kiváncsi vagyok...

Igen, csak akkor vonják le, amikor elutalják. (Addig meggondolhatod magad, hagynak rá esélyt)Sanders írta:kikértem pénzt stp-re, ki is küldte a mail-t, verify-ztem
most még mindig ott a pénz a belső egyenlegen, viszont le tudom mondani withdraw menübe
ha majd elutalják stp-re akkor vonják le belsőről?

Még nem, a régi szerint lehet még kikérni, és az összeg továbbra is ott marad a kifizetésig.pborisz írta:De most valamelyik nap azt írták, hogy változtattak a kifizetéseken és a kiutaláskor már annyival kevesebb látszik a számlán. Sőt már az összeget is meg lehet adni, nem csak kiválasztani.
Nekem viszont még mindig nem érkezett meg a pénz, hiába írta azt ez a szemét, hogy elküldték

Kérj újra! (én háromszor kértem, mire egyszer megjött)bbrigi írta:Én is kértem kódot, de nem kaptam meg. Ja, meg a pénzem sem június 15 óta.
Befizetni lehet vele. Payzaról fizettél be?pborisz írta:Tudja valaki, hogy miért nem lehet Payza-ra pénzt kikérni?
Eddig is ide kértem ki. De most csak a PayPal és STP van a legördülő menüben.venci95 írta:Befizetni lehet vele. Payzaról fizettél be?pborisz írta:Tudja valaki, hogy miért nem lehet Payza-ra pénzt kikérni?
Én 23.-án még tudtam kikérni. Korábban is ide kértél ki?

Én is írtam egy udvarias levelet a  supportnak, miután letelt a 3 hét. Másnap elnézést kértek a késedelemért és már kis is fizettek
 Én is írtam egy udvarias levelet a  supportnak, miután letelt a 3 hét. Másnap elnézést kértek a késedelemért és már kis is fizettek 

Due to recent DDoS attacks and many multiple account violations and fraudulent orders, waiting time at the moment is around 20 business (Mon-Fri) days.
If you don't receive your payment till September 12th, reopen this ticket to get you request forwarded to billing manager.
We apologize for this delay.
Thanks

Szia!Sanders írta:én 26án kértem ki, tel számot két nappal később verifikáltam, kiváncsi leszek mi lesz
 de legalább fizet
  de legalább fizet  
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég