szerintem megérdemel új topikot

Ma találtam és már be is raktam 15$.
7 napra ad 121%ot 5$tól
15 napra pedig 150°%ot 100$tól
Interneten utánnakerestem és fizetnek...
regisztrálni itt tudtok:
http://www.advantagescapital.com/?ref=alex199303

Én is bízom, mert tervezek egy regisztrációt.bergi77 írta:Bízom ,hogy nem lesz vele gond
Egyébként pont most olvastam másik fórumon, hogy mostantól elfogad Alertpay-t is!

Igazad van. Az apró részletekre is érdemes figyelni.acquaintance írta:Nekem fura észrevételeim vannak ezzel az oldallal kapcsolatban.
Azt írja Forex-szel foglalkoznak. Nehezen hiszem, hogy lazán hoznák az 50%-os profitot 15 nap alatt, pláne, hogy csak hétköznap lehet kereskedni a Forexen.
A menüben How it work? szerepel. Holott helyesen How it works? Nyilvánvalóan nem angol anyanyelvűek készítették a honlapot, ami megint gyanússá teszi, pláne hogy azóta se javították ki, mióta létrejött a honlap (gondolom azóta van rajta ez a szöveg).
A GoldPlan résznél a Period-nak a mozgó téglalapban 158 napot ír, máshol meg 15 napot mond.
Utolsó észrevételem: Ha berakok 100 dollárt, akkor 150 dollár profitot ígér. Pedig az nem a profitom, hanem csak a bevételem, a kiadásom volt 100 dollár, bevételem lett 150 dollár, tehát a profitom 50 $, nem 150. Ennyit azért csak tudniuk kéne, ha már profi befektetők)

de addig nem mindegy ,hogy mennyi pénzt veszünk ki belőle.
 de addig nem mindegy ,hogy mennyi pénzt veszünk ki belőle.

Én most tettem be 3 perce 20 dolcsit.sleepingevil írta:Nos... beregisztráltam. Jövő héten jár le DW-ben a lekötésem. A felét ide fogom betenni. 3 helyett 4 helyen lesz már a pénzem. Sőt lehet a GoldGain-nek is adok mégegy esélyt, és akkor 5 helyen.
 Nos tartsák meg jó szokásukat és fizessenek rendesen ám.
 Nos tartsák meg jó szokásukat és fizessenek rendesen ám. 

igen lehetséges, és a váltásért nem kér pénzt...jani írta:Ilyen lehetseges?alex199303 írta:ma fizetett libertyre azonnal! alerten fizettem be és libertyre kértem ki
Akkor ez nagyon szuper,csak eljen sokaig az oldal!!

Egyet értek Veled. Én már kivettem innen a pénzem, elővigyázatosságból. Ettől független még lehet, hogy 1000 napot is megér, ez az amit soha nem tudunk előre.probro írta:hát erősen filzók most ezen hyip-en h beszálljak-e mert eléggé öreg már. EG is kb ilyen idősen scammelődött be. És kb kéne neki egy hónap de legalább 15 nap hogy valami profit kialakuljon, kicsit rizikós a cucc.

:
 :

Jelenlévő fórumozók: Amazon [Bot], Bing [Bot] valamint 1 vendég