Orange-clix oldal adminja ugyanaz, aki a volt Trabant-bux-é
Orange-clix oldal adminja ugyanaz, aki a volt Trabant-bux-é
Nem tudom biztosan, jó-e, hogy ezt ebbe a topikba írom, mert az orange-clix.com oldalon nem vagyok tag és jelenleg még úgy néz ki fizet, de az biztos, hogy az adminja az, aki a régi trabant-bux-é, aki sok embert ki nem fizetve lelépett.
Bár nyilván ez már sorsdöntő egy oldalnál, ha csaló az admin.
Idén január végi az első kifizetés az oldalon, tehát nemrég indulhatott.
Épp ma vissza akartam nézni a paypal fiókomban egy régebbi tranzakciómat, és arra lettem figyelmes, hogy az összes Trabant-bux tranzakcióm Orange-clix néven szerepel.
Teszek ide képet róla.
Egy másik, amit én fizettem be.
Bár nyilván ez már sorsdöntő egy oldalnál, ha csaló az admin.
Idén január végi az első kifizetés az oldalon, tehát nemrég indulhatott.
Épp ma vissza akartam nézni a paypal fiókomban egy régebbi tranzakciómat, és arra lettem figyelmes, hogy az összes Trabant-bux tranzakcióm Orange-clix néven szerepel.
Teszek ide képet róla.
Egy másik, amit én fizettem be.
Re: Orange-clix oldal adminja ugyanaz, aki a volt Trabant-bu
Köszi az infót! Esetleg más is meg tudja erősíteni? Talán majd érdemes lenne pl az EMS fórumba is betenni.
Szerintem aki tag volt a trabant-buxon és érdekli a dolog, nézze vissza a paypal fiókját.
Ezt tényleg észre se vettem volna, ha most nem keresek vissza valamire, nem szoktam évekre visszanézni. Úgy néz ki semmi se véletlen történik.
Ezt tényleg észre se vettem volna, ha most nem keresek vissza valamire, nem szoktam évekre visszanézni. Úgy néz ki semmi se véletlen történik.
Egyértelmű bizonyítékok, szerintem.
Köszönjük!
Köszönjük!
Érdekes, megnéztem, nálam is így van PP-on
Miközben orange-clix.com domain csak 49 napos....
Miközben orange-clix.com domain csak 49 napos....
End of the story
Igazából az email címek gyűjtése egy jó módszer lenne, mert sok Admin lusta vagy nem tartja annyira a tagokat, hogy legalább minimális szinten eltüntesse a nyomait.
Elképesztő !!! kösz az infót. Mégis visszatért . Hát nem is tudom,inkább nem mondok semmit,de vastag bőr van a képén!!!
Az biztos, ráadásul nagyon hülye, hogy nem nyit új fiókot, csak átírta a régit.xenosz2 írta:Elképesztő !!! kösz az infót. Mégis visszatért . Hát nem is tudom,inkább nem mondok semmit,de vastag bőr van a képén!!!