GoodDollar

kirky70
Új tag
Új tag
Hozzászólások: 14
Csatlakozott: 2018.10.08. 20:41
Kapcsolat:

GoodDollar

Hozzászólás Szerző: kirky70 »

A feltételnélküli alapjövedelem, azaz röviden angolul: UBI, már egy régi találmány, hiszen több száz éve vetődött fel a gondolat először, hogy az embereknek kellene biztosítani egy ilyen rendszeres jövedelemforrást.

Az elmúlt évtizedben, de különösen most a válság idején újra fellángolt a vita körülötte. Vita helyett azonban egy lelkes csapat az UBI élére állt, és tavaly év végén megindította a blokkláncon nyilvántartott UBI-t a GoodDollart. Most itt az alkalom, hogy te is csatlakozhass ehhez a közösséghez, és rögtön 50 G$ birtokosa is legyél, hogy aztán mindennap újabb és újabb G$-okat kaphass.

A kezdeményezés mögött az EToro áll, de te is támogathatod a projektet. Hogy miből lesz a G$? Röviden: a támogatásként adott DAI-k hozamából. A “pénzverés” pontos mechanizmusát a projekt honlapján megismerheted.

És hogy mire használhatod? Már most is sok mindenre. Van saját piactere, ahol vásárolhatsz G$-ért terméket vagy szolgáltatást.

Még egy jó dolog, hogy nem IP címenként, hanem személyenként lehet igényelni a napi UBI-t, akár egy mobiltelefonnal. A személyes azonosítás arckép alapján működik


https://wallet.gooddollar.org?inviteCode=2s5akMdEnU
Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég