Sziasztok,
Pár hete találtam ezt az oldalt, pontosabban pár hete döntöttem úgy, hogy adok neki egy esélyt. Így fest a kezdőlap:
Minden funkció elérhető a bal- és jobboldali menüsoron, Az autosurf funkciónál négy lap tud forogni egyetlen tabon, érdemes így használni. Illetve lehet futtatni máshonnan is, nincs a bejelentkezett munkafolyamathoz kötve - tehát ha van hozzáférés másik publikus IP-hez, mint ahol egyébként futtatod, akkor ott is mehet egy példányban (ahogy a PTP link is).
Egy printscreen a statisztikákról:
Van PTC is, bal menüben "banner" és "textlink", de pár darab esik egy nap. Az oldal igazi ereje a PTP funkcióban van, csak annyit kell tenni, hogy forgalmat irányítasz a PTP linkedre - ide kattintva tudod kipróbálni, hogy hogyan működik. Ha hagyod kicsit futni, látni fogod, hogyan megy fel a számláló - amit ott számol, azok kreditek, amiket jóváír, amikor vége a munkamenetnek.
Kis túlzással ugyanis bármilyen forgalom érvényes, manual és autosurf is megengedett - VPS viszont nem, teszteltem, gyorsan észreveszi, és onnantól nem számol (viszont nem kaptam semmi büntetést érte, hogy kipóbáltam). A másik korlátozás, hogy ha túl rövid ideig van nyitva, nem számol - például egy olyan traffic exchange, ami 5 másodpercig tartja nyitva, nem fog hozni semmit (esetleg feliratokozókat).
Összegezve, engem lenyűgöz, hogy pénzre tudom fordítani az autosurf forgalmat - és mondjuk bármilyen forgalmat, amihez hozzáférek.
És hogy ne a levegőbe beszéljek, itt egy friss ropogós kifizetés Paypal-ra:
Még egy lényeges dolog, hogy a PTP linkből az ember maga is futtathat egyet, azt is számolja - viszont egy publikus IP címen csak egyet számol PTP futásból is. Az összegyűjtött krediteket, ha az ember bepipálja a profiljában, hogy "szeretne pénzt kapni a tevékenységért", vasárnaponként váltják át EUR balanszra, 2 EUR elérésénél lehet kifizetést kérni, Paypalra vagy BTC-ben.
Ha valakit érdekel, itt tud regisztrálni. Ha bármi kérdés van, írjatok nyugodtan.
adnade.net - autosurf, ptp, ptc