DAISY

Magas Hozamú Befektetési Programok
doorsj21
Aktív tag
Aktív tag
Hozzászólások: 100
Csatlakozott: 2015.12.28. 11:15
Kapcsolat:

DAISY

Hozzászólás Szerző: doorsj21 »

Sziasztok!

Egy új befektetési lehetőséget szeretnék nektek ajánlani!
Az ENDOTECH nevű cég termékéről van szó , a neve D.AI.SY .
A cég mesterséges intelligencia fejlesztésével foglalkozik, amibe most lehetőségünk nyílik befektetni.
2017-től dolgoztak azon, amit ma megosztanak velünk. Itt a fejlesztést tömegfinanszírozással kívánják megoldani, így mától sok millió ember fog regisztrálni.
Kétféle bevételi lehetőséget biztosít számunkra, passzív és aktív befektetést!

Passzív: Csomagokat vásárolhatsz 100- 100000 dollárig. Befizetésed 50%-a megy a fejlesztésbe, a másik felét a mesterséges intelligencia kezeli . Kripto piacon kereskedik nem kis teljesítménnyel. Azért nem kereskedési robotot írok mert míg azok 1-2 algoritmust használnak addig a DAISY több százat! Különbség még az is hogy nem veszed meg, hanem kapod! 2020-ban tesztelték, 800-1600% profitot hozott. Ennyit nem fog, de ezt ők sem ígérik! Tron coinban lehet vásárolni és abban is fizet ki. TRON LINK WALLET PRO tárcával kell rendelkezz, direktbe oda fizet!

Aktív: Refferal linkeddel meghívhatod ismerőseidet, barátaidat. Az ő csomagvásárlásuk után jutalékot kapsz, 10 lépcsős MATRIX táblázat segít abban, hogy minél magasabb szintre juss. Szintlépés feltétele a meghívottak száma, és az általuk megvásárolt csomagok összege.

2022-ben tervezik jegyeztetni magukat egy nagyobb tőzsdén, akkor majd regisztrálni kell a személyigazolványunkat és a lakcímkártyánkat. Erre azért van szükség, mert akkor megfogod kapni az ENDOTECH részvényeidet a befektetésed értékében.

Én belevágok, igaz nem nagy összeggel, elsőre 2 csomagot veszek meg, ami 300 dollár. Hetente itt megírom a tapasztalataimat, véleményemet. Ha valaki úgy gondolja, hogy velem tart, az regisztráljon az alábbi linken:

https://daisy.global/r/schjani
doorsj21
Aktív tag
Aktív tag
Hozzászólások: 100
Csatlakozott: 2015.12.28. 11:15
Kapcsolat:

Re: DAISY

Hozzászólás Szerző: doorsj21 »

Sziasztok!
A januári indulás nem sikerült, 4 nap után leállt. Most viszont újraindul! Regisztráció 2021.03.30, 15 óra!!!
Ugyanúgy Tronlink walleten keresztül lehet regisztrálni. Változás annyi, hogy trx helyett usdt-t kell előkészíteni a tárcában, abban tudsz vásárolni. Ettől függetlenül legyen trx is , mert az utalás költségét abból vonja le. Ez vásárlásonként 100 TRX, de inkább legyen több!
Szerintem még mindig ígéretes passzív jövedelemforrás! Nem kötelező, de aki hozzám regisztrál be, annak a csomagonként 5% jutalékot visszaküldöm egy screenshot ellenében. Továbbá meghívom a discord csoportomba, ahol napi szinten tudom tartani a kapcsolatot minden direktemmel és tudjuk egymást segíteni. Gyertek!
https://daisy.global/r/schjani
Szerdán, egy nappal indulás után beszámolok az eredményekről!
Laci
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1401
Csatlakozott: 2014.11.24. 13:26
Kapcsolat:

Re: DAISY

Hozzászólás Szerző: Laci »

Sziasztok!
Ne értsetek félre... nem lebeszélni akarok senkit a programról, és nem is ellened beszélek doorsj21.
De 2* is gondolja át mindenki hogy csatlakozik e a programhoz... és ha igen melyik szintet vagyis mekkora összeget tesz a dologba!!
Én lehet hogy egyenlőre kivárnék még... vagy csak egy kissebb és minimális összeget fektetnék a programba (olyan összeget amire egy jó dbig nincs szükséged)
Mondom ezt úgy hogy én magam is tagja vagyok a programnak, már január eleje óta... és 1500$ befizetéssel indultam el!!!
De nekem eddig iszonyat nagy csalódás ez a program sajnos!
Nekem vmi nagyon nem kerek ebben a Daisyben.
Kezdve attól hogy az indulás már lassan fél éves csúszásban van/volt... eleve az indulás Decemberbe lett volna, majd ezt az időpontot kitolták január elejére (a karácsony és szilveszterre hivatkozva, miszerint túl elfoglaltak az emberek és hogy nem lenne idejük regisztrálni és hogy talán az ünnepek után nagyobb népszerűséget vagy aktivítást érhetnek el... nekem amúgy már ez eléggé érdekes volt :) )
Aztán január elején szintén nem indult el a Daisy... meg nem mondom már hány napot vártunk és csúsztunk de nem 1-2-t... sőt talán 1-2 hetet is vártunk. (Persze az ígérgetések és ámítások mentek) :)
Majd az újabb csúszás után végre elindultunk... Aztán újabb csodás dolog történt.
Kemény 4 nap után össze omlott az egész Daisy :D Erre azt közölte a cég... hogy a túl nagy érdeklődés és az iszonyat sok hírtelen regisztrált tag + befizetést nem bírta a szerver! Ez már eléggé sok volt nekem és egyszerűen a mai napig nem értem ez hogy lehetett... mikor pontosan tudták hogy mekkora az érdeklődés... és hogy mekkora számú tag akar csatlakozni akár az első pár órában 1 napban! Főleg úgy hogy a Daisy valóban évek óta működő BEJEGYZETT cég amerikában... több neves szakemberrel!!! De ne is menjünk ebbe bele...
Aztán jött megint az ígérgetés és ámítás... a következő újraindításra nem napokat... nem 1 hetet... hanem több hetet vagy hónapot vártunk ismét!!!
Amit szintén nem tudok hova tenni. Hisz a programba iszonyat mennyiségű tag regisztrált és ezek iszonyat mennyiségű pénzt fizettek be!!! Azt hiszem hogy ez világrekord is lett... sosem regisztráltak még ennyien és sosem fizettek be ennyi $-t a tagok ilyen rövid idő alatt egy online üzletbe és programba sem. Én vhol picit nevetségesnek találom... hogy csak a több 10 millió $ tagi befizetésből (+ a saját szintén nem kevés pénzükből) nem bírták pár nap alatt vagy max 1 hét alatt az oldalt kijavítani, átköltöztetni nagyobb szerverre vagy megcsinálni (nem tudom pontosan mi volt a gondjuk bajuk és miért csúszott megint ennyit az újra indítás) vagy egy olyan programozói csapatot felvenni és fizetni akik "pikk pakk" megcsinálták volna az oldal!! Ehhez képest az indulásra hosszú heteket kellett várni ismét. És ami a legszebb hogy igazából semmi konkrét infót vagy indulási időpontot nem közölt le a cég! vagyis dehogynem... ami vagy 10* módosult időközben! :D :D De az ámítás az ment a videóikban és persze önmaguk fényezése és promója, hogy világrekordot értek el az online üzletek terén... és hogy mekkora dolog ez a Daisy :)
Szóval magáról az indulásról ennyit írnék... és sztem ez egy ekkora cégnél, ilyen neves emberektől és ekkora tervekkel elődrukkoló programtól (nem beszélve a reg. tagi állományról és a befizetett több 10 millió $-ról) finoman szólva is eléggé sovány teljesítmény... és sztem (picit) elgondolkodtató és nevetséges :)

Szeretném elmondani a saját tapasztalatom magáról a programról is...
maga a program 2 részre osztható... egyik része egy MLM egy Mátrix... ezt sztem nem kell bemutatni. Ez engem nem is érdekelt hisz tudtam én magam 1 embert nem tudok behozni a Daisybe... a másik része maga a kereskedő BOT! Így a befizetett 1500$-om 2 részre vette a rendszer 750$ ment a Mátrix támogatására 750$ ment a BOT kereskedésbe.
Jóval a Daisy indulása előtt (eredeti indulása előtt) én szinte csak olyan videókat illetve fordításokat láttam (magától a cégtől is) ahol azt emlegették (direkt írom ezt a szót ne legyen félre értés... mert nem ígérték és nem garantálták sőt) hogy ha én egy embert sem hozok be a Daisybe közvetlen... akkor is akkora az érdeklődés és akkora a potenciál ebben a programban, hogy a rendszer saját maga is fog alám tenni embert. És hogy ezzel is fogok keresni már... legjobb esetben 3-400$t is akár... de legrosszabb esetben is 150-200$-t. :)
Nos... én az első napon regisztráltam a Daisybe, pár órával azután hogy aktiválták a regisztrációt és megkapták a felső vonalak a linket!
Hozzá teszem egy elég nagy csapatba kerültem be... mindezek ellenére eddig a mai napig (04.13) a rendszer egyetlen egy embert tett be alám :) Az is csak a minimum első szintet fizette be (100$-t) ami után kemény 4$-t kaptam a rendszertől :D
Ugye fentebb írtam hogy 1500$t fizettem be... amiből 750$ ment a Mátrixba. Szóval ebből a 750$-ból keményen 4$-t "nyertem" a mai napig... ugye az eredeti indulás Január elején volt. nem rossz teljesítmény több mint 4 honap alatt nem? :D
De ezt tegyük is félre... én nagyon jól tudtam hogy ez a 750$ igazából nekem "kuka" lesz... hisz nem is érdekel... és nem is tudok a Mátrixba embereket behozni!!! Ezt az elején elkönyveltem. Csak ugye amiket a videókban és fordításokban hallottam / láttam hogy ha senkit se hozok be közvetlen akkor is több 100$-t kereshetek... hát vhol picit bizakodtam és már már elhittem :)
De térjünk át a legfontosabb dologra... ami miatt ekkora érdeklődés volt a program iránt és amiért én is befizettem!!!
Ez pedig maga a kereskedő BOT.
Itt is leírnám azt... hogy jóval indulás előtt a cég azt kommunikálta le... hogy 2 éve tesztelik már ezt a BOT-ot és kereskedik élesben. Ez idő alatt folyamatosan rekordot döntögetett... és hogy nagyon pörög maga a BOT és a kereskedési eredmények is egyre jobbak :)
Szintén kihangsúlyoznám... hogy a cég nem ígérte (ezeknél a cégeknél ugye nincs ígéret)... de azt kommunikálta le, hogy a BOTnak a kereskedési eredménye nagy valószínűséggel el fogja érni a 300-400% ÉVI megtérülést... sőt az 500%-ban bíznak és egyáltalán nem lehetetlen. Sőt a tagi befizetések egy nagy részét további fejlesztésekre költik amivel a cél az ÉVI 7-800% hozam (nyilván utóbbi csak a cég fikciója, terve vagy álma volt)
Nos... Az eredeti indulás és év eleje óta már több mint 4 hónap telt el, vagyis az év 1/3-a!!!
Ugye ide is 750$ ment be az 1500$ befizetésemből. És a mai napig (vagyis 04.13) a BOT keményen 17%-t termelt ki vagyis 128.50$-t :)
Ugye látszik a számokból hogy itt valami nagyon nem stimmel :)
Bár még elég sok van hátra az évből... és elég sokat állt a program is és nem indult el többször sem időben (bár meggyőződésem hogy amíg maga a regisztráció, login, tagi panel és mátrix állt, addig a bot sztem ugyan úgy működött) ... de én nagyon csodálkoznék ha csak a 200%-t elérné a BOT az év végére... de lehet a 100% vagyis maga a 750$ befizetésem sem fog idén kipörögni... nem még az említett 300% vagy 500%t. :)

És akkor olyan apró kis problémákat és kételyeket még nem is említettem... hogy ha jól tudom a mai napig nem működik a program 100%ban, és pl kifizetést sem lehet még kérni az oldalról... 4 hónap után sem!
vagy hogy eredetileg Tronnal indult a Daisy és Tronban fizettem be az 1500$-t... majd most nem rég kitalálták hogy sima USD-T-re állnak át :)
Amivel nem is lenne gond... csak ugye anno volt tron váltási feem a tőzsdén, sőt mikor a Daisy indulása csúszott... a csúszás miatt hiába fizettem be 1500$-t (sőt többet) hogy tront váltsak... a tron árfolyama éppen lefele mozgott az indulás napján. Így muszáj voltam még 200$-t befizetnem és átváltanom azt is tronba, hogy meglegyen és ne essek 1500$ alá!!!

Röviden ennyi a Daisy sztori :)
És ezt nem azért írtam hogy lehordjam az oldalt... vagy mert nem tetszene (mármint maga az ötlet :D) Főleg nem azért hogy lebeszéljek embereket erről a programról... mert maga az ötlet és elgondolás baromi jó és nagy potenciál van benne... a BOTot 2 éve tesztelik élesben és hatalmas eredményeket ért el... maga a cég valós, sőt bejegyzett cég amerikában... és a szakmai stáb se pite!
De ami történt az elmúlt 4 hónapban... azt nagyon nem tudom hova tenni... főleg egy ekkora bejegyzett valós cégtől és neves szakemberektől...
Én lennék az egyik legboldogabb ember ha végre látnék már vmi jó dolgot is a Daisytől... de sajnos a mai napig én nem tapasztaltam még semmilyen jó változást... azt leszámítva hogy elindult ténylegesen a cég (bár mai napig nem működik 100%-san még mindig)
Szóval én inkább azt tanácsolnám annak aki szeretne belevágni a Daisybe vagy elgondolkodott ezen... hogy inkább várjon még, és kövesse a fejleményeket és eredményeket! És tényleg csak azt a pénzt tegye a programba amire nincs szüksége fél akár 1 évig!!!!
Mert maga a cég nem átverés és hiszem hogy ez az egész kavalkád csak a rossz kommunikáció, a meggondolatlanság és a hirtelen cselekedetek miatt történt... :/

Ezt az egészet csak azért gondoltam hogy leírom... mert mindenhol, és tényleg mindenhol csak a jót és a szépet közli minden ember a Daisyről...
És nem igazán olvastam sehol sem rosszat... vagy olyasmi leírást a gondokról mint amit most én osztottam meg veletek :)
Laci
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1401
Csatlakozott: 2014.11.24. 13:26
Kapcsolat:

Re: DAISY

Hozzászólás Szerző: Laci »

És ezt az egészet sajnos nem lehet és nem tudom szépíteni... hiába akarok hinni a projektem, és ha még 1 év után jó is lesz minden és tényleg gyönyörűen teljesít majd daisy... én a jelent nézem és az elmúlt 4 hónapot. És azt a tényt... hogy mi mellett mentem el, és mikről maradtam le!!! :bad: :bad:
És a Daisy nagyon nem úgy teljesít amiért én befizettem ennyi pénzt vagy amit elvártam volna tőle! Szóval eddig nagy csalódás ez az egész sajnos...
És így utólag azt kell hogy mondjam... nagyon sajnálom, verem a fejem a falba... hogy befizettem 1$-t is. Legalábbis a Januári induláskor :!: :!: :!:
Mert ez idő alatt olyan lehetőségekről maradtam le amikkel nem hogy már a tőkémnél lennék... de meg is 2*-tem volna ezt a pénzt akár 3*-tam volna... míg Daisy még mindig alszik... :innocent: :cry:
Pl ha a januári induláskor ezt az 1500$ tront még sem fizetem be Daisybe... és csak Tronba megtartom, a mai napon ez a Tron mennyiségem nagyjából 7000$-t érne :))) December végén, január elején ugye az induláskor 0.03$-ért vásároltam 1Tront... mai árfolyamon a Tron 0.14$!! :)))
Persze ha nem lett volna Daisy lehet nem vettem volna Tront... vagyis inkább úgy mondom hogy ekkora összegben nem vettem volna. Bár ezt se jelenteném ki... mert anno a Daisy tron mellett vásároltam még egy nagy számú mennyiséget megtartásra is, bízva hogy felmegy az árfolyama!
De mondhatnék más Coinokat is... amiket vásároltam már többször is. Mindegyik legalább 2X-t csinált. :)
Vagy mivel Daisy csak BTC-vel kereskedik... sztem ha anno januárban csak benn hagytam volna BTcben ezt az összegem... akkor a mostani árfolyamon ami 63.000$ sztem 1.5X -nél tartok :)
Vagy a kedvenc pl-m ami mindent elmond... ebben az időben fizettem be Scarletbe is 1400$-t. ami a mai napig eddig több mint 500$-t fizetett ki!!
És mondanom sem kell hogy ez egy egyszerű, mezei PTC oldal :D 1/100-ad részben sem akkora volumenű cég mint a Daisy :)
De ugye ez már a múlt... és kár is ezen károgni! :)
Remélem hogy össze kapja magát a Daisy, főleg a BOT... és így a 4. hónap után megindul már végre... és szépen teljesít a következő 2/3ad évben :)
ÁMEN :D :D :D
Avatar
kavics13
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1506
Csatlakozott: 2013.01.10. 13:58
Kapcsolat:

Re: DAISY

Hozzászólás Szerző: kavics13 »

Már várom a friss híreket, hogy mikor kezdődik a rendőrségi nyomozás.... :)
Kép
doorsj21
Aktív tag
Aktív tag
Hozzászólások: 100
Csatlakozott: 2015.12.28. 11:15
Kapcsolat:

Re: DAISY

Hozzászólás Szerző: doorsj21 »

Szia Laci!
Örülök a negatív kritikádnak, mert joga van mindenkinek megismerni az érme mindkét oldalát. Sokmindenben igazad van, leinformálható cégről , komoly emberekről és az eddigi hozamokról ugyanúgy vélekedünk. Sajnálom hogy alád nem hullott be sok ember, akkor biztos másképp beszélnél. Igazad van abban hogy nagy pénzel ne ugorjon neki senki. Mindenki csak annyit amennyit tud nélkülözni hoszabb távon. A prezentáció úgy kezdődik, hogy a múltbéli eredmények nem garantálják a jövőbeni eredményeket! Kevés amit a robot eddigcsinált! Te és én is egy fejlesztésbe fektettünk be ami a DAISY. Ezt a befolyt pénz feléből fejlesztik, tehát még nincs. Most az ENDOTECH cég robotja kereskedik mindenkinek. Én tudtam hogy ez nem fog holnap miliókat hozni, ezekszerint te nem.Én alám hullottak be emberek, de hogy mindenki lássa megosztom az irodámat.
https://photos.app.goo.gl/87JiEFjT8uThYYiv7
https://photos.app.goo.gl/mMcNmPQvuHMvy5Z88
Az elsőn láthatod én is 1500$-t fizettem be, 1 embert hoztam és 69 hullott alám. Ezek után megkaptam a jutalékokat a TRON walletembe:
https://photos.app.goo.gl/8795exZnmQKALZ349
Öszesen jutalékból 260$, és a robottól 74$ eddig. Azt nem értem miért nem akarsz embereket behozni , hisz abban egy plusz jövedelem forrás van. Jelen pillanatban az a jövedelmező, amíg nem készül el a DAISY. Csatolom Ivica videóját, amiben elmondja a tényeket.

Ez egy hoszútávú befektetés amiből szépen lehet profitálni, de ahhoz dolgozni is kell. Semmi sincs ingyen! Az pedig hogy tronban hagytad volna a pénzed akkor sokkal többet nyertél volna! Erre az a válaszom, hogy része volt a befektetés elindulásának a TRON hirtelen emelkedésének. Most bika piac van amúgy is, minden megy fel szépen. De semmi nem tart örökké! Az ENDOTECH pedig medve piacnál érte el azokat a magas százalékokat. Kitartást neked, mert hiszem hogy 1 év múlva megváltozik a véleményed.
Laci
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1401
Csatlakozott: 2014.11.24. 13:26
Kapcsolat:

Re: DAISY

Hozzászólás Szerző: Laci »

kavics13 írta: 2021.04.13. 18:52 Már várom a friss híreket, hogy mikor kezdődik a rendőrségi nyomozás.... :)
Hát erre várhatsz kavics... :D
Annak ellenére amiket fentebb írtam... és amekkorát csalódtam a Daisybe nem gondolom h eljutnánk idáig. Ez a cég tényleg valós és évek óta működő és bejegyzett... válós emberekkel fejlesztőkkel és neves emberekkel ( ezt te is le tudod csekkolni)
Maga az ötlet is qva jó és fenntartható. Itt egyedül a közlés a kommunikáció és a kapkodás ami nagyon nem tetszett... na és az hogy ahhoz képest ámít a cég ígért (még ha konkrétan nem is ígérte de majdnem amúgy) ahhoz képest sehol sem tart se a Daisy se a befektetésem... de ami a legjobban bosszant h ezidő alatt olyan üzletektől és mellett mentem el hogy több ezer $ kereshettem volna... amiből
úgyszintén tudtam volna utólag is tenni a daisybe csak akkor épp még bőven maradt volna is még. Engem csak ez érintett rosszul és fura nekem h nem igazán erről volt szó a kezdeti videókban :innocent: :innocent:
De ismétlem nem.gondolom kicsit se hogy scam... és lelepnének a pénzel. És hiszem h be fog indulni... csak ha ezt előre tusom akkor máshova teszem a pénzem ahol már kb még 2 3×tam volna ennyi. :D
Laci
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1401
Csatlakozott: 2014.11.24. 13:26
Kapcsolat:

Re: DAISY

Hozzászólás Szerző: Laci »

Doorsj...
Nyilván nem az első üzletem... és én is pontosan tudtam h nem.1 hónap alatt nyerem még az 5ös lottót de még a tőkém se fog kiforog ennyi ido alatt. Tisztaban voltam hogy idő kell neki és azzal is h van rizikó mivel online befektetés akkor is ha sztem ez komoly dolog lesz és nagy eredményt érhet el a cég az elkövetkező jó pár évbe.
Nekem a kommunikáció nem tetszett az h kb semmi konkrét infót nem mondták hetekig hónapokig... de közben a saját maguk sztárolása az gyönyörűen ment... vagy hogy hónapokig állt eleve az indulás és ezáltal a pénzem is és nem dolgozott... az meg nekem érthetetlen és már nevetséges h ekkora tagi összeg befizetése után (nem voltak képesek elindítani vagy felfejleszteni az oldalt vagy jó programozókat felvenni akik 1 hét alatt megcsinálják az oldalt) csak 4 hónapos késéssel indultunk el ugy h meg most sem teljes a program!
Illetve az is érthetetlen hogy betettem a pénzem... és 4 hónap elteltevel a BOT keményen 128$t termelt ki nekem...
Mindenki tudja mi zajlik ebben az évben és jelenleg is a crypto piacon. Hatalmas bika piac van... ennek ellenére a bot nem h nem győzött meg... de amit eddig csinált igazából semmi. Ha csak az 1500$ért januárban btct vettem volna... és csak tartottam volna mai napig... sztem lassan már a duplázás közelében tartanék.Ehhez mérten a BOT kemény 128$t termelt eddig. Ez édes kevés.
A matrixal azért nem foglalkozom sosem... mert tudom jól h nem fogok tudni behozni 1 embert se magam alá. 1. Mert nincs ilyen ismeretségi köröm 2. Én sosem győzködtem és kértem senkit se nagyon semmire és ezután se fogok ☺️
Ezt pedig meglepően látom és olvasom... hogy míg alám 1 embert tett Daisy... addig alád ezek szerint 68.t.
Egyik jó ismerősöm alá is több ember került a Daisytől. Ezt se értem min múlt ☺️
Hozza teszem én is Ivica csoportjába tartozom... szóval őőő nem értem ☺️
Igen pontosan bika piac van és minden megy az egekbe... ezért is bánom h ide fizettem ezt a pénzt... mert 10 féle coinom közül majdnem mind eleg szep profitot hozott csak azalatt a 3 honap alatt amiota beszálltam ebbe a piacba. Illetve ahogy az álltok mennek úgy a btc is megy szépen az égbe... ezért sem értem és fura h a BOT "Mit csinál" 4 hónapja ☺️

Köszönöm és neked is.
De ha 1 év múlva még nem is változik meg a véleményem (mert ezeket az üzleteket és el tökölt, bukott időt nem tudja a Daisy 1 év alatt se behozni mert sztem jó ha év végére a 100% tőkémet kitermeli a bot) de remélem h a 2. Év végén már nem úgy állok a dologhoz hogy miért fizettem be ide 1$t is ☺️😂
kisstomi2021
Új tag
Új tag
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2021.07.02. 08:16
Kapcsolat:

Re: DAISY

Hozzászólás Szerző: kisstomi2021 »

huh, sajnalom azokat akik nagyobb osszeget beraktak, ezek nem igazi crypto celu uzletek hanem klasszikus mlm rendszerek, sok van beloluk es konnyen beszervezik az embereket mert ugye ki ne akarna penzt keresni, csak sajnos ez a tipikus becsapasa az atlag emberekenek, mlm az mindig olyan "szolgaltatasra" kell amit amugy a kutya sem venne meg... ra kell tukmalni az emberekre... mlm=lehuzas, persze aki sok embert huz bele annak nagy uzlet azok sok penzt kereshetnek vele. Masik, robot kereskedes... hat robot kereskedes... errol tudnek beszelni, az igazi robot kereskedes az ezen a szinten nem elerheto, meg ma sem. most gondolj bele ha elerheto lenne es 400-500% evente akkor minden nagy ember meg ceg csak ezzel foglalkozna, nem.....?
ptcmonitorinfo
Aktív tag
Aktív tag
Hozzászólások: 164
Csatlakozott: 2021.03.04. 15:55
Kapcsolat:

Re: DAISY

Hozzászólás Szerző: ptcmonitorinfo »

kisstomi2021 írta: 2021.07.02. 08:24 400-500% evente akkor minden nagy ember meg ceg csak ezzel foglalkozna, nem.....?
Igazad van, de legtobb ember magasrol leszarja van e tenyleges tevekenyseg mogotte csak penz legyen.. :lol:
Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég