Omega Digital

Magas Hozamú Befektetési Programok
PuTa
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 287
Csatlakozott: 2011.09.07. 09:31
Kapcsolat:

Omega Digital

Hozzászólás Szerző: PuTa »

Sziasztok,

Egy új passzív jövedelem lehetőséget szeretnék nektek bemutatni, a neve Omega Digital. Az oldal 2021. június 1-én indult, tehát elég friss, viszont jó projektnek tűnik. A befektetés Bitcoinban történik és Bitcoinban is fizetnek! Többféle módon kereshetsz pénzt: referálással (10% minden referálod befizetése után), bináris rendszerből (5-20%) a befektetés nagyságától függően, valamint kereskedéssel (havi akár 45% a befektetett összeged után). A kereskedést mesterséges intelligencia vezérlésű robotok végzik a crypto tőzsdén, így neked semmi dolgod nincs csak befektetni BTC-t, ami után jutalékot kapsz. Ahhoz, hogy passzív jövedelmet kapj nem kell a rendszert senkinek ajánlani! A program addig fizet, amíg megduplázta a BTC összeget a csomagodtól függően. Bármikor növelheted vagy ha már megtörtént a duplázás, újraindíthatod! Pl: befektetsz 1 Bitcoint és addig kapsz jutalékot amíg a 2 Bitcoint eléred. Ha elérted vagy újra beteszel tőkét, vagy viszed a pénzt :) Nem kötelező újra befektetni! Amennyiben akarod, vissza tudod forgatni a profitot! Bármikor kikérheted a jutalékod és a kereskedésből származó profitot ha a minimum kikérhető összeget eléri a 100 dollárnyi Bitcoint.

Végül, a tulajdonos NAGYON sikeres Crypto céggel rendelkezik több mint 5 éve, és több száz milliónyi vagyonnal rendelkezik dollárban!

Vásárlás menete:
1. Kattints a linkre: https://omega-digital.io/?puta
2. A weboldalon kattints a SECURE YOUR POSITION gombra
3. Írd be az e-mailcímed
4. Válaszd ki a csomagot azzal, hogy kipipálod a BTC összeget amelyiket szeretnéd átutalni:
OD1 - 0.002 BTC
OD2 - 0.004 BTC
OD3 - 0.008 BTC
OD4 - 0.015 BTC
OD5 - 0.03 BTC
OD6 - 0.06 BTC
OD7 - 0.1 BTC
OD8 - 0.25 BTC
OD9 - 0.5 BTC
OD10 - 1 BTC
OD11 - 2 BTC
OD12 - 3 BTC

5. Az oldal alján megjelenik a BTC cím ahová a PONTOS összeget kell átküldeni.NAGYON FONTOS, HOGY PONTOS ÖSSZEG LEGYEN! SEM kevesebb SEM több egy satoshival sem!Akik tőzsdéről küldik, adják hozzá a FEE költséget, PONTOSAN!
6. Miután megbizonyosodtatok, hogy a BITCOIN tranzakció már VERIFIKÁLT lett a blockláncon (ez több 10 perc is lehet), katt a NAGY KÉK gombra amit az oldal alján találtok.Addig ne lépjetek el erről a felületről és miután a tranzakció verifikált, katt a NAGY KÉK gombra.
7. Ezzel minden kész és bármikor lehet UPGRADE-t csinálni és ilyenkor csak a két szint közötti KÜLÖNBSÉGET kell kifizetni.

Június 5:
A kereskedés és a jutalék jóváírás hétfőn kezdődik, akkor kezdik a jóváírást az accountokra.

Én az OD3-mas csomagot vettem meg kezdésnek, ennyit szánok rá első körben, aztán majd meglátjuk, hogy hogy teljesít a cég. Ha kérdésed van írj, megpróbálok rá válaszolni :) Csak annyit kockáztass amennyi elvesztése még nem okoz problémát! Semmire nincs garancia!
Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég