segítség kérés
segítség kérés
Hello!
Tudna nekem segíteni valaki?
AZ atlascash-nál ki szeretném kérni a 2 dolláromat de nem lehet
beállítani az alertpay-t.Hiába írom be az email címet nem történik semmi.
Előre is köszi!
jazmin
Tudna nekem segíteni valaki?
AZ atlascash-nál ki szeretném kérni a 2 dolláromat de nem lehet
beállítani az alertpay-t.Hiába írom be az email címet nem történik semmi.
Előre is köszi!
jazmin
Re: segítség kérés
Hello!
Az Atlascash már nem fizet(SAJNOS!!) :twisted:
Az Atlascash már nem fizet(SAJNOS!!) :twisted:
Szia Admin!
Valamiért levont 35 centet a kifizetésemből a paypal.
Valamiért levont 35 centet a kifizetésemből a paypal.
personal és verified!
Az a helyzet, hogy elértem a pénzfogadási limitet és unverified a számlám. Ha hitelesítem, akkor valószínűleg már nem lesz ilyen probléma, és akkor majd az egyenlegeteken jóváírom amit a paypal levett. A hitelesítés folyamatban...
Köszönöm!
Megkérdezném az uj ptc ajanlatnál miért rushikm- alá kell regizni? Köszi a választ
Töröld ki és írd be ezt: ptcajanlatok
Ezek a PTC oldalak olyan csalafintán vannak össze rakva, hogy ha megnézel egy ilyen PTC hirdetést valakinek a ref linkjével, akkor azt eltárolja a böngésződ és ha máskor regisztrálni szeretnél rá, akkor az alá kerülsz, persze ha nem törlöd vagy írod át a referral mezőt.
Ezek a PTC oldalak olyan csalafintán vannak össze rakva, hogy ha megnézel egy ilyen PTC hirdetést valakinek a ref linkjével, akkor azt eltárolja a böngésződ és ha máskor regisztrálni szeretnél rá, akkor az alá kerülsz, persze ha nem törlöd vagy írod át a referral mezőt.
Köszönöm!
Kedves Admin!
Hogyan tudok ide "meghívni" embereket? Itt is van reflinkem? (Ha van, akkor nem találom...)
Köszi a segítséget!
KwaiChang
Hogyan tudok ide "meghívni" embereket? Itt is van reflinkem? (Ha van, akkor nem találom...)
Köszi a segítséget!
KwaiChang
Üdv!
Amikor belépsz az oldalra a felső statisztikák csíkon megtalálod a Banner linkre kattintva.
Amikor belépsz az oldalra a felső statisztikák csíkon megtalálod a Banner linkre kattintva.
Köszönöm!
Hi Admin!
A Vynbuxon kikértem a pénzt,és elvileg meg is kaptam,de nem!
Ilyenkor mi a teendő?
A Vynbuxon kikértem a pénzt,és elvileg meg is kaptam,de nem!
Ilyenkor mi a teendő?
A lotbux oldalán regizve vagyok . Ma reggel viszont beakartam irni a kattintásokat a pirostényér nem engedte. Vajon miért?
-
- Új tag
- Kapcsolat:
rozika2011
Két kérdés:
1. Mit csinálok rosszul a Worlinks- nél? Pontosabban mit kell csinálnom, nem tudom használni.
2. Ma, március 8-án (pont Nőnapon legalább hatot végigcsináltam, és a végén valamiért lenullázódott a mai keresetem. Ennek mi volt az oka?
Két kérdés:
1. Mit csinálok rosszul a Worlinks- nél? Pontosabban mit kell csinálnom, nem tudom használni.
2. Ma, március 8-án (pont Nőnapon legalább hatot végigcsináltam, és a végén valamiért lenullázódott a mai keresetem. Ennek mi volt az oka?
-
- Új tag
- Kapcsolat:
Szia Admin!
Március 9-én volt itt két kérdésem, de nem kaptam választ még rá!
Most azt kérdezném, hogy a Bux4Real oldalára regisztráltam, ígérte, hogy küld aktíváló emailt, de nem küldött. Mi a teendő? Megismételni meg nem engedi a regisztrálást, hogy van már ilyen!
Köszönöm,
Rozika2011
Március 9-én volt itt két kérdésem, de nem kaptam választ még rá!
Most azt kérdezném, hogy a Bux4Real oldalára regisztráltam, ígérte, hogy küld aktíváló emailt, de nem küldött. Mi a teendő? Megismételni meg nem engedi a regisztrálást, hogy van már ilyen!
Köszönöm,
Rozika2011
tudna valaki mondani valamit a palmbux-ról, kérem ki a pénzem és verifikacion process- t emleget má két hete?!
Szia Sotiati!
Sajnos a helyzet nálam is ugyanez. Úgy tudom, hogy csak akkor fizet ha befektetsz az oldalba.
Tud valaki frissebb információt?
Sajnos a helyzet nálam is ugyanez. Úgy tudom, hogy csak akkor fizet ha befektetsz az oldalba.
Tud valaki frissebb információt?
Sziasztok!
A TNXBUX oldalnál nem találom a bannert, és a reflinkemet sem.
Tud nekem valaki segíteni?
A TNXBUX oldalnál nem találom a bannert, és a reflinkemet sem.
Tud nekem valaki segíteni?
Mint abszolút kezdő kérdezném. Kifizetés kérésnél a következő szöveg:
Payment address / account #:
Personal PIN: ide milyen címet és pin-t kell írni ?
A segítséget nagyon megköszönném.
Payment address / account #:
Personal PIN: ide milyen címet és pin-t kell írni ?
A segítséget nagyon megköszönném.
Az a pin amit a ptc oldalon adtál meg a regisztráláskor. De ha nem adtál meg olyat akkor hagyd üresen.
Az oldalam: http://netesmunka.ucoz.com
Köszönöm a választ.
Még egy apróság:
a Payment address gondolom az e-bank email címem. De mi a /account#:
Mégegyszer köszönöm.
Még egy apróság:
a Payment address gondolom az e-bank email címem. De mi a /account#:
Mégegyszer köszönöm.
a Payment address az email cím, az account pedig a liberty reserve kódod. Pl.:U123456
-
- Új tag
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne az earneasycash oldalon, hogy nem engedi a kifizetésemet, mert rossz Account Id-t mentettem el és nem a paypal címemet. Mikor kérem a kifizetést és ott odaírom a paypal címem, akkor azt írja ki, hogy nem egyezik a mentett Id-vel! hogy tudom megváltoztatni???? Köszi előre is!
Egy olyan problémám lenne az earneasycash oldalon, hogy nem engedi a kifizetésemet, mert rossz Account Id-t mentettem el és nem a paypal címemet. Mikor kérem a kifizetést és ott odaírom a paypal címem, akkor azt írja ki, hogy nem egyezik a mentett Id-vel! hogy tudom megváltoztatni???? Köszi előre is!
Szia!
Akkor írni kell az adminnak, hogy változtassa meg neked, mert te nem fogod tudni ha már egyszer elmentetted.
Akkor írni kell az adminnak, hogy változtassa meg neked, mert te nem fogod tudni ha már egyszer elmentetted.
-
- Új tag
- Kapcsolat:
segítség kérés
nem tudok kiveni penzt befektetes nelkul mit csinaljak
A cashmails.com oldalon kikértem a pénzemet. Azt az üzenetet kaptam hogy nem kell várnom hónapokig az ingyenes kifizetésre ha a liberty reserve-n 0.1 dollárt fizetek nekik 10 napon belül. De ott nincs pénzem és még utalni sem lehet a fiókomba. Mit tegyek? Valaki tudna kölcsönözni?
Nem ez az?
http://cashmails.us
Ha igen akkor ne is várd a pénzed mert nem fog fizetni.
Az olyan oldalak amik ilyen sokat ígérnek az emailekért nem fognak fizetni!
http://cashmails.us
Ha igen akkor ne is várd a pénzed mert nem fog fizetni.
Az olyan oldalak amik ilyen sokat ígérnek az emailekért nem fognak fizetni!
-
- Új tag
- Kapcsolat:
ezt irja ki a red-alertbux.com nal nem tudom mit kell csinalni tovabb
Payout request refused
The payout maximum for your account is 200% of your investment. As your investment is $0.00, the maximum amount you can request here is $0.00.
Payout request refused
The payout maximum for your account is 200% of your investment. As your investment is $0.00, the maximum amount you can request here is $0.00.
A befizetett összeg 200%-át kérheted ki maximum, de mivel nem fizettél be ezért nem tudsz pénzt kikérni.