Az oldal neve: HitClickFlow
Az oldal tulajdonosa: Steven Malik (50 éves, mérnök)
Az oldal kezdete, a fórum első bejegyzése 2016.09.21.
.
Napi kereset:
Free-ként kb. 0.05-0.06 USD/nap, de ezt az összeg az AdGrid segítségével tuti feljebb tornázható ... nem egy nagyobb nyereményt is láttam a fórumon posztolva. Tagsággal a keresetünk természetesen magasabb.
Az oldalt a relatív fiatal mivolta miatt tárom elétek, a fórumon folyamatos kifizetéseket látok, több tag megosztja az RR statisztikáit (elég jók), onnan vehető ötlet, stratégia mit hogy lehet kihozni az oldalból. Manapság sok új oldal nem tűnik fel a palettán így ezt el lehet kezdeni, azt meglátjuk hová jutunk. Én a mai naptól kattintom.
.
Egyéb pénzkereseti lehetőség:
Adgrid és Offerwalls. Adgrid-et megéri kattintani, relatíve sok jó nyeremény érhető el!
.
Tagságok:
Az oldalon - jelenleg - 3 féle tagság van (90 USD/12hó - 800 USD/12hó). A tagságokhoz eltérő refjutalékok (50-100%) tartoznak.
.
Pénzkikérés:
Az oldal eleve PayPal nélkül indult ... elébe menve a manapság sok oldalt tönkretevő PayPal "taktikának". Rengeteg lehetőség van: Payza, Payeer, Perfect Money, SolidTrust, Neteller, Advcash, Coin ... a kikérési minimum 4 USD.
.
.
2. Regisztráció, csatlakozás az oldalhoz:
.
.
.
KÖSZÖNÖM hogy csatlakoztál!

:
 :
 ).5+1+0.1+0.1 voltak a nyereményeim.Ide is,oda is,szóval béreltem.A bérencek(tegnaptól 36 db) kb. 1.75 Avg körül járnak,de elég nagy a napi ingadozás.A bérenceket 15 napra is lehet hosszabbítani.Ennyi infót tudok,sok sikert!
 ).5+1+0.1+0.1 voltak a nyereményeim.Ide is,oda is,szóval béreltem.A bérencek(tegnaptól 36 db) kb. 1.75 Avg körül járnak,de elég nagy a napi ingadozás.A bérenceket 15 napra is lehet hosszabbítani.Ennyi infót tudok,sok sikert! 

na erre varjatok akkor gombot
 na erre varjatok akkor gombot