BluestoneMining

JoeTheKing
Támogató
Hozzászólások: 135
Csatlakozott: 2012.02.19. 00:44
Kapcsolat:

BluestoneMining

Hozzászólás Szerző: JoeTheKing »

Egy passzív jövedelem lehetőséget szeretnék nektek bemutatni, a neve BluestoneMining. Az oldal szerintem idén tűnt fel a neten, de a domain regisztráció 2016-02-19. Én áprilisban kezdtem valamikor, de a képek nem ezt fogják mutatni, de majd kifejtem miért. Addig ide nem akartam berakni semmit, amíg ki nem derül, hogy hogyan működik ez az egész, mikor fizet, vagy egyáltalán működik-e az egész. Miután ez kiderült, így megosztom veletek a tapasztalataimat és remélem annyival hozzájárultok majd, hogy alám regisztráltok.

https://bluestonemining.com//#/register/8416477

Felhőbányászattal foglalkoznak és csomagokat lehet venni ami dolgozik.

Platform előnyei:
- Regisztrálj és azonnal kapj 10 dolláros bónuszt.

- Magas profitabilitási szintek és napi kifizetések.

- Nincsenek egyéb szolgáltatási vagy adminisztratív díjak.

- A felhasználók a platformon további 6 másik valutát is termelhetnek.

- A vállalat affiliate programja lehetőséget kínál barátok beajánlására és akár 3000 dollár beajánlási bónuszra.

- McAfee® biztonság. Cloudflare® Security. 100%-os üzemidő garancia és kiváló 24/7 technikai támogatás támogatásával.

A csomagok:
1. BTC ingyenes számítási teljesítmény: A szerződés ára 10 dollár, a szerződés időtartama 1 nap, ami kockázatmentes lehetőséget biztosít a bányászati ​​világ felfedezésére, fix hozam 10 dollár tőke + 0.5 dollár haszon. (regisztrációnál kapsz 10 dollár, tehát ezzel lehet kezdeni)
Naponta belépsz és indítod az újabb csomagot.

2. BTC tapasztalat számítási teljesítmény: A szerződéses ár 100 USD, a szerződés időtartama 2 nap. Tapasztalt felhasználók számára készült, és fix hozama 100 USD tőke + 6.6 USD nyereség. (ez felhasználónként egyszer mehet csak)

3. BTC klasszikus számítási teljesítmény: A szerződéses ár 500 USD, a szerződés időtartama pedig 6. A BTC rajongóira szabott, és 500 USD tőke + 36.6 USD nyereség fix bevételét garantálja.

4. BTC Classic Hash Power: A szerződés ára 1,000 dollár, és 14 napig szól. A BTC Classic Hash Power sikerét kihasználva a fix hozam 100 dollár tőke + 183.4 dollár nyereség.

5. BTC Classic Hash Power: A szerződés ára 3,000 dollár, a szerződés időtartama 21 nap, és célja a bányászati ​​időszak meghosszabbítása, fix hozam 3,000 dollár + 894.6 dollár haszon.

6. BTC Advanced Hash Power: A szerződés ára 5,000 USD, a szerződés időtartama 28 nap, ami lehetővé teszi, hogy maximalizálja nyereségét 5,000 USD + 2,142 USD nyereséggel.

Már vannak nagyobb összegű csomagok is, amióta látogatom az oldalt.

Kép

Az oldalon így néz ki:

Kép

Működés:
Regisztráció: név, jelszó, email, fizetési jelszó, referal kód

Kép

Befizetési lehetőségek és limitek:

Kép
Kép

Saját befizetéseim:

Kép

Azért van az 500 dolláros sorból kettő, mert amikor a befizetést megcsinálod akkor képet kell küldeni róla, hogy befizetted. A képemen nem volt rajta a hash azonosító és új képet úgy lehet becsatolni, ha úgy csinálsz, mintha egy újabb befizetésed lenne x összegről. De ez a főoldalon látszik majd.

Kifizetéseim: (kifizetési minimum limit 100 dollár)

Kép

Kép

Kép
A vezérlőpult vagy főoldaluk így néz ki:

Kép

A csomagok így futnak ki:

Kép
Kép


További tapasztalatok:
Természetesen nem bízom az oldalban egy picit sem, ezért úgy álltam hozzá, hogy tesztelés céljára rászánok x összeget és kiderül.
De amikor megláttam a rendszerüket és kipróbáltam az első befizetést és kifizetést. Rájöttem, hogy nem kell még email cím sem, mert nem küld semmilyen megerősítő email-t meg semmit. Ezért elkezdtem játszani azzal, hogy multiaccountokat gyártottam és mindegyikhez bement a 100 dollár és két nap múlva kijött a 117 dollár, mert belépési bónusz 10 dollár, 2 nap alatt a 100-as csomag termel 6,6-ot + a napi 0,5 kétszer a 10-es csomagból. Természetesen arra figyelve, hogy nem azonos ip-ről belépve és ami még pluszban kell, hogy legyen ennyi kripto accountod, mert amit eltárol a rendszerük az a kifizetési címed. Meg nem saját mag alá regisztrálva. Erre a https://cryptomus.com-ot használtam. Itt lehet kérni új kikérési címet. (nem tudom, hogy másik oldalon is működik-e ez a dolog)

Amikor már láttam, hogy működik az egész akkor úgy döntöttem nem csinálok több olyat és elkezdem egy rendes accounttal. Ez a mostani amikről a képek vannak. Természetesen nem kell mindenkinek multiaccountozni, csak úgy kisebb összeg van bent a rendszerben, ha bukás lenne.
Most a napi belépési 10-et indítom el és megy egy 500-as csomag, amiből már kétszer kikértem 100-at. Képeken ez is kivehető.

Ha bármilyen kérdésed van, nyugodtan írj.

Remélem ezzel a teljese leírással kedvet kaptok hozzá.

Link: https://bluestonemining.com//#/register/8416477

Köszönöm ha refként regisztrálsz :)
JoeTheKing
Támogató
Hozzászólások: 135
Csatlakozott: 2012.02.19. 00:44
Kapcsolat:

Re: BluestoneMining

Hozzászólás Szerző: JoeTheKing »

Újabb 100 lekérése:

Kép

Kép
Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég