Otthoni keresési lehetőség! Lehet nem neked való, de ha van ismerősöd aki kommunikatív, az jó pénzt kereshet: NU SKIN

MLM rendszerek
attila899
Érdeklődő
Érdeklődő
Hozzászólások: 56
Csatlakozott: 2016.04.27. 14:55
Kapcsolat:

Otthoni keresési lehetőség! Lehet nem neked való, de ha van ismerősöd aki kommunikatív, az jó pénzt kereshet: NU SKIN

Hozzászólás Szerző: attila899 »

A NU SKIN egy olyan üzlet ahol nem kell be fektetned pénzt csak árulnod kel a termékeket és másoknak is el mondani ezt a lehetőséget amivel áldozatos munkával komoly pénzeket is kereshetsz ha úgy érzed nem neked való ajánld ismerőseidnek de te se légy kicsiny hitű ez a munka is tanulható segitségedre leszünk én és a csoport tagok nagyon komoly múltú cég. Regisztrálj és mindenben segitek hogy te is plusz jövedelemre tehess szert: https://www.nuskin.com/hu_HU/home.html
És ezt a kodot kell használnod: RO3356138

Blake Roney, Sandie Tillotson és Steve Lund olyan vállalat alapítása mellett határoztak, amely az innovatív testápolási termékeket a „mindenből a legjobbat” elv alapján a legjobb alapanyagokból gyártja, és olyan nagyvonalú üzleti lehetőséget kínál, mely a nagykaliberű üzletemberek érdeklődését is felkelti.

Nem telt sok időbe, mire az emberek felfedezték a Nu Skin®-ben rejlő egyedi üzleti lehetőséget és a csúcsminőségű termékeket. Az első termékrendelés annyira sikeres volt, hogy néhány óra alatt kiürültek a készletek. Az emberek annyira imádták a termékeket, hogy saját befőttes üvegeiket vitték, hogy az alapítók közönséges evőkanál segítségével töltsék meg az egyedülálló termékekkel.

Azóta a Nu Skin® már bebizonyította világnak valóban különböző üzleti hozzáállását. A történet kiváló minőségű termékek innovatív ötletével és az egyedülállóan ellenállhatatlan üzleti lehetőséggel kezdődött.

Ennek a kivételes üzleti modellnek és a vezető Üzletépítők megingathatatlan elkötelezettségének eredméyneképpen a vállalkozás egy több mint egymilliárd USD forgalmú vállalattá nőtte ki magát, amely továbbra is hű alapelveihez.

Napjainkban a Nu Skin® a legjobb emberekkel, kiváló termékekkel, vállalati kultúrával, a közvetlen értékesítés, valamint a bőrápolás és wellness iparágak terén kínált lehetőséggel bizonyítja különbségét. Vezető öregedésgátló közvetlen értékesítési vállalatként a Nu Skin® diktálja az irányt..

„A következő 25 évbe nagy lendülettel vágunk neki. Ezekben az időkben, amikor egyre több ember vágyik anyagi biztonságra, stratégiánk az, hogy innovatív és ellenállhatatlan üzleti lehetőséget biztosítsunk számukra, különös tekintettel az öregedésgátlási termékcsaládokra és a üzletépítői kompenzációs tervre.

Ahogy megnyitjuk az újabb 25 esztendős fejezetet, célunk, hogy továbbra is az innováció és az integritás mintaképe maradjunk, és olyan nívót határozzunk meg a többiek számára, melyekkel képesek leszünk bizonyítni különbségünket embereink, termékeink, az általunk kínált lehetőségek és kultúránk által.”
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára attila899 2018.02.16. 15:56-kor.
attila899
Érdeklődő
Érdeklődő
Hozzászólások: 56
Csatlakozott: 2016.04.27. 14:55
Kapcsolat:

Re: Otthoni keresési lehetőség Lehet nem neked való, de ha van ismerősöd aki kommunikatív, az jó pénzt kereshet: NU SKIN

Hozzászólás Szerző: attila899 »

Nu Skin felfedezés
A Nu Skin® megfejtette a fiatalos külső és közérzet mögött álló tudományos titkot. A Nu Skin®' forradalmi ageLOC® termékcsalád exkluzív megoldásainak köszönhetően az öregedést annak kiváltó forrásánál veszi célba. A belső öregedési folyamatok lassításával az ageLOC™ segít, hogy fiatalabbnak érezze magát és fiatalosan élje életét.
attila899
Érdeklődő
Érdeklődő
Hozzászólások: 56
Csatlakozott: 2016.04.27. 14:55
Kapcsolat:

Re: Otthoni keresési lehetőség Lehet nem neked való, de ha van ismerősöd aki kommunikatív, az jó pénzt kereshet: NU SKIN

Hozzászólás Szerző: attila899 »

A félénk, szégyenlős személy, aki félt kinyilvánítani véleményét mára sikeres, magabiztos Nu Skin vezetővé cseperedett, aki a csillagok felé nyúlva képzeli el magát. Erre az átváltozásra Yuuko Okamoto büszkén emlékszik vissza. És ami számára még fontosabb, ez egy olyan tapasztalat, amit imád másokkal megosztani, mert így segít a hasonló problémákkal küzdőknek felülkerekedni rajtuk és sikeres vezetőkké válniuk.

Yuuko szerint önbizalomhiánya már egészen kiskorában jelentkezett részben problémás bőre miatt. „Én az a fajta gyerek voltam, aki másokat követett és közben elrejtette igazi érzéseit, mivel mindig is féltem attól, amit mások gondolhattak rólam” - magyarázza. Aggódó családja megmutatta neki a Nu Skin termékeket. Élt a lehetőséggel, odafigyelt bőrének és fizikai állapotának javítására, és megjelenésének javulásával végül magabiztosságra is szert tett. Ez volt az első lépés Yuuko átalakulásában, majd évekkel később egy újabb Nu Skin élményben részesült, ami egy másik, sokkal személyesebb szerepet töltött be életének megváltoztatásában.

Végül Yuuko irodai munkát végzett egy nagyobb vállalatnál, habár hiába túlórázott a határidők betartása érdekében, soha nem ismerték el eredményeit. Munkát akart váltani és valami olyat találni, ami igazán érdekelné őt. Bemutatták neki a Nu Skin lehetőséget és végül úgy döntött, a Nu Skin megadta számára az esélyt, hogy azt az életet élje és élvezze, amit mindig is szeretett volna.

Ha feladná, a csapata sem lenne sikeres

A segítséget, melyet a nehézségek legyűréséhez kapott, Yuuko az őt körülvevőknek tulajdonítja. „Felsővonali vezetőim nélkül valószínűleg feladtam volna, de ők mindig figyeltek rám, oldalvonalaim pedig mindig segítettek, habár nem részesültek sikereimből” - állítja. Valóban közel járt a feladáshoz, amikor a World Star Tour-ra (WST) való kvalifikációért küzdött. Ám az egyik oldalvonali csapattagja azt kérdezte tőle: „Valóban ezt akarod? Kilépni könnyű, de nélküled senki nem fog a WST-ért küzdeni a csapatban.”

Ez a megjegyzés felnyitotta Yuuko szemét, állítja, és rávezette, hogy nem az a kérdés, hogy képes-e valamire vagy sem, hanem hogy megcsinálja-e vagy sem. „Attól a naptól fogva minden nap arra koncentráltam, hogy elérjem a céljaimat” - mondja. „Az élmény rádöbbentett, hogy csak azok érik el céljaikat, akik eltökélten sikeresek akarnak lenni.”

Ösztönző tevékenységek

A másoktól kapott segítség megtanította neki, hogyan működjön együtt az őt körülvevőkkel, hogyan kérjen segítséget, amikor nem tud egyedül megbirkózni egy helyzettel és hogyan segítsen másokon az összes lehetséges módon. Ahogyan egyre több célt ért el, önbizalma is nőtt, és végül képessé vált „elbúcsúzni attól az énemtől, aki mindig kifogásokat keresett azért, amiért nem képes véghezvinni valamit”.

Habár Yuuko eredményei jövedelmezőek, úgy tartja, hogy az teszi őt a legboldogabbá, ha csapattagjait segítheti a sikeressé válásban és láthatja személyes átváltozásukat. „Én soha nem adtam semmit másoknak és nem is kaptam elismerést semmiért az életben, de amikor láttam a csapattagjaimat az elismerés színpadán, a rendezvényen, igazán boldog voltam, amiért nem adtam fel”.

Az a stratégiai cselekvési terv, amit Yuuko fejlesztett ki, táplálta elszántságát, hogy elérje új céljait. Először négy részre oszt egy füzetet és balról jobbra beszámozza őket. Az első rész alá azt írja: A jelenlegi helyzet. A következő résznek az Ideálok címet adja. A harmadik rész neve Határidő, a negyediké pedig A cél eléréséhez szükséges konkrét cselekedetek. Ezután kitölti a részeket az olyan elérni kívánt célokkal, mint például a termékértékesítés növelése és új csapattagok felvétele. Szintén meggyőződése, hogy dátumok társítása elengedhetetlen olyan céges eseményekhez, mint a WST, Ruby workshopok és rendezvények, továbbá azt is igyekszik kitűzni, amit el szeretne érni az egyes eseményekkel. „Úgy gondolom, hogy nem csak a célokat, de még sok minden mást is sokkal könnyebb elérni, ha összekapcsoljuk őket ezekkel az alapvető elemekkel” - teszi hozzá.
attila899
Érdeklődő
Érdeklődő
Hozzászólások: 56
Csatlakozott: 2016.04.27. 14:55
Kapcsolat:

Re: Otthoni keresési lehetőség Lehet nem neked való, de ha van ismerősöd aki kommunikatív, az jó pénzt kereshet: NU SKIN

Hozzászólás Szerző: attila899 »

Jinsil Kim azért dönött úgy, hogy csatlakozik a Nu Skinhez, mert szüksége volt egy stratégiára, amivel megszabadulhat belsőépítészi munkájától. Szerette, amit csinált és élvezte szakmabeli sikereit, de tudta, hogy ez a munka mindig sok időt fog elvenni tőle, amit a családjával is tölthetne. Ráadásul tisztában volt vele, hogy egy belsőépítészi karrier sosem segítené őt hozzá álmai megvalósításához. Szabad akart lenni, hogy a saját játékszabályai szerint élhessen.

Jinsil már használta a termékeket, mielőtt halott a Nu Skin kínálta üzleti lehetőségről. Már az első használat alkalmával lenyűgözték őt a termékek, és mikor jobban megismerte a céget, illetve rájött, hogy saját üzletének építése hogyan változtatná meg az életét, nyitott maradt a lehetőség felé. Mivel szerette a termékeket és tapasztalt eredményeiket, nem zavarta, ha másoknak kellett róla beszélnie. „Tetszett a lehetőség, hogy segítsek másoknak saját, pozitív tapasztalataim megosztásával” - mondja.

A cselekedetek bukással járnak, de sikerre vezetnek

Mint sokan, akik belekezdenek a Nu Skin üzletbe, Jinsilnek is meg kellett tanulnia legyőzni a legnagyobb akadályt: a félelmet, amit a termékek másokkal, főleg idegenekkel való megosztása okoz. Amíg az első évben belsőépítészi munkája mellett részmunkaidőben dolgozott Nu Skin üzletén, tapasztalatai értékes leckévé váltak Jinsil számára. Az új üzletére fordított időből rendületlenül ki akarta hozni a legtöbbet. Az egyik eladási technikája az volt, hogy listát írt a manikűrösökről és meglátogatta őket, hogy beszéljen nekik a termékekről. „Számomra nagy kihívás volt a szalon tulajdonosaival beszélni, mert azelőtt még sosem tettem ilyet” - közli. „Néha 20 percet is a parkolóban töltöttem, mire elegendő bátorságot gyűjtöttem ahhoz, hogy be merjek menni.”

Jó néhány visszautasítás után Jinsil elvesztette hidegvérét és nem látogatott el több szalonba. „Ki sem mozdultam otthonról, amíg újra elegendő bátorságot nem gyűjtöttem ahhoz, hogy újra megpróbáljam” - vallja be. Önbizalmának felépítéséhez könyveket olvasott és az üzletvezetők által tartott előadásokat hallgatta. „Akkor kaptam vissza önbizalmamat és bátorságomat, amikor elfogadtam, hogy a cselekedetek bukással járnak, de sikerre vezetnek” - árulja el. Amint világosan látta, hogy mit kell tennie, megerősítette a saját magába vetett hitét és összeszedte minden erejét.

Hozzáállásának megváltoztatása azt eredményezte, hogy kiskereskedelmi vásárlókra tett szert a szalonok látogatása során. „Az eladási technikám nyilván javult a tapasztalataimon keresztül, mindazonáltal számomra a legnagyobb változás a mentális hozzáállásomban történt” - nyilatkozza. „Képessé váltam kilépni saját komfortzónámból és felülkerekedni gyengeségeimen.”

Ez az állhatatosság tette lehetővé Jinsil számára, hogy végül minden idejét a Nu Skinnek szentelje - egy döntés, mely egy meghatározó floridai meeting után született meg. Ez egy olyan elhatározás volt, amit családja először nehezményezett. Habár támogatták próbálkozásait, Jinsil szerint nem értették az üzlet lényegét, és hogy mit jelenthet számára. „Most pedig nagyon büszkék rám és segítségemmel ők is beszálltak a Nu Skin üzletbe” - meséli.

A hallgatás és a megértés kulcsfontosságú

Az egyik legnagyobb különbség, amit Jinsil észrevett a Nu Skin üzletvezetői munkájában az a csapatmunkán lévő hangsúly - mindennapos belsőépítészi munkájában ez teljesen mást jelentett. „Amíg belsőépítészként dolgoztam, nem vettem részt túl sok csoportmunkában” - magyarázza. „Az ügyfelekért és az eladási célokért folyó verseny intenzív volt és riválisokat teremtett. A Nu Skin abban különbözik, hogy az én sikerem mások sikerén múlik. Amikor odafigyelek és segítek másoknak, még sikeresebbé válok.” Ez a hozzáállás, hogy az embereket saját sikereihez segíti hozzá, egy másik hatalmas értékkel ajándékozta őt meg, mely hasznára vált. „Megtanultam megérteni és szeretni az embereket” - teszi hozzá. „Rájöttem, hogy a legtöbb problémánkra a szeretet a megoldás.”

Az emberek megértése segített Jinsilnek eladni a termékeket és felépíteni csapatát. Megtanult időt szentelni arra, hogy meghallgassa, mire van szükségük igazából, mielőtt mélyen belement volna a cég és a termékek bemutatásába. „Először meghallgatom az embereket; ha tudom, hogy mire van szükségük és mi az, amit keresnek, a helyes életstílust tudom velük megosztani, vagy tapasztalatokat egyes termékekről, aztán pedig meghívom őket egy rendezvényre vagy meetingre” - mondja. Minden nap megosztja a termékeket és az üzletet egyéni vagy csoportos prezentáció keretein belül. „Olyan embereket keresek, akik meg szeretnék változtatni életüket” - jelenti ki. Ahogy új vásárlókra tesz szert, folyamatosan megmutatja a különbséget, amit a termékek nyújtanak, folyamatos kapcsolatban marad velük, hogy át tudja adni az új információkat, és megtanítja őket a termékek leghatékonyabb használatára.
attila899
Érdeklődő
Érdeklődő
Hozzászólások: 56
Csatlakozott: 2016.04.27. 14:55
Kapcsolat:

Re: Otthoni keresési lehetőség Lehet nem neked való, de ha van ismerősöd aki kommunikatív, az jó pénzt kereshet: NU SKIN

Hozzászólás Szerző: attila899 »

Jinsil ma nem csak a termékek eladásán dolgozik keményen, hanem csapatának sikerén is, ami ugyanolyan fontos számára, mint a sajátja. Egy példa erre, ahogyan csapattagjait segítette a Hawaii Sikerutazásra való kvalifikációban. Az a személyes motiváció hajtotta őt, hogy férjével sosem adatott meg nekik egy hagyományos nászút. Kvalifikálni akart az utazásra, hogy ketten élvezhessenek végre „egy hetet a paradicsomban”. Persze az is fontos volt számára, hogy kulcsszerepet betöltő vezetői is kvalifikáljanak erre az ösztönző eseményre. Ennek elérése végett álomtáblákat használt és világos célokat tűzött ki. „Szorosan egy csapatként működtünk, gyakorta megosztottuk egymással eredményeinket és bátorítottuk egymást”- mondja. „Közösségi eseményeket is szerveztünk és együtt dolgoztunk az összejöveteleken.”

Jinsil sikerének alapvető pillére a folyamatos kommunikáció és a szoros együttműködés csapatával és vásárlóival. Heti rendszerességgel tart összejöveteleket és tréningeket, hogy tanítsa őket és hogy magabiztos vezetőkké váljanak. „Mindannyian tanulunk egymástól” - állítja.

Az az önbizalomhiány, amitől szenvedett, már nem létezik, és keményen dolgozik új céljai eléréséért. Nagy magabiztosságát, mellyel minden nap a saját ismeretségi körén kívül is megosztja a termékeket másokkal, a Nu Skin termékek kiválóságának és eredményességének tulajdonítja. „Az emberek érzik bennem a szenvedélyt és ez segít felkelteni érdeklődésüket.”

Jelenlegi célja a Platina Team Elite kitűzői cím elérése, csapattagjait pedig a Team Elite Executive-vá válásban támogatja. Azt is meg szeretné mutatni az őt körülvevőkenk, hogy a Nu Skin egy csodálatos vállalat. „Meg akarom mutatni és be akarom bizonyítani a társaságomnak, hogy a Nu Skin egy nagyszerű üzlet nagyszerű emberekkel, akiket csodálni kell azért, amit csinálnak” - magyarázza. „Az én személyes célom az a kemény munka által elért anyagi fellendülés és az időtől való függetlenedés, hogy többet utazhassak.” „Mindent meg akarok adni a lányomnak, amire csak szüksége van és lehetővé akarom tenni számára, hogy a szenvedélyének hódoljon, amikor felnő.”
Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég