A címben szereplő Serpbot nevezetű oldal igencsak hasonló a hasonló nevezetű Serpclix oldalhoz, tulajdonképpen lényegét tekintve azonos is azzal.A lényeg itt is hogy az oldaltól (Serpbot) feladatot kapunk (keresési feladatot) melyet végrehajtva, majd a rendszer által kért (pirossal számunkra megjelölt) oldalra kattintva, az ott szükséges időtartamot eltöltve pénzösszeget (0.05 USD/feladat) kapunk. Ezt gyűjtögetjük és remélhetőleg a következő hónap első napjaiban kifizetést kapunk PayPal számlánkra (4 USD feletti összegyűjtött összeg esetén).
Az oldalhoz kérlek itt csatlakozz:

Az oldal használatához Firefox böngésző szükségeltetik!Regisztrációt követően le kell tölteni a szoftvert ami majd beépül a firefox böngészőbe. Azt megnyitva a "Get a New Task"-ra kattintva ha a rendszerben van elérhető feladat, akkor azt számunkra kiadja (átdob a google kereső főoldalára) majd ott a keresést az adott kifejezésre elvégezve a listából kikeressük a pirossal kiemelt linket, arra kattintunk, majd kivárjuk hogy a kijelölt időintertvallum lejártát követően az oldal automatikusan visszaugorjon a feladatleosztó oldalra. Ott mikor a "Get a New Task" felirat ismételten megjelenik rákattintunk a gombra, s ha szerencsénk van, ad újabb keresési feladatot. ... és így tovább, és így tovább.Itt sajnos nincs meg az mint a Serpclix oldalnál, hogy automatikusan keresi számunkra a feladatokat, itt nekünk kell időről időre rá-rá kattintani a "Get a New Task"-ra és remélni hogy a rendszer újabb feladatot dob majd számunkra.Azt megfigyeltem, hogy a Serpclix-el összehasonlítva itt kb. 10-ből 3-4 alkalommal nincs jó találati eredmény, nem elkeseredni, jön majd következő azt így tovább.
Frissítve: 2023.11.
Íme az elmúlt 1 hónap "statisztikája": 2023.11. hónap

Jól látható, átlag napi kb. 4 task (elszámolt task) van, ami mindösszesen 4-6 oldal megtekintése, oldalanként átlag 60-90mp. Szerintem ez jelenleg e téren BRUTÁL JÓ!!! ... ha valaki tud jobbat, NE tartsa magába, küldjön Ő is reflinket és megyek (én is).
A kifizetések folyamatosak és autómatikusak, minden hó elején 10 USD felett PayPal-ra fizet.
Referált jutalék: 10% (elviekben nincs időkorlátozva, mint Serpclix esetében).
Szerintem ez az oldal a Serpclix-el együtt a ráfordított időt megéri, használjátok amíg ezen oldalakat is lehet. Megjegyzem a Serpbot sem mai oldal, 3-4 éve már biztos működik, láttam bejegyzéseket róla.
Megkérném, csatlakozást követően jelezzétek azt már itt számomra (vagy akár PÜ-ben) volt már olyan oldalam, ahol "elfelejtették" hozzámírni a referáltat, s azt megreklamálva azért sikerült "visszaszereznem". Köszönöm!