AI.MARKETING - hirdetési robot

netinvest
Érdeklődő
Érdeklődő
Hozzászólások: 64
Csatlakozott: 2012.07.14. 18:58
Tartózkodási hely: Mo.
Kapcsolat:

AI.MARKETING - hirdetési robot

Hozzászólás Szerző: netinvest »

Az alábbiakban összefoglalom röviden az AI.marketing működését. Akit ezután hosszabban is érdekel, annak tudok küldeni egy nagyon részletes leírást és útmutatót.

Ez egy olyan weboldal, amelyben egy marketing robot elemzi az internetes felhasználók által a Google vagy más keresőoldalakba beírt keresőszavakat és azok alapján hirdetéseket rendel meg, amelyek megjelennek a Google Adsense és Yandex partnerek weboldalain. Az AI program tagjai finanszírozzák a reklámkampányt. A hirdetések alapján történt vásárlások jutalékából pedig jutalék formájában részesülnek a tagok az AI Marketingen keresztül..
Érdemes ránézni az Alexa független auditáló oldalra. Az AI marketing vezető pozícióban van világszinten: https://www.alexa.com/siteinfo/ai.marketing

MENNYIT LEHET EZZEL KERESNI?
A kereset függ attól, hogy mekkora reklámköltségvetésünk van. Induláskor kapunk kölcsön a rendszertől 50$-t a kipróbálásra, amit később majd levonnak az első keresetünkből. Emellé be lehet, sőt kell is fizetni, hogy növekedjen a napi bevételünk és vissza tudjuk fizetni az 50$ kölcsönt. A legkevesebb amiivel el lehet indulni az 60$. Hogy miért ennyi, azt leírtam a részletes leírásban. Alapból 0,5-10% is lehet a napi jövedelem, ez teljességgel a hirdetések nyomán megvalósult vásárlások összegétől függ.
A legelső kikérésnek legalább 100$-nak kell lennie, utána akár 10$-onként is ki lehet kérni a pénzt.
A pénzkivonás tetszőleges bankkártyára, Payeer vagy Perfect Money fiókba, illetve bitcoin tárcába történhet. Ugyanezekről lehet befizetni is. Én már vettem ki pénzt ebből a programból.

Az 50$ aktiválása után 24-36 órával kezd el dolgozni a robot. Az első eredmények 48 óra elteltével jelennek meg a webirodában.

Nem rakok ide linket, mert a hosszabb leírást érdemes elolvasni mielőtt az ember regisztrál. Kérd emailben: netinvestportal@gmail.com
Balázs
Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég