Nem tűnik fel hogy talán már lassan egy éve két havonta kérik a türelmet következő hónapig? Vagy minek kell történnie hogy végre legyere a szerről? Engedd el a THW-t, szerintem, dolgozz rendes munkahelyen....
 Nem tűnik fel hogy talán már lassan egy éve két havonta kérik a türelmet következő hónapig? Vagy minek kell történnie hogy végre legyere a szerről? Engedd el a THW-t, szerintem, dolgozz rendes munkahelyen....  Ha ebből kellene megélned, akkor is ilyen kitartóan rajtad lenne az ellenző?
 Ha ebből kellene megélned, akkor is ilyen kitartóan rajtad lenne az ellenző?  Szerintem ilyen tájt éppen a parkettát készülnél megenni a függöny és a komód után. Jövő hónapra már csak a furnérlemez konyhapolc maradna..... de az hasznos, kell a rost a szervezetnek!
 Szerintem ilyen tájt éppen a parkettát készülnél megenni a függöny és a komód után. Jövő hónapra már csak a furnérlemez konyhapolc maradna..... de az hasznos, kell a rost a szervezetnek!  
  Jó várakozást!
 Jó várakozást!  

Valahogy az üvegtigris kezdd eszembe jutni, amikor Róka hordja Lallerhez a lomokat. Lali kifakad: TE Róka! Ide mindig csak hozol, de mikor viszel el innen valamit is???? Csak itt ellenkező eset van: befelé kell tenni.....
 Valahogy az üvegtigris kezdd eszembe jutni, amikor Róka hordja Lallerhez a lomokat. Lali kifakad: TE Róka! Ide mindig csak hozol, de mikor viszel el innen valamit is???? Csak itt ellenkező eset van: befelé kell tenni.....  

Basszus, már elindult fizetősként?Kotnyeles írta:... szeptember 21-től indult el fizetősként...

Beléptél,hogy védd magad?
 Beléptél,hogy védd magad?   
  Csak gyűlölöm a csaló szemét embereket akik becsapják az embereket hamis infokkal csak hogy kiszedjék belőlük a kis pénzüket!!!
 Csak gyűlölöm a csaló szemét embereket akik becsapják az embereket hamis infokkal csak hogy kiszedjék belőlük a kis pénzüket!!!   

Hatott a rengeteg feljelentés a Google-nál, káputó, game óver....
 Hatott a rengeteg feljelentés a Google-nál, káputó, game óver....  Csilla fejét szeretném megtekinteni.....
 Csilla fejét szeretném megtekinteni.....  No meg a vakon hívő - védelmező illetőkét is..... Na de sebaj, ott az új utazási cég akit ajánl maga helyett a THW, és akiknek átadták a szoftvereket, 1,5 millió átb...ott felhasználóval együtt....
 No meg a vakon hívő - védelmező illetőkét is..... Na de sebaj, ott az új utazási cég akit ajánl maga helyett a THW, és akiknek átadták a szoftvereket, 1,5 millió átb...ott felhasználóval együtt....  Tessék kérem, lehet oda is beperkálni!
 Tessék kérem, lehet oda is beperkálni!  
  Agymosottak.....
 Agymosottak.....Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég