dollarsincome

Olyan PTC oldalak, amelyek nem fizetnek.
bings1
Új tag
Új tag
Hozzászólások: 3
Csatlakozott: 2012.07.15. 20:03
Kapcsolat:

dollarsincome

Hozzászólás Szerző: bings1 » 2012.10.10. 22:58

Nagyszerű oldalra bukkantam, a neve Dollarsincome. Ez 1 PTC oldal ahol RENGETEG hirdetés áll rendelkezésünkre a szokványos PTC oldalakhoz viszonyítva (kb. 80-100 db/nap) és folyton változik a linkek értéke 0.001 és 0.01 $ között. 1-2 óra alatt napi 2$ kereset reális. Bátran merem ajánlani, mert már jó párszor fizetett, aki meg nem hiszi, az az interneten utánna keresve, meg tud róla bizonyosodni!
Különböző rangok vannak, minél több a csillagod annál kevesebb a kikérési minimum (jelenleg 15$) és a klikkek értéke is nő.
Fizetés: Paypal

denber
Új tag
Új tag
Hozzászólások: 2
Csatlakozott: 2012.10.24. 17:02
Kapcsolat:

Re: dollarsincome

Hozzászólás Szerző: denber » 2012.10.24. 17:31

Szia bings1!

Nem is rabolnám az időd,nagyban a történtek.

Augusztus 30-án regisztráltam a Dollarsincome oldalra.Sikerült 2 hét alatt 10 refet behozni és a 20.napra 24 dollár volt az account ballance-omon.Persze csak max 16 dollárt kérhettem volna ki,mert annyi a limit aki nem upgrad-eli magát. (nem is tudom már mennyi dollár is az upgrade,de az is átverés,de ez mindegy is)
Na szóval mikor kiakartam kérni azt a 16 dollárt,akkor a világ legnagyobb természetességgel közölte a rendszer,hogy most csak 2 dollárt tud kifizetni.Persze kikértem azt a 2 dollárt,de ki is ábrándultam gyorsan a programból.(kikérés dátuma szeptember 20.án volt.)Persze,a program "Payment proof" opciójában ezt nem tüntették fel,az is egy nagy fake az egész.Rá 20 napra megint felléptem az oldalra,hogy mi a helyzet.Akkor már csak 1 dollárt fizettek ki.(hát nem aranyosak?)Ez a Payment proof opcióban már látható volt,1 nulla különbséggel,ugyanis 10 dollárral reklámozták az én kifizetésemet,holott egyet kaptam.
Ez még nem elég,levontak 5 dollárt az account ballance-omról azzal az üzenettel,hogy nem vagyok aktiv az oldalon és ha hetente nem hozok legalább egy embert az oldalra,akkor további 5 dollárt vonnak le.Ez tök olyan,mintha a munkahelyemen a megdolgozott pénzemhez csak akkor juthatnék hozzá,ha további követeléseket teszek meg. :lol:

Szóval ezek tények.Ha egész nap otthon heverészel az is kifizetődőbb,mint ez az oldal.Tőlem reklámozhatod az oldalt,ha birod a csuklást. :good:

Avatar
imh0t3p
Érdeklődő
Érdeklődő
Hozzászólások: 78
Csatlakozott: 2012.09.16. 05:21
Kapcsolat:

Re: dollarsincome

Hozzászólás Szerző: imh0t3p » 2012.10.25. 19:43

dollarsincome:


Kép

phanzetomox
Új tag
Új tag
Hozzászólások: 5
Csatlakozott: 2013.01.18. 18:59
Kapcsolat:

Dollarsincome nagyon jól fizető ptc oldal bemutatása

Hozzászólás Szerző: phanzetomox » 2013.01.18. 22:36

Sziasztok! Nemrég találtam ezt az oldalt (1 hónapja kb.), pontosabban mondva meghívtak rá. Na mondom kipróbálom, bár sokat nem vártam tőle,ptc-kből jobban szeretem a régebbi, jól bevált oldalakat.
Szeretném nektek bemutatni előnyeivel, és hátrányaival együtt, mert hogy mindkettőből akad bőven, azt viszont már az elején leszögezem, hogy a kezdőknek egy viszonylag hamar sikerélményt hozó oldalról beszélünk. (már 1hét alatt is lehet vele keresni kifizethető pénzt )

Na szóval vágjunk is bele:
A kezelőfelület nem túl felhasználóbarát,és a "designtól" sem dobtam el az agyam... először ahogy beléptem azt se tudtam mi micsoda, hol vannak a hirdetések, meg egyáltalán hogy is működik ez az egész. Először gondoltam beállítom a nyelvet mert hogy olyat is lehet, bár sok értelme nincs mert iszonyú a fordítás, úgyhogy inkább maradok a jól bevált angolnál.
Először felsorolnám a lehetőségeket:
Buy Referrals= vehetünk refeket, elég drágák, viszont van róluk statisztika hogy mennyit dolgoztak az adott héten, mikor léptek be utoljára stb.
Buy Traffic= Gyakorlatilag hirdetést tudsz venni, és az azon keresztül érkező regisztrálókat a Te refedként írják jóvá.
Invite Referrals= bannereket, és egyéb hirdetéshez meghíváshoz szükséges eszközöket találsz.
Job Offers= Itt vannak a minimunkák. Az egyszerűbb lájkolós/követőstől kezdve a bonyolultabb cikkírósig minden található, 0,005től 2-3 dollárig kimenően.
Surf Sites= Az oldal egyértelmű erőssége: általában több száz hirdetés van egy nap, 0,001-től akár 1 centig találhatók. Sok függ attól is hogy a meghívód mekkora részesedést kér a munkád után (az alap 50%)
Task for sale: Itt eladó "szolgáltatások "találhatók, kezdő festők képei,fotók, esetleg valaki regisztrál alád, lájkolja száz oldalad stb.
Offer job to users: Itt te tudsz azokhoz hasonló munkákat meghirdetni mint amilyeneket te elvégezhetsz. Itt persze neked kell fizetni.
Sell your tasks: Eladhatod a tudásod, tevékenységed stb. Meghirdetheted például hogy 2 dollárért cserébe beregisztrálsz 10 oldalrastb.

A főbb lehetőségek ezek, ezen kívül van lehetőség upgrade-re, ami totál felesleges mert aktivitástól és a refjeinktől függően szintet lépünk magunktól is.Megnézhetjük a statisztikánkat, hogy mennyit kerestünk, hány ref regelt alánk stb....
A kifizetés rangtól függően működik, mind a kikérés rendszeressége, mind a minimális kivehető összeg mértéke.
Nekem jelenleg ez a kedvenc ptc oldalam, egyedül is összelehet vele hozni 2-3 dollárt egy nap alatt ha szorgosan csinálod, ha viszont gyűjtesz elég referáltat akkor még inkább haladhatsz vele... Én kb. 1 hónapja kezdtem, eddig 15 dollárt vettem ki, és jelenleg is van 17 dollárom bent amit kivehetek. (paypalre kértem ki) Most 48 referállal napi 1-6 dollár között keresek vele.
Bármi kérdésetek van írjatok bátran ! :)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára phanzetomox 2013.01.18. 22:53-kor.

phanzetomox
Új tag
Új tag
Hozzászólások: 5
Csatlakozott: 2013.01.18. 18:59
Kapcsolat:

Re: Dollarsincome nagyon jól fizető ptc oldal bemutatása

Hozzászólás Szerző: phanzetomox » 2013.01.18. 22:38

Ha valakinek ez számít csatolhatok fizetési bizonylatot sajátot... Nem mintha nem tudna bárki összedobni egy paintel 5 perc alatt ha nem lenne bizonylata :DD De pont ezért ha kell akkor teljes képernyős screenshotot csinálok

Avatar
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 5927
Csatlakozott: 2013.01.07. 09:13
Kapcsolat:

Re: Dollarsincome nagyon jól fizető ptc oldal bemutatása

Hozzászólás Szerző: xenosz2 » 2013.01.19. 00:29

Biztos jó oldal,aki agilisen gyűjtögeti a refeket rá,de a hirdetések kattolásából nagyon sok idő míg öszejön a 15 dolláros minimum. A becsapós az a dologban,hogy az első héten kapod a rengeteg 0,007-es hirdetéseket,amik szépen egyre kevesebbet érnek napról napra (csali) A második héten már csak 0,001-ek vannak néha egy-két 0,002. Úgyhogy a kezdeti lendület jócskán alábbhagy. Később már az egész napos kattolás után se tudsz 10 centnél többet összehozni.
Ami pozitívum,hogy valóban vannak plusz kereseti lehetőségek,amiket mások hirdetnek meg. A ref vásárlás viszont drága,cserébe nagyon sok van belőlük,szép statisztikákkal. Én úgy láttam amelyik ref tényleg minden nap aktív az megfizethetetlenül drága.Még az olyanok ára se volt kevés akik pld 2 hete nem léptek be.
Nem tudom mennyire jellemző,de néhány fórumon azt olvastam,hogy nem fizették ki a 15 dollárt,hanem 1-2 dollárt utaltak csak mondván most ennyi van a keretben.
Mikor láttam,hogy nem fogom soha elérni kattolásból a 15 dollárt hirdetni akartam,de csak akkor tehettem volna,ha KÜLÖN pénzt befizetek az oldalra. Ekkor lett elegem az egészből:) Gürcölhetek és még én fizessek? Na neee.

Amúgy az oldal a nem ajánlott oldalak közé tartozik a scamfigyelőknél is...

phanzetomox
Új tag
Új tag
Hozzászólások: 5
Csatlakozott: 2013.01.18. 18:59
Kapcsolat:

Re: Dollarsincome nagyon jól fizető ptc oldal bemutatása

Hozzászólás Szerző: phanzetomox » 2013.01.19. 09:20

Szia ! Igen ez így van amúgy.
Amúgy azok nem csak csalik, egyszerűen csak elfogynak, de ha figyelsz később is lesz még.Én úgy vettem észre hogy ha viszont a meghívódat megkéred hogy vegyen vissza a részesedésből (50%ról 30-ra vagy -10-re ) akkor újra kapni fognak nagyobb hirdetéseket is. Én alapból úgy szoktam hogy figyelem a dolgozó refek statisztikáját, és ilyen 1-2 dollárnál amikor már fogynak a jobb hirdetések, beállítom hogy kevesebb részesedésem legyen, és így egy két nap alatt újra lesz neki drága hirdetése is, és nem megy el a lelkesedése :DDD
Hát a 15 dollár az húzós, oda bizony jó pár ref kell, vagy sok kis munkát kell végezni hogy elérd azt a rangot (manager) ahol már 3 dollártól ki lehet kérni.(Én most expert vagyok, az egyel magasabb,annyira nem nehéz elérni, nemsokára moderator leszek, akkor 3 naponta 3 dollártól kikérhetek)
Igen azt én is néztem hogy nem ajánlott az oldal...De mondom a Neoubuxnál is ugyanezt írják, pedig kevés megbízhatóbb, és régebbi oldalt ismerek....Szóval ezért úgy döntöttem kipróbálom, és eddig jól döntöttem :D
Olyat én is olvastam már, arra kell figyelni hogy mindenképp paypalre kérjétek, mert a többinél van hogy a túlterhelés vagy a f.... tudja mi miatt nem küldik ki a pénzt. Nekem 5-6 ismim van aki csinálja, eddig szerencsére nem volt gond.(reméljük nem is lesz, bár ha nem küld többet se érdekel most már több pénzt kisajtoltam 1 hónap alatt mint bármelyik másik ptc-ből :D )
Amúgy ahogy mondtam, rangért fizetni nem érdemes, pofátlanul drága és annyival nem tudsz többet, inkább dolgozni kell érte hogy meglegyen. Ha sikerül szerezned 1-2 aktiv refet akkor már kb. manager/expert rangon leszel

Avatar
kopasz
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 662
Csatlakozott: 2012.03.26. 17:52
Kapcsolat:

Re: Dollarsincome nagyon jól fizető ptc oldal bemutatása

Hozzászólás Szerző: kopasz » 2013.01.19. 21:21

Ezt a levelet egy érdeklődőnek írtam bemásolom ide is.

Már megszüntettem a fiókom ezen az oldalon.
Mikor elkezdtem, átlag napi 50 centet elértem, és ha 2-3 ref-t szereztem egy héten, előléptetett,
és ezt fent lehetett tartani, ha minden héten jött még 1-2 ref.
Igy 4-5 dolláronként ki tudtam kérni a pénzt.
Aztán kitalálta, hogy akár mennyit kérek ki csak 2-3$-t fizet, de abbol is levonta a felét.
A ref-ek sem jöttek, igy az előléptetés is megszünt.
Ekkor már csak 0.0008-0.0006$-t fizetett nekem linkenként, pedig 0.001-0.002 volt feltüntetve.
Igy nagyon időigényes volt, viszont volt még 28 $-om.
Több mint húsz napig minden nap kikértem 16$-t, mindíg elutasította,
mondván nincs elég pénzük.
Aztán huszon valahanyadik kikérésnél elfogadta, a 16$-ból 7$-t levont, 9-et kifizetett.
Maradt 12 $-om, gondoltam megprobálom mégegyszer.
Nagy nehezen elértem a 15 $-t de megint csak 3$-t fizetett ki. Ez levonások után 1.20$. Beleuntam, és töröltem a fiókom.
A lényeg, hogy az elején mint új tagnak, lehet hogy neked még megéri klikkelni,
de az oldalba befektetni biztos ráfizetés.
És ne lepődj meg, ha később a klikkek után nem a kiírt összeget kapod.
Tehát nem tudom, hogy most mi a helyzet az oldalon, de hosszú távon ne várj tőle sokat.
Pár dollárt biztos ki tudsz tőlük szedni. Nekem azt hiszem 25$-t sikerült.

Sok dollárt Kopasz
Kép

phanzetomox
Új tag
Új tag
Hozzászólások: 5
Csatlakozott: 2013.01.18. 18:59
Kapcsolat:

Re: Dollarsincome nagyon jól fizető ptc oldal bemutatása

Hozzászólás Szerző: phanzetomox » 2013.01.20. 13:05

Szia ! Értem, köszi :) Hát bizony itt a cél akkor az, hogy minél hamarabb minél több pénzt kisajtoljon belőle az ember. :DD Most ha azt nézem mennyit dolgoztam vele a clicksensehez/neobuxhoz képest, és kb. 5-ször annyi pénzem lett amit aztán ki is vehettem mert nem kellett ref hosszabbításba meg cserébe ölni....aztán ha már nem működik,hát így jártam :P Bár az biztos hogy ez az oldal nem egy hosszútávú megoldás :)

coolgee6
Új tag
Új tag
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2014.12.15. 12:16
Kapcsolat:

Re: dollarsincome

Hozzászólás Szerző: coolgee6 » 2014.12.15. 12:18

A tulajdonosa és adminja a ticbux admin. Amit fontos tudni! A ticbuxon instant kifizetést hírdet, de már 2 vagy 3 napja pendingel a pénzem, Írtam adminnak, de még ő volt felháborodva majd közölte hogy 3-4 nap mire fizet. Na ez az ő "instant" fizetésük. Viszont a fixedbuxot nem rég "kinullázták", újra indították, töröltek mindent és mindenkit, az újra indításhoz. Mindegy

____________________________
You can check out our latest mcp - actual tests and testking exams written by our iseb test - braindumps.com to help you pass Miami International University of Art & Design.You can also purchase mines.edu. Our northwood is simply excellent in quality.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára coolgee6 2014.12.30. 12:14-kor.

Avatar
Boguli
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1340
Csatlakozott: 2014.04.22. 10:30
Kapcsolat:

Re: dollarsincome

Hozzászólás Szerző: Boguli » 2014.12.15. 12:38

Egy másik fórumon van egy tag aki kifizetési bizonylatokkal reklámozta ezt az oldalt, tettem egy próbát vele, de nálam a nagy értékű hirdetések valahogy nem jöttek, irtam is neki miatta...Azt mondta, hát látja is hogy "nem erőltetem meg magam"...Köszöntem szépen az együttműködést.... :lol:

Hogy több a keresnivalója ennek az oldalnak a "Problémás" kategóriában mint itt, az is biztos...

Avatar
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 5927
Csatlakozott: 2013.01.07. 09:13
Kapcsolat:

Re: dollarsincome

Hozzászólás Szerző: xenosz2 » 2014.12.15. 15:14

ha rákerestek neten az oldalra magyar nyelven,vagy itt a fórumban is talán találni leírást,hogy miért csaló az oldal. az én egyik első oldalam volt ez mikor kezdtem PTCzni,de soha nem értem el a kifizetést. Akkor úgy volt,hogy első napokban napi 10 centet kerestem,majd ezt zsépen levette olyan kicsi hirdetésekre,hogy már alig haladtam. Azt hiszem itt csak olyanoknak fizet,akik aktívan toboroznak is. röviden ez az oldal csaló.

Avatar
FRU5T
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1188
Csatlakozott: 2011.12.16. 13:56
Kapcsolat:

Re: dollarsincome

Hozzászólás Szerző: FRU5T » 2014.12.15. 16:22

Ez a topic jól feledésbe merült. Az oldal egyértelműen évek óta csaló :) Jó, ha néha valaki "előveszi" az ilyeneket. Mivel én most (apránként és visszamenőlegesen) éppen azon dolgozom, hogy a feledésbe merült oldalak a helyükre kerüljenek, ha ilyesmit találtok, írjatok bele, hogy szem előtt legyen.
Köszönöm.
KreditZóna - Regisztrálj, gyűjts krediteket és nyerd meg értékes tárgynyereményeink valamelyikét!

Kép

gaizkaneu
Fórumlakó
Fórumlakó
Hozzászólások: 423
Csatlakozott: 2015.08.05. 20:02
Kapcsolat:

Re: dollarsincome

Hozzászólás Szerző: gaizkaneu » 2015.08.05. 20:29

Boguli írta:Egy másik fórumon van egy tag aki kifizetési bizonylatokkal reklámozta ezt az oldalt, tettem egy próbát vele, de nálam a nagy értékű hirdetések valahogy nem jöttek, irtam is neki miatta...Azt mondta, hát látja is hogy "nem erőltetem meg magam"...Köszöntem szépen az együttműködést.... :lol:

Hogy több a keresnivalója ennek az oldalnak a "Problémás" kategóriában mint itt, az is biztos...

Sziasztok,

véletlenül találtam rá erre a topicra, ha hamarabb látom hamarabb reagálok :D
az oldal él és virul ,én 2 és fél éve vagyok az oldalon és a múlthéten kaptam meg az 50. kifizetésem az oldalról :good:
az oldal nem hagyományos PTC, kell hozzá minimális segítség az elinduláskor és persze kitartás ...............én írtam Bogulinak hogy nem erőltette meg magát................szerintem azzal a teljesítménnyel semelyik másik oldalon nem keresett volna pénzt (bár nászuton én se PTCztem volna a helyébe :D ), nem emlékszem hogy 1$-os hirdetéseket igértem volna ,nincsenek is, az oldallal sok munkával lehet sokat keresni ,de vannak job-ok amik jobban fizetnek, sőt minimális angol tudással akár 1$-os is csinálható

ha van rá igény ,szívesen küldök leírást is

Avatar
FRU5T
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1188
Csatlakozott: 2011.12.16. 13:56
Kapcsolat:

Re: dollarsincome

Hozzászólás Szerző: FRU5T » 2015.08.08. 23:01

Mindenképp érdekelne. Ha esetleg ide feltöltenéd a bizonylatot, és szolgálnál némi plussz infóval, megköszönjük.
A topic átvételére is van lehetőség.
KreditZóna - Regisztrálj, gyűjts krediteket és nyerd meg értékes tárgynyereményeink valamelyikét!

Kép

gaizkaneu
Fórumlakó
Fórumlakó
Hozzászólások: 423
Csatlakozott: 2015.08.05. 20:02
Kapcsolat:

Re: dollarsincome

Hozzászólás Szerző: gaizkaneu » 2015.08.09. 16:23

Sokan ,több helyen temetik az oldalt pedig még mindig él és virul és ami a legfontosabb FIZET! Olvasgatva a topicot rengeteg igazságot,féligazságot látok és olyat is ami nem helyén való ,ez sokszor olyanoktól jött akik kevés tapasztalattal ,pár nap után vontak le következtetést és menetközbe is van ami megváltozott. Az oldal nagyon jó, nagyon sokat lehet vele keresni ha tudod hogy hogyan és persze nem vagy megijedve a munkától. Több mint 2 éve vagyok az oldalon és sajnos úgy kezdtem hogy senki se segített és mindenre magamnak kellett rájönni ,így elment sok idő mire mindent kitapasztaltam, most már a TOP10 user vagyok az oldalon kb 1,5 éve, nekem is jól jött volna pár hasznos infó remélem hasznát veszitek.

Regisztrálás után az első lépés, hogy kitöltjük a personal detailst és emelkedik a rangunk 2 csillagra, a rang befolyásolja a kikérhető pénz összegét, a két kikérés közötti időt és a klikkértékeket, a FAQba minden le van írva így nem akarok mindent leírni ,csak néhányat említek belőle
Kikérés : 1 csillaggal 20$,2 csillaggal 15$, 3 csillaggal elég ha 3$ van nálunk
Kikérések közötti eltelt idő: 1 csillaggal 60 nap,2vel 20 nap és 4 csillaggal már hetente lehet pénzt kérni , ettől nagyobb rangokba 3 naponta
Klikk érték : az 1 csillagos 0%hoz képest 4 csillaggal már 150%ot klikkelhetünk
Ez az az oldal ahol invesztálás nélkül is lehet kapni tagságot (pénzért véve nagyon drága) csak aktívnak kell lenni. A tagsághoz pontokat kell gyüjteni (1 hétre visszamenőleg nézik) ,job-ok csinálásával , új refferálok szerzésével,új aktív refferalokkal,invesztálással (saját és ref is számít) , a tagságot 6 napig kapjuk (ha lecsökken a pontunk akkor is marad) utána elvehetik vagy nagyobbat is kaphatunk ponttól függően ( de mindig csak egyet föl és le is).

Pénzszerzés az oldalon : az alap surf sites (PTC klikkelés) alig akar elfogyni napi 100-200 van,de láttam már olyat aki 400+t csinált 1 nap, frissülnek a hirdetések ,
amikor én kedtem (most nem tudom hogy van-e még) akkor a kezdő játékosoknak volt 1 un. promóció amit érdemes kihasználni első nap 1 cent /klikk ,majd 0,9/klikk és lemegy 0,1 centre a klikkérték és csak ha magasabb rangunk van akkor változik,persze vannak néha nagyobb klikkértékű reklámok is de azok kevesek (5,4 centes volt nekem eddig a legtöbb)
de ami jobban fizet az a job-ok 14 fajtája van,az egyszerű face like,google+ vagy twitter megosztástól,a közepes google keresés (van 10 google keresős munka amivel 1$-t lehet összeszedni kezdéskor) vagy szövegértős és van az angol tudást igénylő de nagyon jól fizető(0,30-2$) munkák,ahol pl 100 szót kell írni angolul 1 weboldalról,mi is készíthetünk munkákat (egyszerre 2*-al 10 lehet 3*/20,4*/30) hírdethetünk vagy más munkákat csináltathatunk.(ha jól tudom csak úgy lehet hírdetést csinálni ha 1-szer invesztálunk az oldalba---->én először invesztáltam 3$-t majd utána kezdtem el hírdetni)
és van még 1 dolog ami nem mindennapi a PTCbe ,igaz csak 3 csillagtól hogy lehet venni és eladni refferalokat egyenlegből (1-2 csillaggal is lehet csak venni ,de csak külső forrásból, eladni nem)
a pénzkikérés se mindennapi 2es csillagnál akkor lehet pénzt kikérni ha 15$ van az egyenlegünkön de csak max 7$-t és abból 40% fee lejön,ez elsőre nagyon soknak hangzik de nem az, rengeteg a potyapénz ,rengeteget lehet vele keresni,napi szinten csak klikkból 10-20 cent és a jobokból még több, egyedül is lehet 20 naponta kikérni refferálokkal meg még jobban lehet keresni
én ajánlom mindenkinek az oldalt aki nem fél a munkától, nem adja föl 1 hét után és főként aki pénzt akar keresni

http://dollarsincome.com/-215201.htm

gaizkaneu
Fórumlakó
Fórumlakó
Hozzászólások: 423
Csatlakozott: 2015.08.05. 20:02
Kapcsolat:

Re: dollarsincome

Hozzászólás Szerző: gaizkaneu » 2015.08.09. 16:37

az előzményeket kb fél évente (legutóbb június) törlik ezért csak az utolsó 3 kikérésem van meg az oldalon :
dollarincome1.png
a pénz 2 nap múlva rajta van a Paypalon

Avatar
Gaiusz
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 309
Csatlakozott: 2013.07.23. 20:26
Tartózkodási hely: Erdély
Kapcsolat:

Re: dollarsincome

Hozzászólás Szerző: Gaiusz » 2015.08.09. 17:11

Ha van 285 dollárod miért ilyen kevesetkérsz ki?

Avatar
ferikekingus
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 266
Csatlakozott: 2014.05.08. 23:31
Kapcsolat:

Re: dollarsincome

Hozzászólás Szerző: ferikekingus » 2015.08.09. 18:28

"a pénzkikérés se mindennapi 2es csillagnál akkor lehet pénzt kikérni ha 15$ van az egyenlegünkön de csak max 7$-t és abból 40% fee lejön,ez elsőre nagyon soknak hangzik de nem az"

Szerintem érthető. nm tudom hány csillagja lehet de gondolom azért irta a 2 csillagot meg azért van 7 $ kikérései mert annyi. 8$ gondolom feljutott 3 csillagra aztán mint irja le is lehet esni onnan :oops:

Vagy én nem értem minden esetre én nem csinálom mert tegnap amit volt 3 $ valahol eltünt. volt már ilyen mindig ujra kezdtem a szponzorom is mindig irogat küldi a biziket: eredeti paypalos de nem tud megfogni. :rofl:
Kép

Avatar
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 5927
Csatlakozott: 2013.01.07. 09:13
Kapcsolat:

Re: dollarsincome

Hozzászólás Szerző: xenosz2 » 2015.08.09. 19:34

gondolom ő is azert promótálja itt az oldalt,hogy aktiv refeket szerezzen,ha jól emlékszem korábban is azt írták,akinek nincs refje annak nem nagyon fizet...vagy egyáltalán nem éri meg.
ennyi munkával amennyit ebbe kell feccölni jobban jár az ember,ha más oldalakon éli ki,ahol biztos fizet és nincs ilyen bonyolult rednszer. sztem.

gaizkaneu
Fórumlakó
Fórumlakó
Hozzászólások: 423
Csatlakozott: 2015.08.05. 20:02
Kapcsolat:

Re: dollarsincome

Hozzászólás Szerző: gaizkaneu » 2015.08.09. 22:35

xenosz2 írta:gondolom ő is azert promótálja itt az oldalt,hogy aktiv refeket szerezzen,ha jól emlékszem korábban is azt írták,akinek nincs refje annak nem nagyon fizet...vagy egyáltalán nem éri meg.
ennyi munkával amennyit ebbe kell feccölni jobban jár az ember,ha más oldalakon éli ki,ahol biztos fizet és nincs ilyen bonyolult rednszer. sztem.
az ilyen hozzászólások miatt írtam ,hogy olyanok is véleményt írnak róla akik nem látnak bele az oldal érdemi részébe :D
illetve szívesen segítek ha valami bonyolult

nem kell vele többet dolgozni mint az újabbnál-újabb oldalakba ahol mielőtt elérnéd a kifizut addigra megszünik............. ez fizet ,mert jól fel van építve a dolog,persze ennek is vannak nyűgjei,nekem is volt olyan hogy írta hogy túl sokan állnak sorba a pénzért és próbáljam meg később..............és 2 óra múlva kb 10. próbálkozásra már sikerült kikérni,ilyen könnyen nem adom föl (más oldalaimat se)

igen jól látjátok , 285 $-om van, 100 fölötti refem van 1,5 éve és a fele aktív és én is csinálom a jobokat mindennap ,(alatta látszik hogy 2 csillagom van most) és termelődik elég szépen a pénz és 20 naponta tudok most kikérni (szombaton legközelebb),de el szoktam költeni, refeket veszek ,hírdetek,job-ot csinálok én is (pl jött a twickerzre 300+,scarlett clicksre 200+,neobuxra 100+,clixsensere 50+,stb refem innen)

Avatar
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 5927
Csatlakozott: 2013.01.07. 09:13
Kapcsolat:

Re: dollarsincome

Hozzászólás Szerző: xenosz2 » 2015.08.09. 23:40

én kb 1 vagy két hónapig csináltam a fél napom elvitte a hirdetések lekattolása :) csináltam jobokat is úgy emlékszem. Na mindegy,nekem időm nincs rámhogy megint elkezdjem,de amelyik oldalt ilyen kevés embernek sikerül csinálni ,és ennyi panasz rá,az biztos nem kóser. és lehet,hogy neked fizet,mert eszméletlen munkád van benne,de ki tudja,hogy ha megpróbálod majd valóban kivenni a 280 dollárod mennyire fog az sikerülni.... Én maradok a jól bevált oldalaimnál ...mert van belőlük elég és mellettük felveszek párat amiből fizet valamennyi. Amúgy én biztos oldalnak azt tartom,ami nem bonyoolult ranglisták,meg kötelező befizetéseken alapszik,meg mittomén ,hanem kattolom,aztán kifizet :) ha nem,akkor elhirdetem rajta a pénzem jó esetben.
még annyit,ha olyan marha jó oldal lenne,akkor gyakrabban talákoznánk a reklámjaival PTC oldalakon sztem,de valójában arról lehet szó,hogy kétségbeesetten fut néhány ember a pénze után és próbál balekokat beszervezni,hogy több csillaga legyen,amivel ki tudja venni a bennragadt pénzét.

gaizkaneu
Fórumlakó
Fórumlakó
Hozzászólások: 423
Csatlakozott: 2015.08.05. 20:02
Kapcsolat:

Re: dollarsincome

Hozzászólás Szerző: gaizkaneu » 2015.08.10. 05:50

xenosz2 írta:én kb 1 vagy két hónapig csináltam a fél napom elvitte a hirdetések lekattolása :) csináltam jobokat is úgy emlékszem. Na mindegy,nekem időm nincs rámhogy megint elkezdjem,de amelyik oldalt ilyen kevés embernek sikerül csinálni ,és ennyi panasz rá,az biztos nem kóser. és lehet,hogy neked fizet,mert eszméletlen munkád van benne,de ki tudja,hogy ha megpróbálod majd valóban kivenni a 280 dollárod mennyire fog az sikerülni.... Én maradok a jól bevált oldalaimnál ...mert van belőlük elég és mellettük felveszek párat amiből fizet valamennyi. Amúgy én biztos oldalnak azt tartom,ami nem bonyoolult ranglisták,meg kötelező befizetéseken alapszik,meg mittomén ,hanem kattolom,aztán kifizet :) ha nem,akkor elhirdetem rajta a pénzem jó esetben.
még annyit,ha olyan marha jó oldal lenne,akkor gyakrabban talákoznánk a reklámjaival PTC oldalakon sztem,de valójában arról lehet szó,hogy kétségbeesetten fut néhány ember a pénze után és próbál balekokat beszervezni,hogy több csillaga legyen,amivel ki tudja venni a bennragadt pénzét.
heti 1$ szokott lenni a saját átlagom (de volt már 40$-os hetem is) és 0,1 centes klikkekre nekem sincs időm és aműgyis a job-okba van a pénz
ne azt nézd hogy 280$-om van , hanem azt hogy melyik jól bevált oldaladból tudsz 20 naponta 4$-t kivenni,van ilyen?
nincs bonyolult csillag rendszer..............ki mondta? ha van elég pontot akkor free upgraded van, van másik ilyen oldalad?
hol láttad hogy invesztes oldal?csak ha hirdetni akarsz, az meg szerintem legtöbb oldalnál fizetős
hogy elterjedve? 550000+ tagja van...........csak ilyen topicok sok embert elbizonytalanítanak , meg mindenki a 2 hétig működő új oldalakat csinálja,meg a Neobux szerű oldalakat ami tényleg viszi az időt de pénzt alig hoz

Avatar
kopasz
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 662
Csatlakozott: 2012.03.26. 17:52
Kapcsolat:

Re: dollarsincome

Hozzászólás Szerző: kopasz » 2015.08.10. 10:55

Csak röviden.
Kedves gaizkaneu, sok pozitív hozzászólásra ne számíts ezen a fórumon, ehhez az oldalhoz,
és máshol se, mert ennyi év működés után, már mindenhol lejáratta magát a dollarsincome.
Hogy ragaszkodsz hozzá, azt megértem. Ha 280$-om lenne egy oldalon, én is megpróbálnék mindent,
hogy kihozzak belőle valamit.
De csak ezen a fórumon még öt (5) topikja van (volt) ennek az oldalnak.

A topik közben szerkesztve lett, így a lényeg már itt olvasható.

Ezekben fentebb le van írva minden sirámunk, hogy miért hagytuk abba. Mi volt a probléma.
Az oldal hozzáállása, működése pedig nem sokat változott.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kopasz 2015.08.15. 18:21-kor.
Kép

Avatar
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 5927
Csatlakozott: 2013.01.07. 09:13
Kapcsolat:

Re: dollarsincome

Hozzászólás Szerző: xenosz2 » 2015.08.10. 11:30

Emlékszem pld én mikor abbahagytam az oldalt,akkor saját egyenlegből pld hirdetést feladni nem tehettem meg, és arra is emlékszem,hogy voltak,akik a kikért tizenvalahány dollárjukból a töredékét kapták meg.. ahogy mondod a 20napi 7dollárból 40% a levonás,akkor mondjuk 4$ a haszon ,legyen havi 6$. Én ezt nem nevezném olyan nagy pénznek ,igaz nem is rossz.Azért ezt az összeget más stabil oldalakkal is el lehet érni.Ahogy írtad te sem ptczel ,hanem jobokat teljesítesz, ami más oldalakon is kb hasonlóan magasabb keresetet biztosíthat, esetleg ha ezek a jobok egyedien itt vannak az lenne előny.Én anno csináltam jobokat is,de egy idő után valahogy elfogytak úgy emlékszem. Aki jól tud angolul annak nyílván szélesebb a lehetősége,de megint ott vagyunk,hogy ez máshol is elérhető. Pld Clixsense,vagy GPT oldalak tömkelege,ahol nem 15,hanem fél vagy 1 dollár a minimum és mondjuk nincs levonás se...de lehet neked ez kihívás,hogy ennél az oldalon leragadtál :)
Másfél éve nyomod és még mindig 2 csillagnál tartasz gondolom ez nem egyszerű. TOP10 esként sem,ami elég szélmalolmharcnak tünik ugy e a rendkivül rövid tagságoknak köszönhetően. De azt sem értem miért nem kérsz ki inkább? nehogy az legyen,hogfy gyűjtöd a pénzt és majd ha ki akarod venni,akkor nem fogod tudni. mondjuk amennyi munkád lehet benne refgyűjtés terén,meg is érdemelnéd :)
A nagy oldalakra gyűjtött refereidhez gratulálok. Ugye ez is jobok útján jött, tapasztalatom alapján ezeknek kb a tizede aktív is.persze ez is valami,énmagam is sok refet szereztem már oylan oldalakról,ami 1vagy 2 hétig működött,fizetést nem is kértem ki,hanem elhirdettem :)
Az 500 ezer tag csak egy szám,az aktív tagoké ennél jóval-jóval kisebb,ahogy nézem napi pár kifizetés van .

https://lh6.googleusercontent.com/-Tsre ... -28-58.png

bár ez egy régebbi írás,azt írja több korábban bezárt oldal a tulaj fizetés nélkül. Láttam panaszt,hogy egy magasabb egyenlegnél egyszerűen megszüntették a fiókot .
http://netbusinessrating.com/en/review- ... larsincome

végeredményben ez egy olyan oldal,ami bár működik és sokat ígér,de a kifizetést számos kötöttség akadályozza. Érdemes elgondolkodni azon,hogy vajon miért? és arányban van-e azzal a melóval,amit végzel?
nekem mindig gyanúsak az olyan oldalak,ahol ilyen szigorúak a szabályok. könnyen azt jelentheti,hogy a bevétel-kiadás nincs egyensúlyban,vagy nincs világos koncepció és az admin ezekkel próbál sakkozni,vagy benntartani a rendszerben egy bizonyos összeget ,amit az oldalt megunók hagynak ott...

gaizkaneu
Fórumlakó
Fórumlakó
Hozzászólások: 423
Csatlakozott: 2015.08.05. 20:02
Kapcsolat:

Re: dollarsincome

Hozzászólás Szerző: gaizkaneu » 2015.08.10. 20:35

ezekről a hozzászólásokról írtam ,hogy olyanok okoskodnak az oldalról akik egy balaton szelet árát se tudták összeszedni mert nem tudták hogy mit és hogyan kell csinálni és olvastak pár ilyen hozzászólást és ők is tovább mondják ..............engem nem kell meggyőzni , az 50 kifizu meggyőzőbb volt helyettetek :D PTC-vel is elég régen foglalkozom ,még a legendás Bux.to-val kezdtem vagy 7-8 éve , megtudom állapítani mi a jó. A kötöttségekről szívesen írok ,ha van kérdés jobb ha nem magatoknak válaszoljátok meg ,hátha tudok én is segíteni
A 280$-omról meg kattanjatok már le :D , egyrészt már majdnem 290$, a másik meg folyamatosan kikérem (és fizetik is, legközelebb szombaton) és hirdetetek, refeket veszek,stb ,köszönöm az aggódást ,de úgylátom én nem vagyok megijedve egyedül tőle

Avatar
FRU5T
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1188
Csatlakozott: 2011.12.16. 13:56
Kapcsolat:

Re: dollarsincome

Hozzászólás Szerző: FRU5T » 2015.08.11. 23:28

gaizkaneu írta:ezekről a hozzászólásokról írtam ,hogy olyanok okoskodnak az oldalról akik egy balaton szelet árát se tudták összeszedni mert nem tudták hogy mit és hogyan kell csinálni és olvastak pár ilyen hozzászólást és ők is tovább mondják ..............engem nem kell meggyőzni , az 50 kifizu meggyőzőbb volt helyettetek :D PTC-vel is elég régen foglalkozom ,még a legendás Bux.to-val kezdtem vagy 7-8 éve , megtudom állapítani mi a jó. A kötöttségekről szívesen írok ,ha van kérdés jobb ha nem magatoknak válaszoljátok meg ,hátha tudok én is segíteni
A 280$-omról meg kattanjatok már le :D , egyrészt már majdnem 290$, a másik meg folyamatosan kikérem (és fizetik is, legközelebb szombaton) és hirdetetek, refeket veszek,stb ,köszönöm az aggódást ,de úgylátom én nem vagyok megijedve egyedül tőle
A "hangnemen" kicsit változtass. Köszi.
KreditZóna - Regisztrálj, gyűjts krediteket és nyerd meg értékes tárgynyereményeink valamelyikét!

Kép

Avatar
FRU5T
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1188
Csatlakozott: 2011.12.16. 13:56
Kapcsolat:

Re: dollarsincome

Hozzászólás Szerző: FRU5T » 2015.08.11. 23:29

kopasz írta:Csak röviden.
Kedves gaizkaneu, sok pozitív hozzászólásra ne számíts ezen a fórumon, ehhez az oldalhoz,
és máshol se, mert ennyi év működés után, már mindenhol lejáratta magát a dollarsincome.
Hogy ragaszkodsz hozzá, azt megértem. Ha 280$-om lenne egy oldalon, én is megpróbálnék mindent,
hogy kihozzak belőle valamit.
De csak ezen a fórumon még öt (5) topikja van ennek az oldalnak. (Jó ez a kereső :) )
viewtopic.php?f=45&t=2646&p=36924&hilit ... ome#p36924 (saját) Régen volt
viewtopic.php?f=71&t=3475&p=36313&hilit ... ome#p36313
viewtopic.php?f=71&t=4478&p=46615&hilit ... ome#p46615
viewtopic.php?f=71&t=2666&p=32759&hilit ... ome#p32759
viewtopic.php?f=71&t=2641&hilit=dollarsincome
Ezeken is le van írva minden sirámunk, hogy miért hagytuk abba. Mi volt a probléma.
Az oldal hozzáállása, működése pedig nem sokat változott.
Duplázok, ahelyett, hogy szerkeszteném a hszt. De bunkó vagyok :)
Szóval, akkor én most szerintem nekiállok és a legkevesebb infóval rendelkezőket törlöm. Nem kell ebből a topicból 5.
Az informatív hsz. -eket áthozom ide.
KreditZóna - Regisztrálj, gyűjts krediteket és nyerd meg értékes tárgynyereményeink valamelyikét!

Kép

gaizkaneu
Fórumlakó
Fórumlakó
Hozzászólások: 423
Csatlakozott: 2015.08.05. 20:02
Kapcsolat:

Re: dollarsincome

Hozzászólás Szerző: gaizkaneu » 2015.08.15. 10:50

51. kifizu

kikérés
dollarsincomekiker.png
elfogadás
dollarkiker2.png
a payment proofba
dollarkifizu.png

gaizkaneu
Fórumlakó
Fórumlakó
Hozzászólások: 423
Csatlakozott: 2015.08.05. 20:02
Kapcsolat:

Re: dollarsincome

Hozzászólás Szerző: gaizkaneu » 2015.08.15. 11:04

általában 2 nap a kifizu , szívesen feltöltöm azt is a hitetlenkedőknek

most nem volt sok várakozó és elsőre sikerült kikérni

ha valakit érdekel :
http://dollarsincome.com/-215201.htm

Lezárt

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég