
Fórumlakó
Hozzászólások: 421
Csatlakozott: 2014.10.28. 20:26
Kapcsolat:

Re: KAIROS Technology 150%-os hozam /év

Hozzászólás Szerző: Kotnyeles » 2016.09.08. 22:03

Működik ez még?

triacus
Új tag
Új tag
Hozzászólások: 6
Csatlakozott: 2016.01.15. 20:26
Kapcsolat:

Re: KAIROS Technology 150%-os hozam /év

Hozzászólás Szerző: triacus » 2016.09.13. 00:12

Kotnyeles írta:Működik ez még?
Még léteznek, bár már láthatóak a kezdődő végstádium jelei:
  • Akadozó kifizetések
  • Elérhetetlenné váló weboldal/webiroda
  • Hatósági vizsgálatok, figyelmeztetések
Bővebben erről a Kairos Figyelő blogjában írnak: http://kairos-figyelo.blog.hu

Kotnyeles
Fórumlakó
Fórumlakó
Hozzászólások: 421
Csatlakozott: 2014.10.28. 20:26
Kapcsolat:

Re: KAIROS Technology 150%-os hozam /év

Hozzászólás Szerző: Kotnyeles » 2016.09.13. 07:35

Akkor még jóhogy nem regiztem rá.

triacus
Új tag
Új tag
Hozzászólások: 6
Csatlakozott: 2016.01.15. 20:26
Kapcsolat:

Re: KAIROS Technology 150%-os hozam /év

Hozzászólás Szerző: triacus » 2016.09.30. 21:51

Hölgyeim és uraim, úgy látszik elkezdődött az elkerülhetetlen vég: Fehéroroszországban 30 Kairos-szervezőt tartóztattak le, koboztak el telefonokat, számítógépeket, luxusautókat: http://kairos-figyelo.blog.hu/2016/09/3 ... oztatasok

Kotnyeles
Fórumlakó
Fórumlakó
Hozzászólások: 421
Csatlakozott: 2014.10.28. 20:26
Kapcsolat:

Re: KAIROS Technology 150%-os hozam /év

Hozzászólás Szerző: Kotnyeles » 2016.10.01. 22:42

Nagyon helyes tudtam én hogy ez is csak lehúzás.

JoeTheKing
Aktív tag
Aktív tag
Hozzászólások: 118
Csatlakozott: 2012.02.19. 00:44
Kapcsolat:

Re: KAIROS Technology 150%-os hozam /év

Hozzászólás Szerző: JoeTheKing » 2016.10.05. 12:24

Tisztelt Üzlettársak! Szeretnék veletek megosztani egy viszonylag friss infót. Hétvégén Ukrajnában volt egy nagy szeminárium, és nyilatkozott bizonyos kérdéskörökben Alex Kocherev Úr. Oroszul beszélő munkatársunk volt olyan kedves, hogy lefordította az ott elhangzottakat. Itt most csak a kivonatát írom le, az eredeti interjú oroszul a lenti linkre kattintva elérhető. 1, A Kairoson belül rengeteg változás van, nagy átalakítások vannak folyamatban. 2, Az új support elindult, úgy ahogy ígérték, okt.1-től. Gyorsabb válaszok lesznek, minden kérés sorszámot kap. 3, Vezetői szinttől direkt support lesz. 4, Call center is hamarosan indul vezetői szinttől. ( Master vagy executiv még nem tudom) 5,Webáruház pár napon belül bemutatásra kerül. A telefonok, pár 1000 db raktáron, a logisztika kész. Az utolsó simítások vannak. A webshop bemutatása után pér héttel rendelhető lesz a termék. 6, A cég úgy döntött, hogy bizonyos céges ügyfeleiket bemutatják. 1 hónapon belül lesz egy vezetői webkonferencia, amibe be fognak kapcsolódni a céges ügyfelek képviselői is. 7, A hamarosan kiírásra kerülő promóció, ami a 2 éves szülinapi parti helyszínére és részvételre szóló meghívás lesz, szintén élőben részt vesznek a céges ügyfelek. 8, Minden tulajdonos EU s állampolgár. 9, A kifizetések (augusztus) 95% a teljesítve. Ez volt az első ACG s utalás. Jeleztek még néhány esetben rendszerhibát, hiszen teszt fázisban kellett utalni, ezeket javítani kell, de a tényen nem változtat, mindenki meg kapja a neki járót. Gondot jelenthetett a rossz bankszámlaadat beírása is. 10, Az őszi promóció feltételei hamarosan publikusak lesznek. - nagy vonalakban ezekről volt szó. Esetleges fordítási hibákért nem vállalok felelősséget.
Link átirányítós pénzkereset esetén keress meg.
http://bc.vc/?r=34242

triacus
Új tag
Új tag
Hozzászólások: 6
Csatlakozott: 2016.01.15. 20:26
Kapcsolat:

Re: KAIROS Technology 150%-os hozam /év

Hozzászólás Szerző: triacus » 2016.10.19. 21:53

JoeTheKing írta:Tisztelt Üzlettársak! Szeretnék veletek megosztani egy viszonylag friss infót. Hétvégén Ukrajnában volt egy nagy szeminárium, és nyilatkozott bizonyos kérdéskörökben Alex Kocherev Úr. Oroszul beszélő munkatársunk volt olyan kedves, hogy lefordította az ott elhangzottakat. Itt most csak a kivonatát írom le, az eredeti interjú oroszul a lenti linkre kattintva elérhető. 1, A Kairoson belül rengeteg változás van, nagy átalakítások vannak folyamatban. 2, Az új support elindult, úgy ahogy ígérték, okt.1-től. Gyorsabb válaszok lesznek, minden kérés sorszámot kap. 3, Vezetői szinttől direkt support lesz. 4, Call center is hamarosan indul vezetői szinttől. ( Master vagy executiv még nem tudom) 5,Webáruház pár napon belül bemutatásra kerül. A telefonok, pár 1000 db raktáron, a logisztika kész. Az utolsó simítások vannak. A webshop bemutatása után pér héttel rendelhető lesz a termék. 6, A cég úgy döntött, hogy bizonyos céges ügyfeleiket bemutatják. 1 hónapon belül lesz egy vezetői webkonferencia, amibe be fognak kapcsolódni a céges ügyfelek képviselői is. 7, A hamarosan kiírásra kerülő promóció, ami a 2 éves szülinapi parti helyszínére és részvételre szóló meghívás lesz, szintén élőben részt vesznek a céges ügyfelek. 8, Minden tulajdonos EU s állampolgár. 9, A kifizetések (augusztus) 95% a teljesítve. Ez volt az első ACG s utalás. Jeleztek még néhány esetben rendszerhibát, hiszen teszt fázisban kellett utalni, ezeket javítani kell, de a tényen nem változtat, mindenki meg kapja a neki járót. Gondot jelenthetett a rossz bankszámlaadat beírása is. 10, Az őszi promóció feltételei hamarosan publikusak lesznek. - nagy vonalakban ezekről volt szó. Esetleges fordítási hibákért nem vállalok felelősséget.
Igen, mindezeket a IV. Budapesti Konferencián - 2016. 09. 19. - is ígérgették ugyanilyen határidővel. Hogy majd lesz webshop, hogy majd bemutatják a vállalati ügyfeleket, hogy az új support majd minden válaszra választ ad.

Ennek ellenére nincs webshop; a Kairos Technologies Ltd. székhelye a hivatalos cégbejegyzés szerint megváltozott (61 Praed Street, London, England, W2 1NS - ezen a címen egyébként jelenleg 1372 cég található), bár a hivatalos weboldalon nem található ez a cím, csak az amerikai képviseleti iroda címe; a hivatalos weboldal és a webiroda Angliából nem érhető el (403-as hibakóddal tér vissza - vagyis a webszerverükön állítottak be valami szűrést: gyaníthatólag a hatóságok elől akarnak így elrejtőzni) - ezt a Brexittel magyarázzák (ami majd 2019-re fog létrejönni); sorozatos panaszok vannak az augusztusi fizetések elmaradásáról (és most ne gyere azzal, hogy az AGC-re sikeresen átutalták a virtuális eurókat, mert attól az még nem az ipse bankszámláján van, hanem a Kairos "haverjánál"); vállalati ügyfelek bemutatása nuku.

JoeTheKing
Aktív tag
Aktív tag
Hozzászólások: 118
Csatlakozott: 2012.02.19. 00:44
Kapcsolat:

Re: KAIROS Technology 150%-os hozam /év

Hozzászólás Szerző: JoeTheKing » 2016.10.20. 09:47

Ne idézz előtted hozzászólót, felesleges.

Ez nem az én információm, facebook csoportból van.
Link átirányítós pénzkereset esetén keress meg.
http://bc.vc/?r=34242

nadint
Moderátor
Moderátor
Hozzászólások: 1360
Csatlakozott: 2011.04.08. 03:38
Kapcsolat:

Re: KAIROS Technology 150%-os hozam /év

Hozzászólás Szerző: nadint » 2017.12.05. 10:21

skamasz írta:Mivel szerintem a blog lakói nagy része tudja hogy egy piramisjáték az egész, azért álljon itt egy komolyabb cikk a kétkedőknek :
http://index.hu/gazdasag/2016/11/02/oro ... ed_nalunk/

Egy újabb cikk a témáról:

http://magyaridok.hu/belfold/tovabb-dag ... y-2528641/


Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég