Nem ismerem azt a bankot.Hemi999 írta:Liqpayról kellett volna befektetni... végtelenül egyszerű és biztonságos rendszer, közvetlen bank kártyára utalással.
CREDITPROGRAMBANK
Re: CREDITPROGRAMBANK
Az egész mobiltelefonra épül, arra kapsz egyedi kódot minden egyes belépésnél és a telefonszám a számlaszám, Visa/mastercard-ot elfogad alacsony 1,9% a díj utaláskor. Mivel minden másra fizet a creditprogrambank csak APre nem ezért reménykedek benne, hogy legalább a befektetett tőkémet vissza kaphatom.
De most érdemes megvárni azt hogy az aktív befektetésem lejárjon és utána küldeni disputot vagy már most küldjem el szerintetek?
Én elküldtem sajnos elég sok pénzről van szó ismét. De ha addig megoldódna a dipsute-ot vissza lehet vonni.elitejoly írta:De most érdemes megvárni azt hogy az aktív befektetésem lejárjon és utána küldeni disputot vagy már most küldjem el szerintetek?
Na kiváncsi vagyok ez az új dispute mennyire lesz hatékony!
Így első ránézésére értelemszerűbb, mint ami eddig volt
Így első ránézésére értelemszerűbb, mint ami eddig volt
Miért nem LRt vagy mást használtam?
Sajnos mindig utólag okos az ember.. :/Hemi999 írta:Miért nem LRt vagy mást használtam?
Bízom benne, hogy a tőkét vissza kapom.
Én is,bár az AlertPay-tól tuti,hogy nem,mivel már profitot termeltem,tehát többet vettem ki,mint amennyit betettem.Hemi999 írta:Bízom benne, hogy a tőkét vissza kapom.
valaki tudna segíteni h kell kitölteni dispute ot ? What is the purchase hoz mit kell írni stb
"No, because you can get a refund from AlertPay, and get payment in
another e-currency. It would
be unfair. Payments to other payment systems are carried out only in
case of official failure of the AlertPay to refund."
another e-currency. It would
be unfair. Payments to other payment systems are carried out only in
case of official failure of the AlertPay to refund."
Na,kaptam választ az AP-tól,melyben leírják,hogy nem tudnak segíteni,mivel én elfogadtam azt a nyilatkozatot,hogy a saját felelősségemre fizetek be egy oldalba..
Na,megy a levél a CPB-nek,kíváncsi vagyok,hogy mit írnak..
Na,megy a levél a CPB-nek,kíváncsi vagyok,hogy mit írnak..
az igen...
végülis az AP hibája is?!
kiváncsi leszek mit irnak vissza
végülis az AP hibája is?!
kiváncsi leszek mit irnak vissza
Én még sajnos nem kaptam választ, akkor legalább elküldhetném nekik a levelet.
Meg vmi olyasmit is kivettem a levélből,hogy nincs elegendő pénz a számlájukon..Nem tudom..
Remélem a CPB betartja a szavát,s másik netbankra kifizet.
Remélem a CPB betartja a szavát,s másik netbankra kifizet.
Tényleg,akkor a bentlevő lejárt befektetésemet kikérhetném másik netbankba is,mint amiről befizettem?????
99%os átváltással ami elfogadhatatlan. Illetve ígérgették ,ha az AP nem segít akkor átváltják.
Bocsi,összekavartam ,valószínűleg a GoldFund dispute-ra jött ez a válasz. Csak az a baj,hogy a levélben ezt nem írták..
Mindegy,én már tegnap elküldtem a CPB-nek a proof-ot meg a levelet,de még mindig nem érkezett válasz..ezt furcsállom..
Mindegy,én már tegnap elküldtem a CPB-nek a proof-ot meg a levelet,de még mindig nem érkezett válasz..ezt furcsállom..
Már nem válaszolnak az APal kapcsolatos kérdésekre..Petya0426 írta:Bocsi,összekavartam ,valószínűleg a GoldFund dispute-ra jött ez a válasz. Csak az a baj,hogy a levélben ezt nem írták..
Kár, hogy nem a Royalty7be tettem a több pénzt, szépen fizet!
Végül is én nem kérdést tettem fel,hanem teljesítettem azt,amit kértek.Hemi999 írta:Már nem válaszolnak az APal kapcsolatos kérdésekre..Petya0426 írta:Bocsi,összekavartam ,valószínűleg a GoldFund dispute-ra jött ez a válasz. Csak az a baj,hogy a levélben ezt nem írták..
Azt írták,hogy ha az AP elutasítja a dispute-t,akkor küldjük el a befektetési tranzakció képét,na én ezt megcsináltam,de semmi válasz..
Egyelőre még fizetnek PM-re, de már nem rakom vissza. Vége a bizalomnak. Remélem az AP. kifizeti a dispute-ot .
Üdv, Monky
Ha megfigyeltétek van átváltási lehetőség viszont az 99%! Ezt nem gondolhatják komolyan, az lenne a korrekt ha ezt át állítanák valami korrekt százalékra.
Ha te csinálnál egy hyip oldalt és az AP-n lévő milliókat elbuknád (mert ugye ők se tudnak vele mit kezdeni) akkor te átváltanád másik számlára?
Ha mindenkinek átváltanák az egy hatalmas bukás lenne és bezárnák a boltot...
Ha mindenkinek átváltanák az egy hatalmas bukás lenne és bezárnák a boltot...
Az oldalam: http://netesmunka.ucoz.com
Amikor az Unite Trade bezárta a boltot vissza utalta az utolsó centig a pénzenem APre pedig LRről fektettem be.
Csak úgy nem zárolták volna a számlájukat valamit csak elkövettek gondolom az alertpay csak úgy nem nyúl le több ezer dollárt vagy mégis
Van egy olyan érzésem,hogy a végét járja A CPB !
Petya0426 írta:Van egy olyan érzésem,hogy a végét járja A CPB !
Szerintem jó a megérzésed.
Majd visszatermelem másik programból ami elveszett, van most pár jó!
Pl: http://ptc-ajanlatok.hu/forum/viewtopic.php?f=39&t=2101
Pl: http://ptc-ajanlatok.hu/forum/viewtopic.php?f=39&t=2101