Internet Explorer-ből enged regisztrálni.Anonymusx írta:Ezt a progit milyen linkrövidítőkkel lehet használni? Az ad7.biz-re még regisztrálnom se sikerült..
nem lehetne mert akkor meg sok lenne a piros - nem működő link... próbáltam már... meg ugye regelt sandboxie kell hogy többet is tudjál valamiből futtatniAnonymusx írta:Nálam se stimmel valami, az oldalon alul van vagy 3000 megtekintés felül meg csak kb 1000..
Pedig jó lenne megoldani, ha a Sandboxie-val valóban lehet több jinglinget futtatni, akkor egész sokat lehetne összeszedni...

noname474 írta:
nem lehetne mert akkor meg sok lenne a piros - nem működő link... próbáltam már... meg ugye regelt sandboxie kell hogy többet is tudjál valamiből futtatni
 lehet csinálnom kellene egy új accot..
   lehet csinálnom kellene egy új accot..
van hozzá törés, csak jó helyen kell keresniAnonymusx írta:noname474 írta:
nem lehetne mert akkor meg sok lenne a piros - nem működő link... próbáltam már... meg ugye regelt sandboxie kell hogy többet is tudjál valamiből futtatni
Pedig a neten egész sokan írták hogy működik, amúgy meg nincs törés vagy serial a sandboxie-hoz?
Amúgy próbáltam, nálam nem volt piros, csak alapból se számolja ellehet csinálnom kellene egy új accot..
 ha nagyon kell meg tudom osztani
Itt megtalálod: viewtopic.php?f=13&t=4611&p=51576&hilit ... 0+3#p49228Sandorka írta:hali vki segiteni legyszives....honnan tudom leszedni a jingiling ujjabb verziojat???? nekem a 4.0.2-es van. koszonom szepen
Sandboxieval tudsz ugyebár többet futtatni mint amennyit éppen engedélyez, de úgyse tudsz 6 linknél többet mert maga a rendszer kizár. Értsd piros lesz a link...noname474 írta:van hozzá törés, csak jó helyen kell keresniAnonymusx írta:noname474 írta:
Pedig a neten egész sokan írták hogy működik, amúgy meg nincs törés vagy serial a sandboxie-hoz?
Amúgy próbáltam, nálam nem volt piros, csak alapból se számolja ellehet csinálnom kellene egy új accot..
Ez nem teljes mértékben igazemberr írta:noname474 írta:Sandboxieval tudsz ugyebár többet futtatni mint amennyit éppen engedélyez, de úgyse tudsz 6 linknél többet mert maga a rendszer kizár. Értsd piros lesz a link...Anonymusx írta:
 futtattam már egyszerre 12 linket is úgy hogy 2-3 volt csak piros
 futtattam már egyszerre 12 linket is úgy hogy 2-3 volt csak piros 

Gratula! Én is megkaptamnoname474 írta:Jött a kifizetés rendesen, bár decemberben mással jóóóóval többet kerestem
 Esetleg megoszthatnád azt a "más"-t
 Esetleg megoszthatnád azt a "más"-t 
BányászatPuTa írta:Gratula! Én is megkaptamnoname474 írta:Jött a kifizetés rendesen, bár decemberben mással jóóóóval többet kerestemEsetleg megoszthatnád azt a "más"-t
 Méghozzá PTS bányászat... bővebb infó itt van róla: https://cryptocointalk.com/topic/1492-p ... formation/
 Méghozzá PTS bányászat... bővebb infó itt van róla: https://cryptocointalk.com/topic/1492-p ... formation/

Asszmondták ha jól emlékszek akár 4000.janototh írta:Köszi, meglett.
Kérdés: Jingling-el 1 nap alatt egy linkre kb. mennyi látogatót tudok szerezni? Csak mert eléggé lassacskán dolgozik.. :/

: steamcommunity.com/id/gery2k14
 : steamcommunity.com/id/gery2k14Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég